Regio: Bussum
Aantal uren per week: 36
Vakgebied: Artsen
Opleidingsniveau: WO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Diagnoses stellen in het werkgebied van het FACT-team als basis voor een efficiënte behandeling.

In de regio Gooi en Vecht zijn vier FACT teams. Elke team heeft 125-250 cliënten in behandeling. Ons FACT-team werkt outreachend en wijkgericht.

Als ANIOS:
 • verricht je intakes, stel je diagnoses en bepaal je de indicatiestelling;
 • stel je behandelplannen samen in samenwerking met de patiënt en de naastbetrokkenen;
 • werk je in een multidisciplinair team en waar jouw bijdrage als behandelaar van grote waarde is;
 • werk je samen met ervaren behandelaren die jou graag het vak leren, op wie je kan terugvallen of met wie je kunt te sparren;
 • heb je de ruimte om jouw expertise in te zetten en jezelf te ontwikkelen door te leren van collega’s en externe specialisten;
 • is er ook ruimte voor opleiding en onderzoek, naast je werk als basisarts.
Je werkt in twee teams: Huizen BEL (Blaricum, Eemnes, Laren) en Gooise Meren/ Weesp. Beide team bestaan uit een psychiaters, SPV-en, ambulant verpleegkundigen, begeleiders, ervaringsdeskundige, IPS-ers, gz-psychologen en basispsychologen. Er is een fijne werksfeer en er wordt gewerkt met een shared caseload.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

 • een baan als arts met een snelstroom aan leereffecten, goede werkbegeleiding en wekelijks supervisie van een psychiater;
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 65 (minimaal € 3.364,- en maximaal € 5.280,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • een contract voor 32 tot 36 uur per week, voor de duur van één jaar (wil je langer blijven, heel graag);
 • een actief scholingsbeleid, waaronder een persoonlijk studiebudget;
 • diverse trainingen en e-learning mogelijkheden via de interne afdeling Training & Ontwikkeling, zoals: motiverende gesprekken, ART(Active Recovery Triad), HOZ en training Verslaving, middelen en gokken;
 • sneller kans op een opleidingsplek binnen de A-opleiding tot psychiater bij GGz Centraal;
 • de werkzaamheden vinden plaats tussen 8:30 - 22:00 uur, daarnaast draai je mee in de bereikbaarheidsdienst;
 • uitstekende flexibele arbeidsvoorwaarden, je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Vooropgesteld is jouw affiniteit met de psychiatrie. De doelgroep, de casuïstiek en de ontwikkelingen in dit brede werkveld spreken jouw aan. Daarnaast ben je recent afgestudeerd of rond je binnenkort jouw Geneeskunde studie af. Verder heb/ben je:
 • een flexibele werkhouding en je bent enthousiast om te gaan werken in een vernieuwende behandelorganisatie;
 • collegialiteit, humor en goede communicatieve vaardigheden;
 • in het bezit van een rijbewijs.
Lees meer

Met elkaar

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. 

De Mauritzhof in Bussum behandelt patiënten met ernstige psychiatrische aandoeningen (EPA). In dit centrum worden zowel ambulante (volgens de FACT methodiek), dagbehandeling als klinische behandeling geboden. De behandeling is gericht op ondersteuning op symptomatisch, sociaal en persoonlijk herstel. De patiënt heeft hierbij de leidende rol, bijgestaan door de naastbetrokkenen. Het gaat om mensen bij wie de eerste acute fase voorbij is en die aan hun herstel willen werken. We bieden behandelmodules als IMR (illness management recovery) en IPS (Individual Placement and Support). Samenwerking, shared decision making zijn belangrijke pijlers. Ook is er veel aandacht voor leefstijl en bijwerkingen van psychofarmaca. Hierbij werken we nauw samen met andere partners in het veld, zoals de gemeente, RIBW, verslavingszorg, lokale overheden, woningbouwverenigingen, maatschappelijke- en welzijnsorganisaties, politie en met andere klinische opnameafdelingen van GGz Centraal in Midden-Nederland. 

Je komt te werken in het FACT-team van Bussum en in het FACT-team van Huizen. Samen maken we een grote ontwikkeling door van langdurige zorg naar herstelgerichte behandeling. Werken in een team op de Mauritzhof betekent werken in een goede sfeer met betrokken collega’s, waarbij er verschillende uitdagingen op je pad komen.
 
Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.
Lees meer

Versterk ons

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan Bert Tijssen (hoofd bedrijfsvoering) via +31 64084 8816. Hij neemt graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingstermijn van 12 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.
Lees meer
Sluitingsdatum: 02-07-2020
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Susanne van der Klok Recruitment