Regio: Bussum
Aantal uren per week: 36
Vakgebied: Verpleegkundigen
Opleidingsniveau: MBO HBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Je bent verantwoordelijk voor het coördineren en uitvoeren van de begeleiding zoals die in het behandel- en begeleidingsplan is beschreven. Je betrekt hierbij de naasten van de cliënt en werkt als eerst verantwoordelijk verpleegkundige (EVV-er).
En verder ben je er als verpleegkundige door:
 • het deelnemen aan zorg afstemmingsgesprekken (ZAG).  
 • patiënten zowel individueel als ook in groepsverband te begeleiden.
 • medicatie voor de patiënten te verzorgen.
 • samen te werken met collega’s van de ambulante woonbegeleiding en het FACT-team.
 • deel te nemen aan verschillende multidisciplinaire overleggen.
 • leerlingen en stagiaires te begeleiden.
Jouw nieuwe collega’s van resocialisatie en herstel wachten al op je.  Met jou als verpleegkundige zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, het coördineren en begeleiden van de juiste zorg.
Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Professioneel, betrokken en oprecht geïnteresseerd. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Op professioneel én persoonlijk vlak: we zien wie je bent. Betere zorg begint bij jou en daar ondersteunen en faciliteren we je graag in. Ook kun je als verpleegkundige bij GGz Centraal rekenen op:
 • een bruto maandsalaris tussen € 1.898,- en € € 3.229,- (CAO GGZ, functiegroep 45) op basis van 36 uur.
 • een contract voor 32 - 36 uur per week voor onbepaalde tijd. We werken vanuit vertrouwen, dus je krijgt bij ons meteen een vast contract.
 • een eindejaarsuitkering, voor een fijne extra aan het einde van het jaar.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • een goede pensioenregeling. Prettig voor later!
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG), wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij kunt je goed inleven, zodat je belangrijke signalen tijdig herkent. Uiteraard sta je stevig in je schoenen, zodat je goed kunt schakelen in hectische tijden. Je past binnen GGz Centraal als je net als wij de cliënt altijd voorop stelt, meegaat in veranderingen en jezelf altijd wilt verbeteren. Ook heb je voor deze baan:
 • een afgeronde mbo of hbo opleiding Verpleegkunde en ben je BIG geregistreerd.
 • zelfstandigheid om adequaat te kunnen organiseren.
 • minimaal één jaar ervaring in de psychiatrie.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu en van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.
Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? De Mauritzhof in Bussum.

Werken in een team op de Mauritzhof betekent werken in een goede sfeer met betrokken collega's. In dit centrum wordt zowel klinische- als ambulante dagbehandeling geboden. De kliniek bestaat uit twee afdelingen. De afdeling voor leefstijl en herstel en één afdeling voor resocialisatie en herstel. Het komt regelmatig voor dat je ook op de andere afdeling werkt. Je werkt multidisciplinair met andere verpleegkundigen, zorgassistenten, ervaringsdeskundigen, activiteiten begeleiders, verpleegkundig specialist en psychiater, onder supervisie van de teamleider. Binnen het team is er behoefte aan kennis en begeleiding vanuit de herstelgerichte werkstijl. Het stimuleren van een gezonde leefstijl is een speerpunt. 
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als verpleegkundige op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Bussum. Let op: als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.
Wil je eerst meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Marco Stronkhorst (Teamleider) via +31 622057094.

Informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl. Of neem contact op met Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of +31 881340 415.
 
Lees meer
Sluitingsdatum: 08-07-2020
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Dick Visscher Recruitment