Teamleider Bedrijfsvoering Langdurige Klinische Behandeling Amersfoort (32-36 uur)

Leiding geven in een tijd van verandering én zorgen voor een gezonde bedrijfsvoering. Jij zorgt ervoor.
Regio: Amersfoort
Management, staf en ondersteuning Verpleegkundigen
Opleidingsniveau: HBO
Aantal uren per week: 36
Doorsturen
 
Doorsturen
 

Zo werk jij

De vier teams binnen de afdeling Langdurige Klinische Behandeling leiden in een tijd van grote verandering en tegelijkertijd zorgen voor gezonde bedrijfsvoering. Als teamleider bedrijfsvoering is dit waar jij voor zorgt. Op jou kunnen we rekenen als het gaat om:
 • het initiëren en realiseren van veranderingen en verbeteringen ten aanzien van de afdeling én in de kwaliteit van zorg; dit doe je vanuit jouw ervaring als teamleider.
 • uitstekende contacten met onze collega's en met belanghebbende partijen in het werkveld.
 • adequate bedrijfsvoering.
Langdurige Klinische Behandeling is in transitie van een afdeling gericht op langdurig verblijf naar een afdeling gericht op herstel in de breedste zin. Belangrijk daarin zijn het creëren van perspectief, het beter begrijpen van en aansluiten bij de cliënt en het nastreven van doelen die een terugkeer naar een plek meer in de maatschappij mogelijk maken. Hierbij gaat het vaak om beschermd wonen in combinatie met ambulante behandeling.
De drie afdelingen van gebouw Beukenhorst gaan over ongeveer drie jaar naar een nieuw onderkomen. In de nieuwbouw krijgen patiënten meer eigen ruimte en eigen voorzieningen, passend bij een meer op het individu gerichte behandeling. Het aantal plekken in de nieuwbouw zal aanzienlijk kleiner zijn, de komende jaren zal er dan ook hard gezocht worden naar passende woonplekken buiten de kliniek voor een aantal cliënten van Beukenhorst.

In de transitie gaan we uit van Active Recovery Triad (ART), een model dat landelijk wordt ontwikkeld door en voor afdelingen waar mensen in het algemeen langere tijd klinisch in behandeling zijn. Centraal hierin staat de radicale keuze voor de triade van cliënt - familie - hulpverlener. Bij ART hoort het verbreden van de kennis van het behandelteam op het gebied van gedragsdeskundigheid, ervaringsdeskundigheid en netwerken.

Samen met de teamleider behandelzaken ben je integraal verantwoordelijk voor de inhoudelijke ontwikkeling en gezonde bedrijfsvoering van de afdeling Langdurige Klinische Behandeling. Met jou als teamleider bedrijfsvoering zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, optimale verbinding met en tussen de teams, de ontwikkeling tot een herstelgerichte afdeling en de best passende zorg voor onze patiënten.

Hoe je onze teams het beste kunt omschrijven? Deskundig, professioneel en betrokken. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen.
Uitklappen

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu en van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Zon & Schild ligt in een goed bereikbare en bosrijke omgeving aan de rand van Amersfoort. Wij bieden een breed behandelaanbod aan patiënten met sterk uiteenlopende ziektebeelden en zorgbehoeften. Wij bieden zowel acute als langdurige zorg, wij kennen open en gesloten afdelingen en afdelingen voor zowel volwassenenpsychiatrie als ouderenpsychiatrie. 

De resultaatverantwoordelijke zorgeenheid Eemland ontfermt zich over een breed werkgebied. Regio Eemland is volop in ontwikkeling. De aandacht is gericht op doelmatige behandeling waarbij herstelgerichte patiëntenzorg centraal staat. Samenwerking, optimalisatie en innovatie vind je terug in de visie op patiëntenzorg én werkgeverschap.

Langdurige Klinische Behandeling Volwassenen is onderdeel van het cluster Kliniek en richt zich op de behandeling van mensen met ernstige psychiatrische problemen (EPA). De problematiek is zeer divers. Verslaving kan hierin een rol spelen, als ook verstandelijke beperking. Drie afdelingen bevinden zich in gebouw Beukenhorst, daarnaast zijn er tien terreinwoningen en is er de klinische voorziening Cederhorst Het Veer voor patiënten die nog niet toe zijn aan beschermd wonen. Deze onderdelen hebben ieder een eigen karakter en richten zich op net iets andere patiëntengroepen en omvatten in totaal ongeveer 100 klinische behandelplekken.
Uitklappen

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Op professioneel én persoonlijk vlak: we zien wie je bent. Betere zorg begint bij jou en daar ondersteunen en faciliteren we je graag in. Ook kun je als teamleider bedrijfsvoering bij GGz Centraal rekenen op:
 • een bruto maandsalaris tussen € 2.553,-  en € 4.131,- (CAO GGZ, functiegroep 55) op basis van 36 uur.
 • een contract voor 32-36 uur per week voor een jaar. Bij wederzijds enthousiasme ligt een vast contract daarna voor de hand. 
 • een eindejaarsuitkering, voor een fijn extra aan het einde van het jaar.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • een goede pensioenregeling. Prettig voor later!
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets of extra verlof. 
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Uitklappen

Wat neem je mee?

Je hebt een directe stijl van communiceren, kunt mensen met elkaar verbinden en hen daarnaast enthousiast maken voor een nieuwe werkwijze. Uiteraard bezit je de juiste vaardigheden om vertrouwen te wekken en te motiveren, ben je energiek en gebruik je jouw overtuigingskracht. Je past binnen GGz Centraal als je net als wij wilt bijdragen aan de allerbeste zorg, meegaat in veranderingen en jezelf altijd wilt verbeteren. Ook heb je voor deze baan:
 • een achtergrond als verpleegkundige of begeleider in de geestelijke gezondheidszorg.
 • ervaring als teamleider in een vergelijkbare functie.
 • een afgeronde opleiding op het gebied van management en/of bedrijfsvoering.
 • ervaring met veranderprocessen binnen de gezondheidszorg of vergelijkbare organisaties.
 • sterke affiniteit met de begrippen herstel en ART, je kunt dit vertalen naar de dagelijkse realiteit en medewerkers hierin ondersteunen.
 • bekendheid met het netwerk van acute psychiatrie / FACT / RIBW / wijkteams.
 • kennis van ontwikkelingen, financiering, wet- en regelgeving binnen de ggz.
Uitklappen

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Versterk ons

Zet jouw talenten in als teamleider bedrijfsvoering, versterk GGz Centraal in Amersfoort.

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.
Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Paul Stemerding (teamleider bedrijfsvoering) via + 31 683289285

Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.

Sluitingsdatum: 12-08-2020
Doorsturen