Adviseur Nieuwbouw GGZ met Zorg achtergrond Amersfoort (24 uur)

Regio: Amersfoort
Management, staf en ondersteuning Verpleegkundigen
Opleidingsniveau: HBO
Aantal uren per week: 24
Doorsturen
 
Doorsturen
 

Wat ga je doen?

Jij gaat ervoor zorgen dat onze vastgoedplannen ondersteunend zijn aan zorg!
 
Vanuit jouw expertise en ggz specialisme adviseer je over en draag je bij aan de vormgeving van de nieuwbouw voor onze cliënten die langdurige zorg nodig hebben en daarnaast alle cliëntgerichte voorzieningen voor de klinische patiënten op Zon & Schild.
 
Je bent een verpleegkundig specialist of regiebehandelaar met kennis van en visie op behandeling binnen de ggz én een vernieuwende denker met goede communicatieve skills. Wij bieden je een mooie kans om jouw talenten in te zetten voor het nieuwe Zon & Schild.
 
De regio Eemland is volop in ontwikkeling. De aandacht is gericht op doelmatige behandeling waarbij herstelgerichte zorg centraal staat. We bouwen aan een bedrijfsmatig gezonde en betrokken regio van GGz Centraal, waar cliënten de zorg krijgen die aansluit bij hun situatie. Hiervoor is een heldere structuur neergezet waarbinnen de teams inhoudelijk en bedrijfsmatig gefaciliteerd worden en daarnaast worden uitgedaagd om de zorg en behandeling voor cliënten continu te verbeteren.
 
Als inhoudelijk adviseur denk je vanuit jouw visie mee over het vormgeven van huisvesting voor onze patiënten en vertaal je de visie van de behandelorganisatie naar de plannen. Als projectgroep lid adviseer je de stuurgroep. Door jouw adviezen lever je een belangrijke bijdrage aan een veilige en prettige behandel- en verblijfsomgeving voor zowel patiënten als medewerkers. Je houdt daarbij overzicht tussen de wensen op de korte en de lange termijn, schakelt steeds tussen de verschillende gezichtspunten en betrekt relevante ontwikkelingen voor zorginnovatie, beleid en wet- en regelgeving bij de overwegingen. Door praktisch te werk te gaan speel je in op de vraag, waarbij je de nodige processtappen doorloopt om het project tot een goed einde te brengen voor alle betrokkenen. Je rol als inhoudelijke adviseur vervul je tijdens een interim periode van een halfjaar.
 
Jouw werkzaamheden in het kort:
 • organiseren van afstemming met de zorgorganisatie, aandragen van oplossingen, vertalen naar een projectvoorstel en zorgdragen voor besluitvorming;
 •  een proactieve inzet in het project waarbij je eigenaarschap toont op de voor de zorg en behandeling voorwaardelijke omgeving;
 • onderhouden van in- en externe contacten en zorgen voor een prettige samenwerking tussen de partijen;
 • volwaardig lid van de projectgroep, waarbij je ook andere projectgroepleden versterkt.
Uitklappen

Wat heb je nodig?

Je kunt mensen met elkaar verbinden en gaat daarnaast voor een meetbaar eindresultaat. De doelgroep, onze ambitie en deze uitdaging spreken jouw interesse buitengewoon aan. En verder:
 • een afgeronde opleiding als verpleegkundig specialist of vergelijkbaar (regiebehandelaar);
 • kennis van en bij voorkeur meerjarige ervaring met vastgoedtrajecten in de zorg;
 • kennis van wet- en regelgeving op het gebied van vastgoed en zorg.
Uitklappen

Wat mag je verwachten?

In de basis kun je in ieder geval rekenen op:
 • een contract voor 24 uur per week voor de duur van een halfjaar;
 • salaris is conform de CAO GGZ en afhankelijk van je achtergrond;
 • uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden, je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl
Het doen van een referentiecheck en het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdeel van onze selectieprocedure.
Uitklappen

Waar ga je werken?

Wij zijn GGz Centraal, specialist in geestelijke gezondheidszorg, verdeeld over vijf resultaatverantwoordelijke zorgeenheden. Onze bijna 3.000 medewerkers stimuleren wij om hun kwaliteiten te ontwikkelen en optimaal in te zetten voor de beste zorg van onze patiënten. Daarnaast werken we intensief samen met andere zorginstellingen, welzijnsorganisaties en gemeenten. Onderwerpen als samenwerking & kennisdeling, innovatie, accent op veerkracht & herstel, goed werkgeverschap en financieel krachtige bedrijfsvoering bepalen onze dagelijkse praktijk.

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei.

Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.
Uitklappen

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Solliciteren

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? Bel dan met Dienke Hedemann (directeur bedrijfsvoering) via het directiesecretariaat: 033 4609767. Zij neemt graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.
Sluitingsdatum: 13-05-2020
Doorsturen