Verpleegkundige Detox Ermelo (28-36 uur)

Begeleiding bieden aan patiënten met psychiatrische- en verslavingsproblematiek. Jij zorgt ervoor.


 
Regio: Ermelo
Verpleegkundigen
Opleidingsniveau: MBO HBO
Aantal uren per week: 36
Doorsturen
 
Doorsturen
 

Zo werk jij

Voor wie jij er bent? Patiënten op de detox-afdeling, met psychiatrische- en verslavingsproblematiek. Door individuele en groepsgesprekken te voeren met patiënten en deel te nemen aan behandelplanbesprekingen ondersteun jij de patiënten in hun weg naar herstel. Kortom, je bent er als verpleegkundige detox door:
 • patiënten te begeleiden en te motiveren in de eerste fase van detoxificatie van verslavende middelen.
 • de zorg te bieden zoals beschreven in het behandelplan.
 • contact te onderhouden met het sociale netwerk van de patiënten.
 • samen met je collega’s vorm te geven aan de nieuwe beroepsinhoudelijke ontwikkelingen op de afdeling.
 • werkbegeleiding te bieden aan leerling verpleegkundigen en stagiaires.
Jouw 18 nieuwe collega’s van de afdeling Detox wachten al op je. Met jou als verpleegkundige zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, zorg bieden aan patiënten met psychiatrische- en verslavingsproblematiek.  
Wij bieden een kortdurende detox-opname gericht op ontgiften en somatisch herstel na een periode van gebruik en een langere vierweekse detox-opname gericht op diagnostiek. Op de afdeling werken we volgens het principe van ‘Positieve Gezondheid". We brengen samen met de patiënt de verschillende levensgebieden in beeld om zo te kunnen werken aan een andere leefstijl, welke meegenomen kan worden in het vervolgtraject van de behandeling.
Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Deskundig, betrokken en mensgericht. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.
 
Uitklappen

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.
Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Locatie Veldwijk, Ermelo. Op deze crisisopname-afdeling staan jij en je collega’s klaar voor patiënten die verdeeld zijn over twee afdelingen: High Intensive Care en Psychiatrie & Verslaving.
De regio Veluwe & Veluwe Vallei ontfermt zich over een breed werkgebied, verdeeld over 12 gemeenten. Vanuit onze locaties in Elburg, Wezep, ‘t Harde, Nunspeet, Harderwijk, Ermelo, Putten, Nijkerk, Barneveld en Veenendaal werken wij samen met ruim 950 collega’s. De regio omarmt de visie van Machteld Huber, waarbij de nadruk wordt gelegd op veerkracht en niet op ziekte. Focus op eigen regie, autonomie en vertrouwen vind je terug in de visie op patiëntenzorg én op werkgeverschap.
 
Uitklappen

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Op professioneel én persoonlijk vlak: we zien wie je bent. Betere zorg begint bij jou en daar ondersteunen en faciliteren we je graag in. Ook kun je als verpleegkundige bij GGz Centraal rekenen op:
 • een bruto maandsalaris tussen € 1.955,- en € 3.326,- (CAO GGZ, functiegroep 45) op basis van 36 uur.
 • een contract voor 28- 36  uur per week voor onbepaalde tijd. We werken vanuit vertrouwen, dus je krijgt bij ons meteen een vast contract.
 • een eindejaarsuitkering, voor een fijne extra aan het einde van het jaar.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • een goede pensioenregeling. Prettig voor later!
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, een aanvullende pensioenregeling of extra verlof.
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Uitklappen

Wat neem je mee?

Jij bent geduldig en staat stevig in je schoenen om de patiënten goed te begeleiden naar herstel. Uiteraard ben je ook zelfstandig, zodat je naast het werken in teamverband ook alleen goed functioneert. Je past binnen GGz Centraal als je net als wij de cliënt altijd voorop stelt, meegaat in veranderingen en jezelf altijd wilt verbeteren. Ook heb je voor deze baan:
 • een afgeronde opleiding tot verpleegkundige (niveau 4/6) met BIG registratie.
 • ervaring met werken in groepen.
 • de wil om je te verdiepen in de nieuwste ontwikkelingen van Dubbele Diagnose.
Uitklappen

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Versterk ons

Zet jouw talenten in als verpleegkundige op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Ermelo.
Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.
Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Maurits Kracht (teamleider) via (telefoonnummer 0341-566700) Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.
 
Sluitingsdatum: 05-08-2020
Doorsturen