Regio: Laren
Aantal uren per week: 32
Vakgebied: Psychologen en psychotherapeuten
Opleidingsniveau: WO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Het behandelen van verslavingsproblematiek en psychiatrie, zoals trauma, psychose of stemming- en angstklachten. Bij Juliana-Oord in Laren zijn wij op zoek naar een gz-psycholoog die zijn of haar expertise wil inzetten voor de patiënten.

Je bent vanaf de aanmelding tot ontslag betrokken bij de patiënt. De dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het voeren van intakegesprekken, individuele- en  groepsbehandelingen gericht op verslaving en psychiatrie en (neuro)psychologische en persoonlijkheids-diagnostiek. Je maakt deel uit van een deskundig multidisciplinair team, waarin je een actieve rol hebt en je jouw deskundigheid deelt. Daarnaast is het mogelijk supervisie te geven aan basispsychologen en heb je een adviserende rol naar de verpleegkundige teams. Tot slotte betrek je het systeem actief bij de behandeling, zowel de eigen omgeving als betrokken hulpverleners. De vakgroep psychologie bestaat uit gz-psychologen, basispsychologen en masterstudenten. Je werkt nauw samen met collega’s en draagt bij aan de ontwikkeling van herstel-ondersteunende zorg.

Naast onze klinische behandeling wordt momenteel hard gewerkt aan het opzetten van ambulante begeleiding aan onze regionale patiënten. Met jouw expertise denk je mee over deze ontwikkelingen.
 
Wij bieden geïntegreerde behandeling aan volgens het IDDT-model. Het ontmoedigen van middelengebruik is een van onze speerpunten. Het betreft patiënten met ernstige recidiverende stoornissen, met problematiek op verschillende levensgebieden. Het betreft patiënten die door de ernst van de problematiek tijdelijk intensievere behandeling nodig hebben in een klinische setting, zodat er binnen deze setting goede diagnostiek verricht en behandeling geboden kan worden.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

  • een werkplek waar eigen initiatief en ideeën worden gewaardeerd en aangemoedigd; 
  • een contract voor 28 tot 32 uur per week voor onbepaalde tijd;
  • salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 65 (minimaal € 3.465,- en maximaal € 5.439,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek); 
  • een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl
  • het doen van een referentiecheck en het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdeel van onze selectieprocedure. Wij vragen aan en vergoeden de kosten.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

  • afgeronde opleiding tot gz-psycholoog;
  • affiniteit en bij voorkeur ervaring met behandeling van verslaving en trauma;
  • ervaring met (neuro)psychologische- en persoonlijkheidsdiagnostiek is een pré.
Lees meer

Met elkaar

GGZ Centraal is een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg in het midden van het land. Wij behandelen, begeleiden en ondersteunen mensen met psychische problemen opdat zij de regie over hun eigen leven kunnen houden. We bieden onze zorg zo dicht mogelijk bij onze patiënten aan. We hebben een breed, toegankelijk behandelaanbod dat aansluit bij de zorgbehoefte van onze cliënten. Ons werkgebied strekt zich uit over Flevoland, Gooi en Vechtstreek, Oostelijk Utrecht en Veluwe & Veluwe Vallei. Jaarlijks behandelen we ongeveer 40.000 cliënten.

Juliana Oord (Laren) vormt samen met de Rembrandthof (Hilversum) en de Mauritzhof (Bussum) de regio Gooi en Vecht. Juliana-oord is een bovenregionaal specialistisch centrum, met als kerntaken de behandeling van verslaving en (neuro)psychiatrie. Er is een gesloten detox-afdeling, waarbinnen een start gemaakt kan worden met de behandeling van verslaving. De open afdelingen zijn gericht op integrale behandeling van verslaving en psychiatrische stoornissen, met een afdeling Psychiatrie & Verslaving, en een afdeling Neuropsychiatrie & Niet Aangeboren Hersenletsel.
 
Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.
Lees meer

Versterk ons

Heb je vragen of wil je te weten komen over deze functie? Bel dan met Hinke Hamer of Patricia Roggeveen (gz-psychologen) via +3135 5390411. Of bel met Elisa Combe (hoofd behandelzaken zorgcluster Zorgopschaling) via +316 12318980. Zij nemen graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingstermijn van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.
Lees meer
Solliciteren vóór: 24-08-2020
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Dick Visscher Recruitment