Voor wie jij er bent? Patiënten met een ernstig psychiatrische aandoening die vaak gepaard gaat met andere problematiek. Als gedragsdeskundige behandel je patiënten volgens de ART en IDDT methodiek. Om het zorgaanbod in onze klinieken verder te ontwikkelen, van elkaar te kunnen leren en elkaar te ondersteunen zijn wij bezig om een vakgroep op te zetten en jij vervult hierin een belangrijk rol.
Kortom, je bent er als gz-psycholoog door:
- de invulling van de vakgroep mede vorm te geven vanuit jouw kennis als gedragsdeskundige.
- als regiebehandelaar intakes te verrichten, behandelplannen op te stellen, te zorgen voor integraliteit van het behandelproces en het centrale aanspreekpunt voor alle betrokkenen te zijn.
- individuele en groepstherapieën te geven.
- coaching en advies te geven en ondersteuning te bieden aan de verpleegkundige teams.
Jouw 150 collega’s van de klinieken wachten al op je. Met jou als gz-psycholoog zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, acute, intensieve en langdurige zorg bieden aan patiënten met een ernstige psychiatrische aandoeningen.
Om de zorg in onze klinieken beter op elkaar af te stemmen, elkaar te ondersteunen, en ervaringen te delen zijn wij bezig een team van gedragsdeskundigen op te zetten met een klinisch psycholoog, een orthopedagoog, ondersteuning vanuit een toegepaste psycholoog en met jou als gz-psycholoog. De zorg in onze klinieken is verdeeld over verschillende afdelingen: de HIC, acuut, intensief en de medium care. Jouw aandachtsgebied bestaat uit 2 (nader te bepalen) afdelingen binnen de klinieken. De ambitie is om met elkaar over de grenzen van de teams heen te werken en elkaar te versterken met onze kennis en ervaring.
Hoe je de teams in de klinieken het beste kunt omschrijven? Betrokken, verbindend en professioneel. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.