Regio: Amersfoort Bussum
Aantal uren per week: 16
Vakgebied: Verzorgenden
Opleidingsniveau: MBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Als (medisch)pedicure draag je bij aan de het welbevinden van psychiatrische patiënten. Binnen onze organisatie werk je in jouw functie op zzp basis.

Je hebt een zelfstandige functie waarin je veel contact maakt met onze doelgroep en waarbij op een natuurlijke wijze communiceren belangrijk is. Van een aantal van onze klinisch opgenomen patiënten ga je de voeten behandelen. In de praktijk betekent dit dat je voor een deel de voetverzorging van oudere patiënten die dat zelf niet meer zelf kunnen verzorgt en voor een deel gaat het om de voetverzorging op medische indicatie (veelal diabetes).  
De dienstverlening vindt grotendeels plaats op onze afdelingen op het terrein van Zon & Schild in Amersfoort en een afdeling in Bussum. Op vaste dagdelen bezoek je een afdeling en behandel je de daar verblijvende patiënten. Je kunt gebruik maken van een salon, waar je wekelijks 2 tot 8 patiënten op afspraak kunt verwachten.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Je kunt als zelfstandig (medisch)pedicure rekenen op:
  • een overeenkomst van diensten die wij met jou als ZZP-er aangaan.
  • werkzaamheden voor gemiddeld 12 tot 16 uur per week.
  • vergoeding: je factureert per behandeling.
Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Je hebt voor deze baan:

• affiniteit met onze doelgroep;
• het diploma medisch pedicure.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu en van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Zon & Schild ligt in een goed bereikbare en bosrijke omgeving aan de rand van Amersfoort. Wij bieden een breed behandelaanbod aan patiënten met sterk uiteenlopende ziektebeelden en zorgbehoeften. Wij bieden zowel acute als langdurige zorg, wij kennen open en gesloten afdelingen en afdelingen voor zowel volwassenenpsychiatrie als ouderenpsychiatrie. 
Lees meer

Versterk ons

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Annemarieke Lakerveld (stafmedewerker facilitair bedrijf) via +31 610865416. 
Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.
Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.
Lees meer
Sluitingsdatum: 11-12-2020
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Inge van Gent

Recruitment Coördinator