Regio: Barneveld
Aantal uren per week: 36
Vakgebied: Verpleegkundigen
Opleidingsniveau: HBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Voor wie jij er bent? Voor cliënten met ernstige somberheids- en/of angstklachten. In de deeltijdbehandeling stemmings- en angststoornissen waar cliënten enkele maanden tot maximaal een jaar in behandeling zijn ben jij verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken.
Kortom, je bent er als sociaal psychiatrisch verpleegkundige (spv) door: 
 • vanuit multidisciplinair verband individuele- en groepstherapie te geven.
 • het verrichten van intakes.
 • het opstellen van behandelplannen.
 • de voortgang van de behandelingen te evalueren.
 • een bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling en de evaluatie van het behandelbeleid.
Met 15 andere professionals vorm je het team Polikliniek Volwassenenzorg. Met jou als spv zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, het in deeltijd herstelgericht behandelen van cliënten met ernstige somberheids- en/of angstklachten. Je gaat werken vanuit een multidisciplinair behandelteam bestaande uit een psychiater, klinisch- en gz-psychologen, psychotherapeuten, verpleegkundigen, verpleegkundig specialist, non-verbale therapeuten en sociaalpsychiatrisch verpleegkundige.

Hoe je het team het beste kunt omschrijven? Er heerst een goede werksfeer, wij zijn open en wij werken nauw samen. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart. 
 
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Ook kun je als sociaal psychiatrisch verpleegkundige bij GGz Centraal rekenen op: 
 • een bruto maandsalaris tussen € 2.553,- en € 4.131,- (CAO GGZ, functiegroep 55) op basis van 36 uur. 
 • een contract voor 28 - 36 uur per week voor onbepaalde tijd. We werken vanuit vertrouwen, dus je krijgt bij ons meteen een vast contract. 
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.  
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof. 
 
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten. 
 
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij hebt een goed inlevingsvermogen in de cliënten; hun voortgang verloopt vaak met kleine stapjes. Daarbij ben je ook in staat cliënten empathisch te confronteren als voortgang in de behandeling uitblijft. Je past binnen GGz Centraal als je net als wij vanuit jouw expertise wilt bijdragen aan de allerbeste zorg. Ook heb je voor deze baan: 
 • een afgeronde opleiding tot sociaal psychiatrisch verpleegkundige. 
 • ervaring met het geven van groepsbehandelingen en ervaring met de doelgroep.
 • de beschikking over eigen vervoer.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 patiënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze patiënten. Dit doen we door strategisch te verbinden, te blijven innoveren en als collega’s op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek?  Onze locatie aan de Bouwheerstraat in Barneveld, nabij het centrum. Op deze locatie kunnen volwassenen terecht voor ambulante en deeltijdbehandeling van psychische, psychiatrische en verslavingsproblematiek. Het FACT-team heeft hier tevens zijn thuisbasis. 

De regio Veluwe & Veluwe Vallei ontfermt zich over een breed werkgebied, verdeeld over 12 gemeenten. Vanuit onze locaties in Elburg, Wezep, ‘t Harde, Nunspeet, Harderwijk, Ermelo, Putten, Nijkerk, Barneveld en Veenendaal werken wij samen met ruim 950 collega’s. De regio omarmt de visie van Machteld Huber, waarbij de nadruk gelegd wordt op veerkracht en niet op ziekte. Focus op eigen regie, autonomie en vertrouwen vind je terug in de visie op patiëntenzorg én op werkgeverschap.  
 
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als spv op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Barneveld.  
Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Jelle van de Kraats (hoofd bedrijfsvoering) via +31 6 53431179 Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415. 
 
Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door. 
 
Lees meer
Sluitingsdatum: 22-02-2021
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Yvette Scheltinga
Yvette Scheltinga

Recruitment Coördinator