Regio: Almere
Aantal uren per week: 36
Vakgebied: Verpleegkundigen
Opleidingsniveau: HBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Val jij op door jouw goede sociale vaardigheden? Vind jij het leuk om mee te denken op beleidsniveau en de vertaalslag te maken naar de praktijk? Dan is werken als sociaal psychiatrisch verpleegkundige (SPV) binnen onze innovatieve gebiedsteams in Almere echt wat voor jou!

Je gaat werken in één van de gebiedsteams, een multidisciplinair team dat behandeling biedt aan mensen met een breed scala aan psychische problemen. Je kunt daarbij denken aan: angst- en stemmingsproblematiek, persoonlijkheidsproblematiek, trauma, schizofreniespectrum- en andere psychotische stoornissen en comorbide problematiek. Jij draagt bij aan het intakeproces, je adviseert over de behandeling en hebt een consultatieve functie naar het team. De mogelijkheden en herstel/behandelbehoefte van de cliënt en/of het systeem houd je scherp in de gaten en daar pas jij het behandelingsaanbod op aan. 

Als SPV heb je een belangrijke rol in het verder vormgeven van het behandelaanbod, het netwerk uitbreiden en bestendigen in de wijk. Je werkt nauw samen met andere disciplines binnen je eigen en andere teams.

Het gebiedsteam bestaat uit 10-15 collega's, waaronder: psychiaters, artsen, ervaringsdeskundigen, klinisch psychologen, (sociaal psychiatrisch) verpleegkundigen en cognitief gedragstherapeutisch werkers (CGW-ers). Je vervult ook een rol in werkbegeleiding en supervisie.  Met je vakgenoten zorg je voor het behoud en de ontwikkeling van vakspecifieke kennis. Tevens krijg je mogelijkheden om jezelf verder in je vak te ontwikkelen. 
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Een werkplek waar eigen initiatief en ideeën worden gewaardeerd en aangemoedigd. Werken in een team dat leren en professionaliseren hoog in het vaandel heeft staan.
Verder:
 • goede reiskostenvergoeding;
 • een contract voor 24-36 uur per week voor onbepaalde tijd;
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 55 (minimaal € 2.553,- en maximaal € 4.131,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • een actief scholingsbeleid, waaronder een persoonlijk studiebudget, voor de herregistratie conform art.3 wet BIG, ter hoogte van € 500,- per jaar (werk je minder dan 24 uur dan geldt naar rato dienstverband);
 • diverse trainingen en E-learning kun je volgen via het Leerplein van de afdeling Training & Ontwikkeling;
 • flexibele arbeidsvoorwaarden, meer hierover kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl;
 • het doen van een referentiecheck en het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdeel van onze selectieprocedure. Wij vragen aan en vergoeden de kosten.
Ben je nog in opleiding dan bieden wij jou een salaris conform de CAO GGZ, functiegroep 50 (minimaal € 2.091,- en maximaal € 3.467,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek). 
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Je werkt bij voorkeur zelfstandig met een actieve en outreachende benadering. En je hebt ervaring met (multidisciplinaire) teamleden coachen, ondersteunen of begeleiden bij complexe interventies, bij voorkeur in een  ambulante setting.
Verder vragen wij:
 • studerend voor of een afgeronde opleiding tot sociaal psychiatrisch verpleegkundige (SPV), met BIG registratie;
 • vakkennis van psychopathologie, kennis van relevante wetgeving en sociale kaart en je weet dit op een adequate manier in te zetten;
 • CGT-ervaring is een pre;
 • een rijbewijs en in het bezit van een auto.
Lees meer

Met elkaar

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. 

In Flevoland hebben wij de ambulante behandeling voor volwassenen georganiseerd in 8 gebiedsteams: 4 in Almere, 2 in Lelystad, 1 in Dronten en 1 in de Noordoostpolder. Naast de gebiedsteams hebben wij een regio breed opererende 24-uurs crisisdienst en een IHT-team. Indien opname noodzakelijk is, kan dat in een van onze open of gesloten klinieken. De gesloten kliniek is gehuisvest in Almere en de open klinieken in Lelystad.

We leveren outreachende en poliklinische zorg en behandeling. In contact met patiënten wordt gestreefd naar het vergroten van de eigen regie van cliënten vaak in samenspraak met het systeem van de cliënt en eventuele andere zorgaanbieders (interne collega’s en of netwerkpartners). We werken vanuit de “herstelondersteunende zorg”-gedachte.
 
Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.
Lees meer

Versterk ons

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Marcel Knijn (hoofd bedrijfsvoering Gebiedsteams en Deelspecialismen)  06 832 766 91. Hij neemt graag de tijd voor je!
 
Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.
Lees meer
Solliciteren vóór: 15-09-2020
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Yvette Scheltinga
Yvette Scheltinga

Recruitment Coördinator