Coördinerend Verpleegkundige FACT-team Wijdemeren Hilversum (24-36 uur)

Voor een langere periode de verbinding aangaan met volwassen EPA patiënten en werken aan herstel in hun thuissituatie. Jij zorgt ervoor.
 
Regio: Hilversum
Verpleegkundigen
Opleidingsniveau: HBO WO
Aantal uren per week: 36
Doorsturen
 
Doorsturen
 

Zo werk jij

Voor wie jij er bent? Patiënten met een ernstig psychiatrische aandoening die langdurige zorg nodig hebben. Je bent het eerste aanspreekpunt binnen het team en daarmee coördineer je de werkzaamheden rondom de zorgvraag van de patiënten. Daarnaast werk je als ambulant verpleegkundige volgens de FACT- methodiek. Altijd in overleg met de patiënt zoeken wij de best passende behandeling. Kortom, je bent er als coördinerend verpleegkundige door:
 
 • te schakelen tussen het team en de zorgvraag.  
 • cliënten en naasten te ondersteunen volgens de FACT-methodiek.
 • continuïteit van zorg te bewaken en bij te sturen indien nodig.
 • casemanagement te versterken binnen jouw team.
 • het behandelaanbod verder vorm te geven samen met jouw collega’s.
Met 13 andere professionals vorm je het multidisciplinaire FACT-team Wijdemeren. Met jou als coördinerend verpleegkundige zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, het bieden van de juiste zorg op elk moment. Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Collegiaal, betrokken en professioneel, we helpen elkaar waar nodig en kan. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.
Uitklappen

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz va nu en morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? De Rembrandthof in Hilversum.

De Rembrandthof is het centrum voor ambulante en klinische behandeling van volwassenen en ouderen met psychiatrische problematiek. Je werkt in het FACT-team Wijdemeren. In de regio Gooi en Vechtstreek werken vier regioteams voor FACT en ouderenpsychiatrie. Uiteraard werken deze teams nauw samen.
 • Hilversum – Wijdemeren (Ankeveen, ‘s-Graveland, Kortenhoef, Loosdrecht, Nederhorst den Berg).
 • Huizen – BEL gemeenten (Blaricum, Eemnes, Laren).
 • Gooise Meren – Weesp (Bussum, Muiden, Muiderberg, Naarden).
Uitklappen

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk.
Op professioneel én persoonlijk vlak: we zien wie je bent. Betere zorg begint bij jou en daar ondersteunen en faciliteren we je graag in. Ook kun je als coördinerend verpleegkundige bij GGz Centraal rekenen op:
 • een bruto maandsalaris tussen € 2.154,- en € 4.486,- (CAO GGZ, functiegroep 50/60, afhankelijk van je opleiding en werkervaring) op basis van 36 uur.
 • een contract voor 24 - 36 uur per week voor onbepaalde tijd. We werken vanuit vertrouwen, dus je krijgt bij ons meteen een vast contract.
 • een eindejaarsuitkering, voor een fijne extra aan het einde van het jaar.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • een goede pensioenregeling. Prettig voor later!
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, een aanvullende pensioenregeling of extra verlof.
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG), wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Uitklappen

Wat neem je mee?

Jij bent een echte teamplayer en laat dit ook zien. Uiteraard ben je ook communicatief sterk, zodat je patiënten goed kunt begeleiden en alle betrokken partijen goed kan informeren. Je past binnen GGz Centraal als je net als wij wilt bijdragen aan de allerbeste zorg, meegaat in veranderingen en jezelf altijd wilt verbeteren. Ook heb je voor deze baan:.
 • afgeronde HBO opleiding tot verpleegkundige, met BIG-registratie.
 • min 2 jaar ervaring met de EPA-doelgroep.
 • min 2 jaar ambulante werkervaring.
 • min 1 jaar ervaring als casemanager.
Sociaal psychiatrisch verpleegkundigen, basispsychologen en agogen nodigen wij ook van harte uit om te solliciteren.
Uitklappen

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Versterk ons

Zet jouw talenten in als Coördinerend Verpleegkundige op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Hilversum. Let op: als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.
Wil je eerst meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Bert Thijssen (hoofd bedrijfsvoering) via +31 640848816.

Voor vragen over de procedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via 088 1340 415.
Sluitingsdatum: 08-05-2020
Doorsturen