Regio: Ermelo
Aantal uren per week: 32
Vakgebied: Verpleegkundigen
Opleidingsniveau: HBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Voor wie jij er bent?  Voor cliënten die als gevolg van vroegkinderlijke chronische traumatisering last hebben van cptss, dissociatieve problemen en een vroege hechtingstoornis. Door therapieën te geven, in groepsverband en individueel, stimuleer je cliënten zoveel mogelijk zelf aan hun problemen te werken. Je hebt een steunende en structurerende houding richting de cliënt. Kortom, je bent er als verpleegkundige/ggz-agoog door: 
 • een onderdeel te zijn van de milieutherapie van transit.
 • een bijdrage te leveren aan het behandel- en verpleegplan.
 • medicatie te verstrekken en samen met de cliënt de ADL in de gaten te houden.
 • deel te nemen aan multidisciplinaire overleggen.
 • SPH stagiaires en leerling verpleegkundigen te begeleiden.
 • samenwerkingsrelaties te bevorderen.
Met 23 andere professionals vorm je het team transit. Met jou als verpleegkundige/ggz-agoog zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, zorg bieden aan cliënten met vroegkinderlijke traumatisering. Transit is onderdeel van het Centrum voor Psychotherapie (CVP), een derdelijns centrum voor deeltijd- en klinische psychotherapeutische behandeling. In dit expertisecentrum kunnen mensen terecht voor verschillende behandelingen. Denk aan behandelingen voor complexe angst- en dwangstoornissen (Marina de Wolf), persoonlijkheidsstoornissen (Zwaluw & Enk) of vroegkinderlijke trauma’s (Transit). Gezamenlijk bundelen de collega’s hun kennis om de behoeften van cliënten nog beter en specifieker op elkaar af te stemmen.

Hoe je het team het beste kunt omschrijven? Gedreven, deskundig en enthousiast.  En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart. 
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Ook kun je als verpleegkundige/ggz-agoog bij GGz Centraal rekenen op: 
 • een bruto maandsalaris tussen € 1.955,- en € 3.326,- (CAO GGZ, functiegroep 45) op basis van 36 uur. Met doorgroeimogelijkheden naar FWG 50. 
 • een contract voor 28 – 32 uur per week voor onbepaalde tijd. We werken vanuit vertrouwen, dus je krijgt bij ons meteen een vast contract.
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.  
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof. 
  Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten. 
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij bent kritisch en onderzoekend om het beste uit de cliënt te halen. Daarbij ben je ook leergierig zodat je niet alleen jezelf blijft ontwikkelen, maar ook het behandelprogramma naar een hoger niveau tilt. Je past binnen GGz Centraal als je net als wij de cliënt altijd voorop stelt. Ook heb je voor deze baan: 
 • een afgeronde verpleegkundige opleiding op mbo of hbo niveau met BIG registratie.
 • of een afgeronde opleiding SPH / Social Work (met een afgeronde minor ggz-agoog of de bereidheid deze te behalen).
 • ervaring en affiniteit met het geven van groeps- en milieutherapie.  
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Veldwijk in Ermelo. Veldwijk is een begrip in de regio en wordt al sinds 1886 gebruikt als ggz instellingsterrein. Midden in de bossen en opgebouwd uit vele gebouwen en behandellocaties vormt Veldwijk onze grootste locatie. Met de A28 op steenworp afstand en het treinstation van Ermelo op het landgoed zelf is deze locatie goed bereikbaar. 

De regio Veluwe & Veluwe Vallei ontfermt zich over een breed werkgebied, verdeeld over 12 gemeenten. Vanuit onze locaties in Elburg, Wezep, ‘t Harde, Nunspeet, Harderwijk, Ermelo, Putten, Nijkerk, Barneveld en Veenendaal werken wij samen met ruim 950 collega’s. De regio omarmt de visie van Machteld Huber, waarbij de nadruk gelegd wordt op veerkracht en niet op ziekte. Focus op eigen regie, autonomie en vertrouwen vind je terug in de visie op patiëntenzorg én op werkgeverschap.
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als verpleegkundige/ggz-agoog op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Ermelo.  

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Geke Appelman (teamleider bedrijfsvoering) via 0341 566312. Voor vragen over de  sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415. 

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door. 
 
Lees meer
Sluitingsdatum: 22-02-2021
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Anneloes Steunenberg
Anneloes Steunenberg

Recruitment Coördinator