Verzorgende IG Nachtdiensten Ouderenpsychiatrie Ermelo (28 uur)

Regio: Ermelo
Verzorgenden
Opleidingsniveau: MBO
Aantal uren per week: 28
Doorsturen
 
Doorsturen
 

Zo werk jij

De kleine dingen zien: het aanreiken van een drinkglas, ondersteunen bij het opstaan uit een stoel of gezelligheid brengen op de groep. Jij bent de ogen en oren van de afdeling.

Als verzorgende IG ben je onderdeel van het behandelteam binnen de afdeling Oosterhoorn en verzorg en begeleid je cliënten met psychiatrische problematiek die ouder zijn dan 60 jaar. Je werkt binnen een enthousiast multidisciplinair team dat behandeling, begeleiding en intensieve verzorging biedt aan cliënten met chronische problematiek. 
Afdeling Oosterhoorn Heesters is tevens een leerafdeling voor toekomstige collega's van verschillende opleidingen binnen de gezondheidszorg en sociale dienst. 

Jouw werkzaamheden in het kort:
 • begeleiden en verzorgen van ouderen met psychiatrische problematiek;
 • coördineren van de zorg rondom de patiënt en signaleren van veranderingen in de zorgvraag.
Het team Oosterhoorn Heesters is een fijn en open team dat graag een nieuwe collega verwelkomt. Het team bestaat uit 25 medewerkers, waaronder helpende, verzorgende en verpleegkundigen. 
Uitklappen

Met elkaar

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. 

GGz Centraal, specialist in ggz, in het midden van het land.
 
Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.
Uitklappen

Wij zorgen voor jou

 • een contract voor 28 uur per week voor onbepaalde tijd;
 • salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 35 (minimaal € 1.800,- en maximaal € 2.677,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • actief scholingsbeleid;
 • het betreft vaste nachtdiensten (5 nachten in de 2 weken), er is de mogelijk om naast de nachtdiensten ook overdag/in de avond te werken;
 • uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden, je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl;
 • de VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is verplicht, wij vragen de verklaring voor je aan en de kosten worden vergoed.
Uitklappen

Wat neem je mee?

Je krijgt merkbaar positieve energie van het optimaal coördineren van de zorg rondom de patiënt en bent scherp bij het signaleren van veranderingen in de zorgvraag. Je werkt zelfstandig en je hebt een stimulerende, respectvolle en oplossingsgerichte werkhouding. Verder heb je:
 • een afgeronde opleiding verzorgende IG niveau 3 en affiniteit met ouderenpsychiatrie;
 • kennis van de voornaamste ontwikkelingen op het gebied van psychiatrie en herstel ondersteunende zorg (HOZ);
 • kennis van automatisering.
Uitklappen

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Versterk ons

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met José Hoogenboom (teamleider) +31 630494098. Zij neemt graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingstermijn van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.
Sluitingsdatum: 23-03-2020
Doorsturen