Regio: Lelystad
Aantal uren per week: 36
Vakgebied: Artsen
Opleidingsniveau: WO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Wil jij als arts kennis en ervaring op doen binnen de psychiatrie? Daarmee jouw kansen vergroten om sneller door te stromen naar de opleiding tot psychiater? Wij maken graag kennis met je!

Als ANIOS kom je te werken in het deelspecialisme ouderen, in dit geval in Lelystad. In dit specialisme komt een diversiteit aan psychiatrische problemen voor en op deze manier maak je kennis met verschillende ziektebeelden om jouw ervaring uit te breiden. Als behandelaar geef jij vorm aan de gehele psychiatrische zorg voor mensen vanaf 65 jaar. Je krijgt te maken met een grote veelzijdigheid en verscheidenheid aan psychiatrische problematiek. Je verricht intakes, stelt een diagnose, bepaalt de indicatie en (waar mogelijk) stel je samen met de patiënt een behandelplan vast. Ook leg je huisbezoeken af, soms alleen of met zijn tweeën.  Belangrijk aandachtspunt is het betrekken van het systeem van de patiënt bij onderzoek en tijdens de behandeling. Denk hierbij aan de medicamenteuze controles, bijbehorende onderzoeken (farmacotherapie) en het zorgdragen voor goede afstemming van de zorg. Tijdens de behandeling zorg je voor een tijdige evaluatie en waar nodig bijstelling van de behandeling. Ook verricht je de benodigde handelingen rondom het ontslag. Naast de werkzaamheden binnen het team, draai je mee in de diensten bij de crisisdienst.


 
Lees meer

Wat neem je mee?

Jij bent collegiaal, hebt humor en beschikt uiteraard over goede communicatieve eigenschappen. Je past binnen GGz Centraal als je net als wij de cliënt altijd vooropstelt, meegaat in veranderingen en jezelf altijd wilt verbeteren. Ook heb je voor deze baan:
 • de opleiding tot basisarts en BIG geregistreerd;
 • ervaring is fijn, maar je kunt ook solliciteren als je net jouw opleiding hebt afgerond;
 • een flexibele werkhouding en je bent enthousiast om te gaan werken in een vernieuwende behandelorganisatie;
 • collegialiteit, humor en goede communicatieve vaardigheden;
 • een rijbewijs.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Op professioneel én persoonlijk vlak: we zien wie je bent. Betere zorg begint bij jou en daar ondersteunen en faciliteren we je graag in. Ook kun je als anios ouderenpsychiatrie ambulant bij GGz Centraal rekenen op:
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 65 (minimaal € 3.465,- en maximaal € 5.439,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • een contract voor 32 - 36 uur per week voor 3 - 6 maanden;
 • een baan als arts met een snelstroom aan leereffecten, goede werkbegeleiding en wekelijks supervisie van een psychiater;
 • een actief scholingsbeleid, waaronder een persoonlijk studiebudget, voor de herregistratie conform art.3 wet BIG, ter hoogte van € 500,- per jaar (werk je minder dan 24 uur dan geldt naar rato dienstverband);
 • diverse trainingen en e-learning mogelijkheden via de interne afdeling Training & Ontwikkeling, zoals: motiverende gesprekken, ART(Active Recovery Triad), HOZ en training Verslaving, middelen en gokken;
 • sneller kans op een opleidingsplek binnen de A-opleiding tot psychiater bij GGz Centraal;
 • de werkzaamheden vinden plaats tussen 8:30 - 22:00 uur, daarnaast draai je mee in de bereikbaarheidsdienst;
 • een dienstauto op afroep beschikbaar of dienstreis-kostenvergoeding en een 13e maand;
 • 166 vakantie uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans; 
 • VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is verplicht, wij vragen de verklaring voor je aan en de kosten worden vergoed.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu en van morgen.
Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Lelystad.
Het programma ouderenpsychiatrie is een deelspecialisme binnen de RVZe Flevoland. Naast de ambulante en deeltijd behandeling beschikt ons programma ook over een open en gesloten ouderenkliniek die is gehuisvest in Meerzicht in Lelystad. Het samenspel tussen klinische-,  ambulante- en deeltijdbehandeling is een belangrijk aandachtsgebied. In nauwe samenwerking met je collega’s draag je mede zorg voor een optimaal behandelklimaat. Hetzelfde geldt voor het contact en de samenwerking met onze netwerkpartners.
In Flevoland hebben wij de ambulante behandeling voor volwassenen georganiseerd in 8 gebiedsteams: 4 in Almere, 3 in Lelystad en 1 in de Noordoostpolder. Naast de gebiedsteams hebben wij een regio breed opererende 24-uurs crisisdienst en een IHT-team. Indien opname noodzakelijk is, kan dat in een van onze open of gesloten klinieken. De gesloten kliniek is gehuisvest in Almere en de open klinieken in Lelystad.
De regio Flevoland ontfermt zich over een breed werkgebied, verdeeld over zes gemeenten. Vanuit onze locaties in Almere, Lelystad, Emmeloord en Dronten werken wij samen met ruim 325 collega’s. Flevoland is in beweging, stilstand is achteruitgang. Herstelgerichte patiëntenzorg, waarbij er zo maximaal mogelijk ambulant wordt gewerkt, kenmerkt de visie en aanpak binnen de regio. Evenals ons motto ‘behandelen doen wij samen’, waarbij de patiënt en zijn naasten centraal staan en intensief wordt samengewerkt met lokale netwerkpartners. Focus op eigen regie en autonomie, ruimte om te pionieren en multidisciplinaire samenwerking vind je terug in de visie op patiëntenzorg én werkgeverschap.

 
Lees meer

Versterk ons

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Rienk Brandsma (teamleider) +31 623093745. Hij neemt graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.
Lees meer
Sluitingsdatum: 17-12-2020
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Yvette Scheltinga Recruitment
Yvette Scheltinga Recruitment

Recruitment Coördinator