Regio: Almere Lelystad
Aantal uren per week: 32
Vakgebied: Management, staf en ondersteuning
Opleidingsniveau: HBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

In deze rol geef je leiding aan het team van de afdeling ziekenhuispsychiatrie. Je bent veel op de werkvloer aanwezig, maar je begeeft je ook veel in het netwerk en bouwt aan een sluitende aanpak met belangrijke netwerkpartners. Je bent er als teamleider bedrijfsvoering door:
 • vorm te geven aan het samenspel tussen de afdeling ziekenhuispsychiatrie en de verschillende afdelingen van de ziekenhuizen in Almere en Lelystad.
 • verantwoordelijkheid te dragen voor een optimaal behandel klimaat in samenspraak met collega’s.
 • bij te dragen aan een maximale in-, door- en uitstroom van patiënten.
De afdeling ziekenhuispsychiatrie van het Flevoziekenhuis bestaat uit ongeveer 7 professionals en is een onderdeel van GGz Centraal regio Flevoland. Wij richten ons primair op somatische co-morbiditeit bij psychiatrische patiënten en psychiatrische co-morbiditeit/gedragsproblemen bij somatische aandoeningen inclusief neuropsychiatrie en angst- en stemmingsstoornissen. In contact met patiënten wordt gestreefd naar het vergroten van de eigen regie van patiënten in samenspraak met het systeem van de patiënt en eventuele andere zorgaanbieders (interne collega’s en/of netwerkpartners). Er wordt gewerkt vanuit de gedachte herstel ondersteunende zorg.

Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? We zijn deskundig en gedreven, met een kwalitatief hoog opleiding -en ervaringsniveau. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.

Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Op professioneel én persoonlijk vlak: we zien wie je bent. Betere zorg begint bij jou en daar ondersteunen en faciliteren we je graag in. Ook kun je als teamleider bedrijfsvoering bij GGz Centraal rekenen op:
 • een bruto maandsalaris tussen € 2.607,-  en € 4.218,- (CAO GGZ, functiegroep 55) op basis van 36 uur.
 • een contract voor 24-32 uur per week voor onbepaalde tijd. We werken vanuit vertrouwen, dus je krijgt bij ons meteen een vast contract.
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, een aanvullende pensioenregeling of extra verlof.
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij bent zelfstandig en kunt anderen aanzetten om actief mee te denken over de ontwikkeling en professionalisering van de eigen deskundigheid en het eigen behandelprogramma. Uiteraard ben je ook zeer communicatief vaardig, waarmee je vertrouwen weet te wekken en anderen kunt motiveren. Maar je kunt ook duidelijk zijn en je overtuigingskracht gebruiken. Je past binnen GGz Centraal als je net als wij de cliënt altijd vooropstelt, meegaat in veranderingen en jezelf altijd wilt verbeteren. Ook heb je voor deze baan:
 • een relevante afgeronde hbo-opleiding met BIG-registratie, aangevuld met een managementopleiding.
 • affiniteit of, nog mooier, ervaring met de doelgroep. Het liefst in een leidinggevende rol.
 • inzicht in de opvattingen over de eigen deskundigheid en bent van daaruit in staat sturing te geven aan je team.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Het Flevoziekenhuis in het centrum van Almere. Hier vormt de afdeling ziekenhuispsychiatrie van GGz Centraal de verbinding  tussen de geestelijke gezondheid en de lichamelijke (somatische) gezondheidszorg. En vanaf mei 2021 nemen we in samenwerking met het ziekenhuis St Jansdal in Lelystad die diensten waar met betrekking tot de POP-poli.

De regio Flevoland ontfermt zich over een breed werkgebied, verdeeld over zes gemeenten. Vanuit onze locaties in Almere, Lelystad, Emmeloord en Dronten werken wij samen met ruim 325 collega’s. Flevoland is in beweging, stilstand is achteruitgang. Herstelgerichte patiëntenzorg, waarbij er zo maximaal mogelijk ambulant wordt gewerkt, kenmerkt de visie en aanpak binnen de regio. Evenals ons motto ‘behandelen doen wij samen’, waarbij de patiënt en zijn naasten centraal staan en intensief wordt samengewerkt met lokale netwerkpartners. Focus op eigen regie en autonomie, ruimte om te pionieren en multidisciplinaire samenwerking vind je terug in de visie op patiëntenzorg én werkgeverschap.
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als teamleider bedrijfsvoering op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Almere en Lelystad.
 
Wil je meer informatie over de vacature? 
Bel of mail dan met  Mirjam Verhoef (hoofd behandelzaken) via m.verhoef3@ggzcentraal.nl / telefoonnummer +31630371708. Of met Marcel Knijn (hoofd bedrijfsvoering): m.knijn@ggzcentraal.nl / telefoonnummer +31683276691.

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Lees meer
Solliciteren vóór: 03-08-2021
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Jettie Harrewijn
Jettie Harrewijn