Verpleegkundige High Intensive Care Ermelo (24-36 uur) 
Regio: Ermelo
Verpleegkundigen
Opleidingsniveau: HBO MBO
Aantal uren per week: 36
Doorsturen
 
Doorsturen
 

Zo werk jij

Stabiliteit en zorg bieden aan patiënten door een veilige, effectieve en intensieve psychiatrische behandeling te bieden.

Ons gedreven team bestaat uit verpleegkundigen/begeleiders, arts-assistenten, psychiater, een maatschappelijk-werker, psycholoog, ervaringsdeskundige, non-verbaal therapeuten en activiteiten begeleiders.

Jouw taken in het kort:
 • zelfstandig begeleiden van patiënten, zowel individueel als in groepsverband.
 • verrichten van werkzaamheden als persoonlijk begeleider, met alle daarbij behorende taken.
 • observeren en rapporteren ten behoeve van diagnostiek en behandeling.
 • deelnemen aan het multidisciplinair overleg.
 • begeleiden van verpleegkundigen in opleiding en stagiaires als werkbegeleider.
Uitklappen

Met elkaar

Johannesbos HIC is een gesloten opnameafdeling voor volwassenen in de leeftijdscategorie 18-65 jaar. Het gaat om mensen die acuut psychiatrisch ontregeld en geïndiceerd zijn voor kortdurende intensieve klinische behandeling, omdat hun gedrag als gevolg van een verergering van de psychiatrische symptomen leidt tot een aanzienlijk risico op ernstige schade voor henzelf of voor een ander. De opname op een HIC is een onderbreking van een ambulante behandeling en heeft als doel het hervinden van stabiliteit en de eigen regie in een klimaat waarbij de mogelijke schadelijke invloeden van een opname tot het minimum worden beperkt en weer stappen worden gezet naar herstel.

De HIC heeft 20 gesloten opnameplekken, 1 IC unit met daarin 1 EBK (extra beveiligde kamer), een 1 op 1 ruimte en een comfortroom. De afdeling heeft 2 BOR(bed op recept) bedden. De verpleegkundigen zijn als team verantwoordelijk voor de zorg zowel op de HIC bedden, de ICU ruimte en de BOR bedden. In het behandelbeleid richt de afdeling zich op een veilige, effectieve en menselijke intensieve psychiatrie waar crisisinterventie, diagnostiek en symptoombestrijding en behandeling aan de orde komen. Momenteel zijn wij erg voortvarend bezig met het terugdringen van dwang en drang in de zorg om de doelstelling van Separeervrij werken in 2020 te halen. Van de nieuwe collega verpleegkundige wordt verwacht dat hij/zij daar een actieve rol in gaat vervullen.
Uitklappen

Wij zorgen voor jou

 • een persoonlijk inwerkprogramma;
 • een contract voor 24-36 uur per week voor onbepaalde tijd;
 • een salaris conform de CAO GGZ, functiegroep 45 (minimaal € 1.898,- en maximaal € 3.229,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • een actief scholingsbeleid, waaronder een persoonlijk studiebudget, voor de herregistratie conform art.3 wet BIG, ter hoogte van € 500,- per jaar (werk je minder dan 24 uur dan geldt naar rato dienstverband);
 • doorgroeimogelijkheden via de opleiding hbo-v of SPV of uiteindelijk verpleegkundig specialist;
 • aantrekkelijk arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering, een levensfasebudget naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren en goede collectieve ziektekostenverzekeringen;
 • de VOG verklaring en herregistratie BIG worden door ons vergoed.
Uitklappen

Wat neem je mee?

Je bent kritisch en kunt vanuit die eigenschap opbouwende feedback geven en meedenken tijdens werkoverleggen. Humor en collegialiteit staan bij ons hoog in het vaandel. Je bent iemand die alert is en om kan gaan met patiënten in crisis. Signaleren van veiligheidsaspecten is daar ook onderdeel van. Verder heb/ben je:
 • een (bijna) afgeronde opleiding verpleegkundige (mbo/hbo);
 • goede communicatieve vaardigheden;
 • de beschikking over een ART-certificaat of de bereidheid deze te halen.
Uitklappen

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Versterk ons

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App, bel of mail dan met Hetty Hop (teamleider) via h.hop-nijkamp@ggzcentraal.nl of via 0341-566780. Zij neemt graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingstermijn van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.
Sluitingsdatum: 25-05-2020
Doorsturen