Regio: Lelystad
Aantal uren per week: 36
Vakgebied: Artsen
Opleidingsniveau: WO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Voor wie jij er bent? Voor patiënten met uiteenlopende psychiatrische problematieken in klinische en voorgezette behandelsetting waarbij ook regelmatig sprake is van een verslaving en/of een licht verstandelijke beperking.
Je bewaakt het proces rondom de behandeling en zorgt voor een prettig behandelklimaat voor de patiënten en hun naasten samen met het verpleegkundig en begeleidend team. Daarnaast speel je een belangrijke rol in de samenwerking tussen de behandelaren, de verpleegkundigen en begeleiders. Kortom, je bent er als ANIOS door:
 • het voeren van opname en ontslag gesprekken.
 • actief deel te nemen in multidisciplinair overleg, dagelijks overleg en zorg afstemmingsgesprekken.
 • coördinator te zijn bij het opstellen, uitvoeren en bijstellen van het behandelplan.
 • vinger aan de pols te houden over beleid en voortgang.
 • een belangrijke rol te spelen in de samenwerking tussen de behandelaren, verpleegkundigen en begeleiders. Ook draag je bij aan de deskundigheidsbevordering van het multidisciplinaire behandelteam en wissel je 1 x per maand kennis uit met andere artsen tijdens het arts-assistentenoverleg.
 • het mede optimaliseren van de samenwerking binnen het cluster 24 uurs acuut (IHT/Crisisdienst/HIC) en gebiedsteams .
Jouw 25 nieuwe collega’s (verpleegkundigen, psychiater, begeleiders, artsen en ervaringsdeskundigen) van kliniek Meerzicht volwassenen open en voortgezette behandeling de Atol wachten al op je. Met jou als ANIOS zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, het verzorgen van klinische en voortgezette behandeling van volwassenen in Flevoland . In contact met patiënten wordt gestreefd naar het vergroten van de eigen regie van patiënten vaak in samenspraak met het systeem en eventuele andere zorgaanbieders (interne collega’s en of netwerkpartners). De eindverantwoordelijkheid van elk team ligt bij de psychiater. We werken vanuit de “herstelondersteunende zorg” gedachte.

Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Wij zijn doelgericht, afspraak is afspraak en hebben oog voor de patiënt. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.
 
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Op professioneel én persoonlijk vlak: we zien wie je bent. Betere zorg begint bij jou en daar ondersteunen en faciliteren we je graag in. Ook kun je als ANIOS bij GGz Centraal rekenen op:
 • een bruto maandsalaris tussen € 3.465,- en € 5.439,- bruto per maand (CAO GGZ, functiegroep 65) op basis van 36 uur.
 • een contract voor 32-36 uur per week voor een jaar. Bij wederzijds enthousiasme ligt een vast contract daarna voor de hand.
 • een eindejaarsuitkering, voor een fijne extra aan het einde van het jaar.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • een goede pensioenregeling. Prettig voor later!
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.
   
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij bent leergierig en je weet dat je heel veel kunt leren van het meedraaien (volgens rooster) in de crisisdiensten. Uiteraard ben je ook ruimdenkend; hebt een open houding ten opzichte van normen en waarden en weet daarnaast ook je grenzen te stellen. Je past binnen GGz Centraal als je net als wij de patiënt altijd voorop stelt/wilt bijdragen aan de allerbeste zorg, meegaat in veranderingen en jezelf altijd wilt verbeteren. Ook heb je voor deze baan:
 • een afgeronde opleiding tot basisarts en een BIG registratie.
 • werkervaring als ANIOS is een pré evenals werkervaring in de psychiatrie.
 • een flexibele werkhouding en enthousiasme om te gaan werken in een vernieuwende behandelorganisatie.
 • collegialiteit, humor en goede communicatieve vaardigheden.
 • in het bezit van een rijbewijs en een gemotoriseerd voertuig voor het werken in crisisdiensten.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.
Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Meerzicht in Lelystad. Vanuit Noord Flevoland en de Noordoostpolder kunnen volwassenen en ouderen met psychiatrische problematiek hier terecht voor een breed behandelaanbod. Jij en je collega’s leveren zorg vanuit gebiedsteams, specialistische teams en/of klinieken.
De regio Flevoland ontfermt zich over een breed werkgebied, verdeeld over zes gemeenten. Vanuit onze locaties in Almere, Lelystad, Emmeloord en Dronten werken wij samen met ruim 325 collega’s. Flevoland is in beweging, stilstand is achteruitgang. Herstelgerichte patiëntenzorg, waarbij er zo maximaal mogelijk ambulant wordt gewerkt, kenmerkt de visie en aanpak binnen de regio. Evenals ons motto ‘behandelen doen wij samen’, waarbij de patiënt en zijn naasten centraal staan en intensief wordt samengewerkt met lokale netwerkpartners. Focus op eigen regie en autonomie, ruimte om te pionieren en multidisciplinaire samenwerking vind je terug in de visie op patiëntenzorg én werkgeverschap.
 
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als ANIOS op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Lelystad.
Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.
Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Sanne van Keulen (teamleider klinische en voortgezette behandeling) via +31 6 83420596 of Delano Gerling (hoofd behandelprogramma) via +31 6 82244465. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.
 
Lees meer
Solliciteren vóór: 04-09-2020
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Yvette Scheltinga
Yvette Scheltinga

Recruitment Coördinator