Stafmedewerker Vastgoedbeheer Amersfoort (32-36 uur)

Toekomstbestendig vastgoedbeheer. Jij zorgt ervoor.
Regio: Amersfoort
Management, staf en ondersteuning
Opleidingsniveau: HBO
Aantal uren per week: 36
Doorsturen
 
Doorsturen
 

Zo werk jij

Ontwikkelingen zoals meer thuiswerkende medewerkers, verduurzaming van panden en veranderende wet- en regelgeving zorgen ervoor dat er andere wensen/eisen gesteld worden aan panden en (thuis)werkplekken. Dergelijke ontwikkelingen betekenen dat er nieuw beleid opgesteld moet worden waarin de financiële consequenties ook belangrijk zijn. Als stafmedewerker vastgoedbeheer is dit waar jij voor zorgt. Op jou kunnen we rekenen als het gaat om:
 • het volgen van relevante ontwikkelingen binnen het vakgebied vastgoedbeheer en het signaleren van voor GGz Centraal relevante mogelijkheden en risico’s.
 • het opstellen en onderhouden van beleidsdocumenten zodat op mogelijkheden, risico’s en ontwikkelingen binnen GGz Centraal wordt geanticipeerd (bijv. brandveiligheid, domotica, sluitplannen, duurzaamheid).
 • het opstellen en onderhouden van voor het vakgebied relevante Algemeen Technische Beschrijvingen.
 • ondersteuning bieden bij het opstellen van de begroting.
 • Naast bovenstaande werkzaamheden kan je ook ingezet worden op projecten die te maken hebben met jouw vakgebied.
Als stafmedewerker heb je een zelfstandige functie maar werk je nauw samen met manager van het vakcentrum, de contractmanager Vastgoedbeheer en de managing partner (MP). De MP is een externe functie (technische staf) die een organiserende, coördinerende en adviserende rol heeft in het beheer en onderhoud. Met jou als medewerker staf en beleid zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, ervoor zorgen dat de diensten van het facilitair bedrijf & vastgoed op een klantgerichte en doelmatige wijze worden geleverd. Je komt te werken bij het vakcentrum.

Het vakcentrum bestaat uit het facilitair bedrijf & vastgoedbeheer. Hiermee zijn de krachten op het gebied van huisvesten en faciliteren van cliënten en medewerkers gebundeld. Het aanbod van producten en diensten van het vakcentrum is zeer gevarieerd. Zo verzorgt het onder meer de huisvesting van cliënten en medewerkers, de maaltijden voor de cliënten en catering voor de medewerkers, het schoonmaakonderhoud en beveiliging van terreinen en panden. 

Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Luisterend, doelgericht en hands on. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.
Uitklappen

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Zon & Schild in Amersfoort. Zon & Schild wordt sinds de jaren 30 gebruikt als instellingsterrein voor de geestelijke gezondheidszorg en is een van onze grootste locaties. Op het omvangrijke groene landgoed vind je meerdere behandellocaties en gebouwen. Met de A28 op steenworp afstand is deze locatie goed bereikbaar.
Uitklappen

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Op professioneel én persoonlijk vlak: we zien wie je bent. Betere zorg begint bij jou en daar ondersteunen en faciliteren we je graag in. Ook kun je als stafmedewerker bij GGz Centraal rekenen op:
 • een bruto maandsalaris tussen €2963 en €4620 (CAO GGZ, functiegroep 60) op basis van 36 uur.
 • een contract voor 32-36 uur per week voor een jaar. Bij wederzijds enthousiasme ligt een vast contract daarna voor de hand.
 • een eindejaarsuitkering, voor een fijne extra aan het einde van het jaar.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • een goede pensioenregeling. Prettig voor later!
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Uitklappen

Wat neem je mee?

Jij hebt overtuigingskracht zodat je beslissingen kan beargumenteren en op elk niveau binnen de organisatie advies kan geven. Uiteraard ben je ook analytisch, zodat je ontwikkelingen en problemen begrijpt en ermee aan de slag gaat. Je past binnen GGz Centraal als je net als wij wilt bijdragen aan de allerbeste zorg, meegaat in veranderingen en jezelf altijd wilt verbeteren. Ook heb je voor deze baan:
 • een afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur technisch/vastgoed gerelateerd.
 • kennis van het zorgproces en de rol die techniek daarbij speelt. 
 • meerjarige werkervaring in de zorgsector.
 • kennis van relevante ontwikkelingen.
Uitklappen

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Versterk ons

Zet jouw talenten in als stafmedewerker op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Amersfoort.

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Yvonne Nieland (manager vakcentrum) via telefoonnummer 06-22516235. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.
Sluitingsdatum: 04-09-2020
Doorsturen