Basispsycholoog Neuropsychiatrie & Verslaving laren (28-32 uur)

Regio: Laren
Psychologen en psychotherapeuten
Opleidingsniveau: WO
Aantal uren per week: 32
Doorsturen
 
Doorsturen
 

Zo werk jij

Ben jij bedreven in het doen van diagnostische onderzoek en heb jij affiniteit met de doelgroep (neuro) psychiatrie en verslaving? Wij komen graag met je in contact!

Samen met een psychiater, arts of gz-psycholoog voer je intakegesprekken met cliënten. Vervolgens voer je zelfstandig de gehele diagnostische cyclus voor neuropsychologisch onderzoek uit en in samenwerking met de gz-psycholoog voer je de behandelingen uit. De behandelingen zijn individueel of in groepsverband. Ook neem je deel aan de multidisciplinaire overleggen en schrijf je ontslagbrieven voor jouw cliënten. Je draagt bij aan de ontwikkelingen van herstelondersteunende zorg door jouw ervaringen en ideeën met ons te delen. Tot slot begeleid je masterstudenten bij het uitvoeren van neuropsychologische onderzoeken. Je bent onderdeel van een deskundig multidisciplinair team, waarin je nauw samenwerkt met collega’s, onder supervisie van een gz-psycholoog. 
Uitklappen

Met elkaar

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. GGz Centraal, specialist in ggz, in het midden van het land.

Je komt te werken op onze locatie in Laren. Juliana Oord (Laren) vormt samen met de Rembrandthof (Hilversum) en de Mauritzhof (Bussum) de RVZE Gooi en Vechtstreek. Juliana Oord is een bovenregionaal klinisch expertisecentrum voor psychiatrie & verslaving en neuropsychiatrie in Laren. Juliana Oord biedt klinische diagnostiek en behandeling van psychiatrische patiënten met dubbel diagnose problematiek: neuropsychiatrie & NAH, psychiatrie en verslaving. De zorgpaden detoxificatie, voortgezette behandeling Psychiatrie & Verslaving en voortgezette behandeling Neuropsychiatrie en niet aangeboren hersenletsel (NAH) vormen onderdeel van Juliana-oord. De doelen voor opname bij Juliana Oord zijn divers, maar liggen veelal in een complexe diagnostiekvraag, behandeling verslaving en psychiatrische problematiek, als behandeling en begeleiding van de neuropsychiatrische problematiek. Op Juliana Oord werken psychiaters, psychologen, verpleegkundigen, artsen, vaktherapeuten en trainers intensief samen rondom de patiënt en naastbetrokkenen. 

Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.
Uitklappen

Wij zorgen voor jou

 • een contract voor 28-32 uur per week voor onbepaalde tijd;
 • salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 60 (minimaal € 2.877,- en maximaal € 4.486,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • actief scholingsbeleid en flexibele arbeidsvoorwaarden, je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl;
 • de VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is verplicht, wij vragen de verklaring voor je aan en vergoeden de kosten. 
Uitklappen

Wat neem je mee?

 • afgeronde universitaire opleiding psychologie, bij voorkeur richting neuropsychologie; 
 • een basisaantekening psychodiagnostiek (BAPD);
 • affiniteit met neuropsychologie en onze doelgroep (neuro)psychiatrie en verslaving; 
 • bij voorkeur minimaal 1 jaar ervaring in zelfstandig (onder supervisie) uitvoeren van neuropsychologisch onderzoek; 
 • belangrijke competenties zijn: goede contactuele vaardigheden, empathisch vermogen, pro- actieve instelling, overtuigingskracht, stressbestendigheid en samenwerken.
Daarnaast heb je een streepje voor met: 
 • een afgeronde basiscursus CGT, EMDR en andere therapievormen;
 • ervaring in het uitvoeren van intakes en individuele of groepsbehandelingen;
 • ervaring in diagnostiek op andere gebieden (persoonlijkheid, ADHD, autisme). 
Uitklappen

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Versterk ons

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? Bel dan met Patricia Roggeveen (gz-psycholoog), bereikbaar op 035 – 539 0411, Bert Tijssen (hoofd bedrijfsvoering Cluster Zorgopschaling) bereikbaar op 06 4084 8816 of Elisa Combe (hoofd behandelzaken Cluster Zorgopschaling) bereikbaar op 035 – 655 7555. Zij nemen graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingstermijn van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.
Sluitingsdatum: 02-03-2020
Doorsturen