Regio: Almere
Aantal uren per week: 24
Vakgebied: Verpleegkundigen Begeleiders en vaktherapeuten
Opleidingsniveau: HBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Voor wie jij er bent? Verwijzers, ketenpartners en gemeenten. Voor hen ben je het eerste aanspreekpunt en beantwoord je binnenkomende hulpvragen. Door triage uit te voeren beoordeel je hoe urgent de situatie is en welke vervolgstappen nodig zijn. Ook fungeer je als wachthulp voor cliënten en hun ouders/verzorgers die op de wachtlijst staan. Kortom, je bent er als coördinator cliëntenstroom door: 
 • contacten te onderhouden, consultatie te verrichten, advies te geven en de relatie te onderhouden met verwijzers.
 • overzicht te houden op de wachtlijst en een signaleringsfunctie te vervullen ten aanzien van het wachtlijstbeheer.
 • wachthulp te zijn voor alle cliënten die langer dan zes weken op de wachtlijst zullen staan.  
 • Fornhese extern te profileren bij Hagro’s, het CJG in wijk- en gebiedsteams en op zorgmarkten, je bent het gezicht van het aanmeldpunt.
 • de website van Fornhese te beheren en het eerste aanspreekpunt te zijn voor opnamevragen van buiten de regio.
 • je te verhouden tot de ontwikkelingen binnen de diverse zorglandschappen in de verschillende regio’s waar Fornhese werkzaam is.

Met andere professionals vorm je het team centraal aanmeld punt. Met jou als coördinator cliëntenstroom zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, het centraal aanmeldpunt van Fornhese opnieuw in te richten, om verwijzers te woord staan in acute situaties en de triage van reguliere aanmeldingen in goede banen te leiden. In deze functie vervul je dan ook die dubbele rol van triagist en wachthulp. Het is een nieuw op te zetten functie in een nieuw te vormen team. 
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. We zien wie je bent en wat je kan. Ook kun
je als coördinator cliëntenstroom bij GGz Centraal rekenen op: 
 • een bruto maandsalaris tussen € 2.218,- en € 3.678,- (CAO GGZ, functiegroep 50), inschaling is afhankelijk van functie en werkervaring, op basis van 36 uur. 
 • een contract voor 16 - 24 uur per week voor een jaar. Bij wederzijds enthousiasme ligt een vast contract daarna voor de hand. 
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.  
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof. 
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten. 
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij bent besluitvaardig en daadkrachtig, omdat de situatie kan vragen om een snelle beslissing. Daarbij ben je ook analytisch om op goede wijze hoofd- en bijzaken te kunnen onderscheiden en zo de urgentie van de verwijzing in te schatten. Ook sta je stevig in je schoenen en ben je een goede sparringpartner richting verwijzers. Je past binnen GGz Centraal als je net als wij de cliënt altijd voorop stelt. Ook heb je voor deze baan: 
 • een afgeronde hbo opleiding als sociaal psychiatrisch verpleegkundige, verpleegkundige, maatschappelijk werker of vergelijkbaar met geldige BIG of SKJ registratie.
 • relevante ervaring met complexe psychiatrische zorg binnen de kinder- en jeugdpsychiatrie, met bijbehorende kennis van psychopathologie.
 • verbaal en schriftelijk sterk in uitdrukkingsvaardigheden richting verwijzers. 
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Polikliniek Randstad in Almere. Op termijn zal er ook op andere locaties gewerkt gaan worden. Op de polikliniek in Almere onderzoeken en bespreken onze professionals de diagnostiek en behandelmogelijkheden samen met het gezin en het kind of de jongere. De focus ligt op het verminderen van de klachten én het ondersteunen van de omgeving. Is er een meer intensieve behandeling nodig? Dan kunnen cliënten terecht op een andere locatie van Fornhese.  

Fornhese biedt specialistische kinder- en jeugd ggz voor kinderen van 0 tot 18 jaar en hun naastbetrokkenen. Vanuit verschillende locaties en samen met ruim 325 collega’s en netwerkpartners ontfermt Fornhese zich over het totale werkgebied van GGz Centraal. Fornhese staat voor een hoge mate van professionaliteit en expertise. Zowel in de directe zorg als in de visie op werkgeverschap. Eigen initiatief, kennisdeling en constructieve samenwerking kenmerkt de collegiale manier van werken.
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als coördinator cliëntenstroom op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal.  

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Cor Anneveldt (hoofd bedrijfsvoering) via +31 622591227. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415. 

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door. 
Lees meer
Sluitingsdatum: 12-04-2021
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Dax Teunissen
Dax Teunissen

Recruitment Coördinator