GZ-Psycholoog Diagnostiek en Vroege Interventie Amersfoort (16-36 uur)

Ambulante behandeling en optimale zorg voor jongvolwassenen die voor het eerst te maken krijgen met een psychose. Jij zorgt ervoor.
Regio: Amersfoort
Psychologen en psychotherapeuten
Opleidingsniveau: WO
Aantal uren per week: 36
Doorsturen
 
Doorsturen
 

Zo werk jij

Voor wie jij er bent? Jongvolwassenen en hun naasten die voor het eerst te maken krijgen met een psychose. Als gz-psycholoog bij het team Diagnostiek en Vroege Interventie (DVI) in Amersfoort word je ingezet als specialist op het gebied van psychotherapie. Voor autismespectrumstoornissen heb je een signalerende functie. Naast behandeling ligt er een belangrijke rol voor jou op het gebied van classificerende diagnostiek. Kortom, je bent er als gz-psycholoog door:
 • psychotische klachten (CGT), traumatische ervaringen (EMDR), stemmings- en angstklachten, assertiviteitsproblemen, rouw, identiteits- en persoonlijkheidsproblemen te behandelen.
 • waar mogelijk als regiebehandelaar te fungeren.
Jouw  nieuwe collega’s van het DVI-team wachten al op je. Een enthousiast team met een goede werksfeer, gericht op het bieden en verder ontwikkelen van optimale zorg, waaraan ieder teamlid in goede onderlinge samenwerking bijdraagt vanuit zijn of haar eigen deskundigheid. Als gz-psycholoog draag je in belangrijke mate bij aan de verdere ontwikkeling van ons team ten aanzien van diagnostiek, behandeling, attitude en samenwerking. In samenwerking met het HYPE (Help Young People Early)-team bekijken we hoe we de hulpverlening voor de jongvolwassen doelgroep in de transitieleeftijd zo goed mogelijk vorm kunnen geven. We nodigen jou uit daarin mee te denken en mee te werken aan de initiatieven die daaruit voortkomen.

Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Deskundig, dichtbij en flexibel. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen.
Uitklappen

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu en van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? De Westsingel in Amersfoort, op loopafstand vanaf centraal station Amersfoort aan de rand van het centrum. Een brede locatie met verschillende behandelteams: het team Ouderenpsychiatrie, het FACT-team Stadskern, de teams Fornhese en Emerhese, het HYPE-team en het Diagnostiek en Vroege Interventie (DVI)-team.

Het DVI-team richt zich met name op jongvolwassenen en hun naasten, die voor het eerst te maken krijgen met een psychose. Cliënten worden ambulant behandeld. Diagnostiek, behandeling en rehabilitatie worden tegelijkertijd en meteen na intake gestart, zodat de sociale rollen van cliënten zoveel mogelijk behouden blijven (wonen, leren/werken, sociale relaties).
Het team werkt volgens state-of-the-art behandelvormen; het samenwerken met familie en naastbetrokkenen van de cliënt is hierbij essentieel. Het team is multidisciplinair samengesteld, werkt indien nodig outreachend en in goede samenwerking met andere zorgverleners en de sociale partners.
Uitklappen

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Op professioneel én persoonlijk vlak: we zien wie je bent. Betere zorg begint bij jou en daar ondersteunen en faciliteren we je graag in. Ook kun je als gz-psycholoog bij GGz Centraal rekenen op:
 • een bruto maandsalaris tussen € 3.465,- en € 5.439,- (CAO GGZ, functiegroep 65) op basis van 36 uur.
 • in deze rol i.v.m. zwangerschapsvervanging een contract voor 16-36 uur per week voor een jaar. Na deze periode ligt een vast contract voor de hand, want mogelijkheden voor jou als gz-psycholoog zijn er bij ons genoeg.
 • een eindejaarsuitkering, voor een fijne extra aan het einde van het jaar.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • een goede pensioenregeling. Prettig voor later!
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Uitklappen

Wat neem je mee?

Je kunt goed samenwerken en deelt jouw kennis met de verschillende disciplines. Daarnaast heb je een duidelijke visie die uitgaat van herstel ondersteunende zorg en de rol van de behandeling daarin. Uiteraard zorg je voor beknopte verslaglegging en lever je vanuit duidelijke onderbouwing je bijdrage aan het team. In de omgang met cliënten vinden wij een vleugje humor en respect belangrijk.
Je past binnen GGz Centraal als je net als wij de cliënt altijd voorop stelt, meegaat in veranderingen en jezelf altijd wilt verbeteren. Ook heb je voor deze baan:
 • een registratie als gz-psycholoog (of je hebt deze bijna), een BIG-registratie en je bent ingeschreven als lid bij de NVRG.
 • kennis en ervaring met diagnostiek en behandeling van psychosen, autisme, bipolaire stoornissen en trauma.
 • transparantie in (be-)handelen, een optimistische attitude en bij uitstek een teamspeler.
 • ervaring met verschillende behandelvormen, waaronder EMDR , schematherapie en kennis van multidisciplinaire behandelrichtlijnen.
Uitklappen

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Versterk ons

Zet jouw talenten in als gz-psycholoog op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Amersfoort.

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Joep ter Horst (teamleider bedrijfsvoering) via +31 613849540 .

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.
Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.
Sluitingsdatum: 13-10-2020
Doorsturen