Basispsycholoog FACT Amersfoort (24-32 uur)

Regio: Amersfoort
Psychologen en psychotherapeuten
Opleidingsniveau: WO
Aantal uren per week: 32
Doorsturen
 
Doorsturen
 

Zo werk jij

Aanbieden van herstelgerichte behandeling van de complexe doelgroep waarmee je gaat werken. 

Als psycholoog heb je individueel contacten met de patiënten, je voert intakegesprekken en geeft behandelindicaties af. Het doen van cognitieve gedragstherapie en EMDR hoort ook bij jouw werkzaamheden. 

Het FACT team werkt vanuit de evidance based hulpverlening en helpt mensen met ernstig psychiatrische aandoeningen, vaak in combinatie met een verslaving. Jouw ontwikkeling vinden wij belangrijk, daarom besteden we hier aandacht aan door opleidingen aan te bieden die jij interessant vindt. Daarnaast verwachten we van jou dat je mee denkt over de toekomst van het FACT-team, de behandelprogramma's en andere ontwikkelingen. 

Ons team bestaat uit 18 personen met verschillende achtergronden en wij werken multidisciplinair. Er zijn mogelijkheden tot intervisie en supervisie en moreel beraad. De samenwerking met collega's van dezelfde en andere disciplines is intensief, waardoor er een veilig werkklimaat is.
Uitklappen

Met elkaar

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. 

GGz Centraal, specialist in ggz, in het midden van het land.
 
Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.
Uitklappen

Wij zorgen voor jou

  • een contract voor 24-32 uur per week voor de duur van één jaar met de intentie om je een vast dienstverband aan te bieden;
  • salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 60 (minimaal € 2.877,- en maximaal € 4.486,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
  • actief scholingsbeleid;
  • uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden, je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl;
  • de VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is verplicht, wij vragen de verklaring voor je aan en de kosten worden vergoed.
Uitklappen

Wat neem je mee?

  • een afgeronde academische opleiding tot psycholoog;
  • ervaring in de psychiatrie;
  • een aanvullende opleiding en ervaring in het geven van cognitieve gedragstherapie en EMDR;
  • in het bezig van een rijbewijs en bereid om huisbezoeken te doen. 
Uitklappen

Gerelateerd

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Versterk ons

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Joep ter Horst (teamleider) +31613849540. Hij neemt graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingstermijn van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.
Sluitingsdatum: 12-03-2020
Doorsturen