Regio: Amersfoort Hilversum Ermelo Almere
Aantal uren per week: 0
Vakgebied: Begeleiders en vaktherapeuten
Opleidingsniveau:
Deze vacature delen

Zo werk jij

Voor wie ben jij er? Volwassenen met psychologische problemen en stoornissen met name op het gebied van depressie, angst en trauma. Ggzhulponline is de volledig online zorg, 24/7 bereikbaar, geboden door GGz Centraal.  Kortom, je bent er als ervaringsdeskundige door:
 • informatie en voorlichting geven over herstel, herstelfasen, het herstelproces en herstelactiviteiten.
 • advies te geven over de behandeling in het multidisciplinaire behandelteam vanuit patiënt perspectief.
 • patiënten te ondersteunen bij de volledig digitale behandeling, via beeldbellen, online behandelmodules, online dagboeken en waar mogelijk met nieuwe technieken zoals Virtual Reality.
 • na te denken over de invulling en implementatie van herstelgericht werken en herstel bevorderende activiteiten binnen ggzhulponline.
 • het bieden van herstelondersteuning aan cliënten en begeleid je hen door dit proces.
Je krijgt alle ruimte om zowel binnen als buiten ggzhulponline met andere ervaringsdeskundigen binnen GGZ Centraal samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. 
Jouw nieuwe collega’s van Ggzhulponline, onderdeel GGz Centraal, wachten al op je. Met jou als ervaringsdeskundige zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, het bieden van gespecialiseerde online geestelijke gezondheidszorg aan volwassenen met psychologische problemen of stoornissen.
Hoe je ons team het beste kunt omschrijven; als startend label zijn wij opzoek naar pioniers:  ondernemende, moderne, innovatieve professionals. Nieuwe collega’s die van aanpakken weten en het als hun taak zien verwachtingen te overtreffen. 

 
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Op professioneel én persoonlijk vlak: we zien wie je bent. Betere zorg begint bij jou en daar ondersteunen en faciliteren we je graag in. Ook kun je als ervaringsdeskundige bij GGz Centraal rekenen op:
 • een bruto maandsalaris tussen € 1.898,- en € 2.949,- (CAO GGZ, functiegroep 40) op basis van 36 uur.
 • een contract voor 8 uur per week voor een jaar. Bij wederzijds enthousiasme ligt een vast contract daarna voor de hand.
 • een eindejaarsuitkering, voor een fijne extra aan het einde van het jaar.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • een goede pensioenregeling. Prettig voor later!
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets of extra verlof.
   
  Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij bent een ondernemende, moderne innovatieve professional. Daarmee wil je grenzen verleggen op het gebied van online behandelen. Uiteraard heb je ook een actieve en inspirerende en motiverende basishouding en zet graag jouw ervaringen in om anderen te ondersteunen.  Je past binnen GGz Centraal als je net als wij de cliënt altijd voorop stelt meegaat in veranderingen en jezelf altijd wilt verbeteren. Ook heb je voor deze baan:
 • een opleiding op MBO niveau 4 op het gebied van maatschappelijke of sociaal pedagogische hulpverlening aangevuld met een afgeronde opleiding ervaringsdeskundige of AD ervaringsdeskundige in de zorg en welzijn.
 • ervaringsdeskundigheid in het overleven van een ontwrichtende aandoening.
 • aantoonbare ervaring als ervaringsdeskundige in de geestelijke gezondheidszorg én affiniteit met de doelgroep.
 • goede communicatieve én sociale vaardigheden.
 • transparant in (be-)handelen, optimistische attitude en bij uitstek een teamspeler.
 • flexibele werkhouding, je bent bereid om je werkuren over minimaal 4 dagen per week te spreiden én  ook om geregeld in de avond en/of in het weekend een aantal uren te willen werken.
 • een goed toegeruste werkplek, conform Arbo richtlijnen met goed functionerende wifi verbinding.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.
Ons nieuwe label ggzhulponline biedt geestelijke gezondheidzorg zonder barrières door deskundige therapeuten, voor iedereen, direct beschikbaar, op elk tijdstip van de dag, vanaf elke plek in de wereld, thuis, op het werk of op reis.  
Wij geloven dat online behandelen voor een deel van onze cliënten de toekomst heeft en dat we online minstens even goede - maar flexibelere - zorg kunnen bieden dan face-to-face.

 
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als ervaringsdeskundige op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal bij ggzhulponline.
Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.
Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Carlos Croes (klinisch psycholoog) via +31 653479468. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.
 
Lees meer
Sluitingsdatum: 31-07-2020
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Yvette Scheltinga
Yvette Scheltinga

Recruitment Coördinator