Regio: Harderwijk
Aantal uren per week: 36
Vakgebied: Psychiaters Psychologen en psychotherapeuten
Opleidingsniveau:
Deze vacature delen

Zo werk jij

Voor wie jij er bent? Voor volwassenen met een ontwikkelingsstoornis (ADHD/Autisme) én voor je team. Als regiebehandelaar draag je zorg voor de integraliteit van het behandelproces en ben je het centrale aanspreekpunt voor alle betrokkenen, inclusief de naasten van de patiënt. Dit doe je vanuit je eigen opleiding en achtergrond. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de aansturing van het team ontwikkelingsstoornissen. Kortom, je bent er als meewerkend teamleider door:
 • intakes te verrichten en deze te bespreken in het multidisciplinair team.
 • als regiebehandelaar een diagnose te stellen, indicaties te bepalen en samen met de patiënt het behandelplan vast te stellen.
 • samen met je duaal partner leiding te geven aan jouw team en het bieden van ondersteuning waar nodig.
 • onderzoek te doen naar ADHD/autisme.
 • te zorgen voor continuïteit/evaluatie van het behandelproces.
 • afhankelijk van je achtergrond/discipline zullen er meer specifieke taken onderdeel zijn van je werkweek. 
Jouw 10 nieuwe collega’s van het team ontwikkelingsstoornissen wachten al op je. Het team bestaat uit een psychiater, maatschappelijk werkende, gz-psychologen, basispsychologen, en een verpleegkundige in opleiding tot specialist. Met jou als meewerkend teamleider zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, zorg bieden aan patiënten met een ontwikkelingsstoornis. De polikliniek Harderwijk/Wezep is een onderdeel van de regio Veluwe & Veluwe Vallei. Het omvat de volgende specifieke zorglijnen: persoonlijkheidsstoornissen, stemmings- en somatoforme stoornissen, eetstoornissen, angst- en dwangstoornissen, 24 uurs acuut, ADHD en autisme.
Voor specifieke doelgroepen wordt nauw samengewerkt met behandelprogramma's op het landgoed Veldwijk te Ermelo (dialectische gedragstherapie (DGT)) en 24-uurs acute zorg en intensive home treatment.
Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Professioneel, enthousiast en betrokken. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Op professioneel én persoonlijk vlak: we zien wie je bent. Betere zorg begint bij jou en daar ondersteunen en faciliteren we je graag in. Ook kun je als meewerkend teamleider bij GGz Centraal rekenen op:
 • een bruto maandsalaris conform CAO GGZ. Voor een verpleegkundig specialist, gz-psycholoog en orthopedagoog-generalist is dit een bruto maandsalaris volgens CAO GGZ functiegroep 65. Voor een klinisch psycholoog is dit een bruto maandsalaris volgens CAO GGZ functiegroep 70/75 en als psychiater wordt je beloond conform de AMS regeling.
 • een contract voor 32 - 36 uur per week voor onbepaalde tijd. We werken vanuit vertrouwen, dus je krijgt bij ons meteen een vast contract.
 • een eindejaarsuitkering.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • een goede pensioenregeling.
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij bent ambitieus en wilt graag meebouwen aan de verdere ontwikkelingen van ons behandelprogramma. Ook kun je een voortrekkersrol vervullen, om de bindende factor te zijn in het team. Je past binnen GGz Centraal als je net als wij de cliënt altijd voorop stelt, in veranderingen en jezelf altijd wilt verbeteren. Ook heb je voor deze baan:
 • een (bijna) afgeronde opleiding tot verpleegkundig specialist of master advanced nursing practice ggz, orthopedagoog generalist, gz-psycholoog, klinisch psycholoog of psychiater.
 • een BIG registratie.
 • ervaring met de doelgroep.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Onze locatie aan het Westeinde in Harderwijk, nabij het Sint Jansdal ziekenhuis. Onze locatie is zeer goed bereikbaar, zowel per auto als per openbaar vervoer. Op deze locatie kunnen volwassenen terecht voor ambulante en deeltijdbehandeling van psychische, psychiatrische en verslavingsproblematiek. Ook kunnen patiënten in psychiatrische crisis, die worden doorverwezen door huisarts of behandelaar, op deze locatie terecht bij de 24-uurs crisisdienst.

De regio Veluwe & Veluwe Vallei ontfermt zich over een breed werkgebied, verdeeld over 12 gemeenten. Vanuit onze locaties in Elburg, Wezep, ‘t Harde, Nunspeet, Harderwijk, Ermelo, Putten, Nijkerk, Barneveld en Veenendaal werken wij samen met ruim 950 collega’s. De regio omarmt de visie van Machteld Huber, waarbij de nadruk gelegd wordt op veerkracht en niet op ziekte. Focus op eigen regie, autonomie en vertrouwen vind je terug in de visie op patiëntenzorg én op werkgeverschap.
 
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als meewerkend teamleider op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Harderwijk.
 
Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Mw. J. Bottenberg, teamleider bedrijfsvoering via +31 6 22656027. Of bij Dhr. P.  Verhagen, teamleider behandelzaken, +31 6 51750593.  Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.
 
Lees meer
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Yvette Scheltinga
Yvette Scheltinga

Recruitment Coördinator