Regio: Amersfoort
Aantal uren per week: 36
Vakgebied: Psychologen en psychotherapeuten
Opleidingsniveau: WO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Voor wie jij er bent? Volwassenen en jongeren met een autismespectrumstoornis die gebruik maken van onze klinische gespecialiseerde behandeling of deeltijdbehandeling. Als hoofd behandelprogramma (tijdelijke zwangerschapsvervanging, daarna volledige functie als behandelaar) geef je samen met het hoofd bedrijfsvoering duaal leiding aan het multidisciplinair behandelteam van onze klinieken en deeltijd. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van zorg en de resultaten van de zorgeenheid. Je werkt nauw samen met het hoofd behandelprogramma van de polikliniek in de afstemming van het behandelaanbod. Naast het leidinggeven werk je in het behandelteam van Emerhese Jeugd en de deeltijd als regiebehandelaar. Kortom, je bent er als klinisch psycholoog door:
 • als gedragswetenschapper binnen de kliniek een inhoudelijk aansturende rol te vervullen  om de klinische behandeling vorm te geven.
 • samen met het team doelen vast te stellen.
 • de coördinatie en evaluatie van behandeling en het voeren van (systeem)gesprekken.
 • het verrichten van psycho-educatie en andere behandelinterventies, waaronder cognitieve gedragstherapie, EMDR, mindfulness, ACT, Comet en systeemgesprekken.

Jouw nieuwe collega’s van Emerhese locatie Amersfoort, wachten al op je. Met jou als klinisch psycholoog zijn we nog sterker in wat we doen. Voor een optimaal afgestemd zorgaanbod voor patiënten met een autismespectrumstoornis zien wij samenwerking met netwerkpartners en het aangaan van nieuwe en het onderhouden van bestaande samenwerkingsverbanden als een belangrijke opdracht. Daarin heb je een ambassadeursfunctie en kan je Emerhese meenemen in de ontwikkelingen en vertegenwoordigen in het netwerk van zorgaanbieders, gemeenten en zorgverzekeraars. 

Je werkt nauw samen met de verpleegkundig specialist, psycho-motore therapeut en het team sociotherapeuten. Ook binnen de deeltijd heb je een inhoudelijk aansturende rol en werk je samen met de sociotherapeuten en vaktherapeuten.

 
  Lees meer

  Wij zorgen voor jou

  Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Ook kun
  je als klinisch psycholoog bij GGz Centraal rekenen op: 
  • een bruto maandsalaris tussen € 5.136,- en € 8.101,- (CAO GGZ, functiegroep 75) op basis van 36 uur als hoofd behandelzaken tijdens de zwangerschapsvervanging. Na deze periode in de functie van behandelaar is dat tussen € 4.295,- en € 6702,- (CAO GGZ, functiegroep 70) op basis van 36 uur. 
  • een contract voor 32 uur per week voor onbepaalde tijd. We werken vanuit vertrouwen, dus je krijgt bij ons meteen een vast contract.
  • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.
  • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.  
  • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof. 
  Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten. 
  Lees meer

  Jouw kwaliteiten

  Je hebt affiniteit innovatie en ontwikkeling, zodat we samen de organisatie verder kunnen ontwikkelen tot een moderne, specialistische topvoorziening. Daarbij ben je  beleidsmatig sterk, zodat je in samenwerking met de ketenpartners kan bijdragen aan de ontwikkeling van nieuwe concepten. Vanuit jouw kennis en ervaring ben je in staat de integratie van het behandelproces adequaat te initiëren en te begeleiden. Ook heb je voor deze baan: 
  • een BIG-registratie als klinisch psycholoog.
  • ervaring en/of affiniteit met de genoemde doelgroep.
  Lees meer

  Met elkaar

  Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier

  Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Zon & Schild wordt sinds de jaren 30 gebruikt als instellingsterrein voor de geestelijke gezondheidszorg en is een van onze grootste locaties. Op het omvangrijke groene landgoed vind je meerdere behandellocaties en gebouwen. Met de A28 op steenworp afstand is deze locatie goed bereikbaar.

  Emerhese is ons expertisecentrum voor autisme spectrumstoornissen bij (jong) volwassenen. Vanuit onze locaties in Amersfoort en Almere werken wij samen met zo’n 50 collega’s. Emerhese staat voor een hoge mate van professionaliteit en expertise. Zowel in de directe zorg als in de visie op werkgeverschap. Eigen initiatief, kennisdeling en constructieve samenwerking kenmerkt de collegiale manier van werken.
  Lees meer

  Versterk ons

  Zet jouw talenten in als klinisch psycholoog op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Amersfoort.   

  Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Elly Visser (hoofd bedrijfsvoering) via +31 620957722. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.  

  Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.  

  Lees meer
  Sluitingsdatum: 25-05-2021
  Deze vacature delen

  Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

  Vragen?

  Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

  Dax Teunissen
  Dax Teunissen

  Recruitment Coördinator