Vaktherapeut Beeldend Ermelo (32-36 uur)

Vaktherapie geven in De Zwaluw & Enk. Jij zorgt ervoor.
Regio: Ermelo
Begeleiders en vaktherapeuten
Opleidingsniveau: HBO
Aantal uren per week: 36
Doorsturen
 
Doorsturen
 

Wat ga je doen?

Voor wie jij er bent? Cliënten met een persoonlijkheidsproblematiek vanuit het ambulatorium, FACT en van het centrum voor psychotherapie de afdelingen de Zwaluw & Enk. We streven naar optimale individuele (‘personalized’) zorg en we betrekken zoveel mogelijk familie/belangrijke anderen bij de behandeling en zorgen  voor goede nazorg. Kortom, je bent er als vaktherapeut beeldend door:
 • het geven van groepstherapie binnen een vaststaand wekelijks behandelprogramma.
 • mee te werken aan het modulair behandelaanbod van de afdeling waaronder de vaardigheidstraining op basis van de Dialectische Gedragstherapie (DGT).
 • het bieden individuele therapie voor cliënten die vanuit het ambulatorium geïndiceerd zijn voor beeldende therapie.
Jouw 24 collega’s van de afdeling vaktherapie wachten al op je. Met jou als vaktherapeut beeldend zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk het geven van kwalitatief goede én innovatieve vaktherapie. De werkwijze en methode van vaktherapie wordt afgestemd op de behandelvisie en werkwijze binnen de verschillende behandelafdelingen. We volgen de ontwikkelingen in ons vakgebied en werken vanuit verschillende disciplines nauw met elkaar samen. Naast methodische ontwikkeling is aandacht voor onderzoek naar de effectiviteit van vaktherapie. Hiervoor is er intern en extern samenwerking met andere partijen.
Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Dynamisch, transparant en wij versterken elkaar. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.
 
Uitklappen

Wat heb je nodig?

Jij bent zelfstandig zodat je je eigen werk kunt indelen, prioriteiten kunt stellen en aanbod kunt ontwikkelen.  Uiteraard heb je ook goede communicatieve eigenschappen en ben je flexibel en stressbestendig. Je past binnen GGz Centraal als je net als wij wilt bijdragen aan de allerbeste zorg, meegaat in veranderingen en jezelf altijd wilt verbeteren. Ook heb je voor deze baan:
 • een afgeronde hbo-opleiding tot beeldend therapeut aangevuld met een master vaktherapie of relevante bij- of nascholing.
 • werkervaring en/of affiniteit met het behandelen van persoonlijkheidsstoornissen en milieu- en groepstherapie.
 • aantoonbare vaardigheden en interesse op gebied van onderzoek naar vaktherapie.
Uitklappen

Wat mag je verwachten?

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Op professioneel én persoonlijk vlak: we zien wie je bent. Betere zorg begint bij jou en daar ondersteunen en faciliteren we je graag in. Ook kun je als vaktherapeut beeldend bij GGz Centraal rekenen op:
 • een bruto maandsalaris tussen € 2.479,- en € 4.010,- (CAO GGZ, functiegroep 55) op basis van 36 uur.
 • een contract voor 32 – 36  uur per week voor onbepaalde tijd. We werken vanuit vertrouwen, dus je krijgt bij ons meteen een vast contract.
 • een eindejaarsuitkering, voor een fijne extra aan het einde van het jaar.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • een goede pensioenregeling. Prettig voor later!
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, een aanvullende pensioenregeling of extra verlof.
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Uitklappen

Waar ga je werken?

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.
Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek?  Veldwijk in Ermelo.
Veldwijk is een begrip in de regio en wordt al sinds de jaren 30 gebruikt als ggz instellingsterrein. Midden in de bossen en opgebouwd uit vele gebouwen en behandellocaties vormt Veldwijk onze grootste locatie. Met de A28 op steenworp afstand en het treinstation van Ermelo op het landgoed zelf is deze locatie goed bereikbaar.
De resultaatverantwoordelijke zorgeenheid Veluwe & Veluwe Vallei ontfermt zich over een breed werkgebied, verdeeld over 12 gemeenten. Vanuit onze locaties in Elburg, Wezep, ‘t Harde, Nunspeet, Harderwijk, Ermelo, Putten, Nijkerk, Barneveld en Veenendaal werken wij samen met ruim 950 collega’s. De regio omarmt de visie van Machteld Huber, waarbij de nadruk gelegd wordt op veerkracht en niet op ziekte. Focus op eigen regie, autonomie en vertrouwen vind je terug in de visie op patiëntenzorg én op werkgeverschap.
 
Uitklappen

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Solliciteren

Zet jouw talenten in als vaktherapeut beeldend op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Ermelo.
Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.
Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Marleen Muhtert (teamleider) via
+31 610938953 of bij geen gehoor via m.muthert@ggzcentraal.nl.  Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.
 
Sluitingsdatum: 05-06-2020
Doorsturen