Regio: Amersfoort
Aantal uren per week: 32
Vakgebied: Management, staf en ondersteuning
Opleidingsniveau: HBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Laat zien wie wij zijn en bouw mee aan het vergroten van onze naamsbekendheid als werkgever.
Als redacteur online media ben je onderdeel van het recruitmentteam en werk je zowel uitvoerend als adviserend. Contentcreatie in tekst en beeld, meehelpen aan de verdere ontwikkeling van de werkenbij-website en de uitvoering en strategie rondom social media maken een groot deel uit van jouw takenpakket. Binnen jouw eigen scope zoek je naar mogelijkheden om GGz Centraal verder op de kaart te zetten als werkgever en ons te onderscheiden op de arbeidsmarkt.

GGz Centraal is een van de grotere organisaties in Nederland binnen de specialistische geestelijke gezondheidszorg. Onze cliënten en partners weten ons goed te vinden, maar als werkgever mogen we nog wel wat meer van onszelf laten zien. Voor jou een mooie kans om samen met ons te bouwen aan deze ambitie. Wie zijn ‘ons’? Nou, GGz Centraal als organisatie natuurlijk, maar bovenal je directe collega’s. Het recruitmentteam bestaat uit een medewerker recruitment, drie recruiters, een adviseur arbeidsmarktcommunicatie & recruitment en een collega die zich projectmatig richt op het binden en boeien van onze eigen medewerkers en tevens leidinggevende is. Kortom, een baan waar je je stempel kunt drukken en met opgestroopte mouwen meewerkt aan de verdere ontwikkeling en professionalisering van de afdeling.

Waar ga je mee aan de slag?
 • Je creëert doelgroepgerichte content. Denk aan interviews met collega’s, video’s, nieuwsberichten en andere content dat via intranet, de werkenbij-website, social media en andere passende online kanalen kan worden verspreid.
 • Vanuit jouw expertise denk en werk je gevraagd en ongevraagd mee aan specifieke wervingsvraagstukken. Hierin ben je een belangrijke hulplijn van de recruiters.
 • Als onze content & social media specialist ga je handen en voeten geven aan onze content en social media strategie op arbeidsmarktcommunicatie gebied. Jouw startpunt is het opstellen van een content en social media visie inclusief een jaarkalender, waar je vervolgens uitvoering aan geeft. Ook coördineer je het nieuw op te zetten ambassadeursnetwerk social media. Je zoekt actief de samenwerking op met jouw collega’s van de communicatie & marketing afdeling omdat jullie initiatieven elkaar beïnvloeden en positief kunnen versterken.
 • Samen met de adviseur arbeidsmarktcommunicatie & recruitment ga je de werkenbij-website naar een hoger niveau tillen. Daarbij spelen jullie in op de ontwikkelingen in de markt en op de wensen en beweegmotieven van de verschillende doelgroepen. Jullie houden de traffic scherp in de gaten en sturen waar nodig bij. Want uiteindelijk, meten is weten.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

 • Een bruto maandsalaris tussen € 2.154,- en € 3.571,- (CAO GGZ, functiegroep 50, op basis van 36 uur). De definitieve inschaling is afhankelijk van jouw kennis en ervaring.
 • Een jaarcontract met de intentie tot verlenging. Bij een wederzijdse match ligt dit voor de hand.  
 • Goede mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen via trainingen en cursussen.
 • Een team dat graag samen met jou verder wil bouwen aan de afdeling en onze activiteiten op het gebied van recruitment, arbeidsmarktcommunicatie en recruitment marketing.
 • Een eindejaarsuitkering, voor een fijne extra aan het einde van het jaar.
 • 25 vakantiedagen op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-/privébalans.
Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vragen wij voor je aan en we vergoeden de kosten.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

 • Een afgeronde hbo-opleiding Communicatie, Online Marketing, Nieuwe Media of Journalistiek.
 • Sterke redactionele kwaliteiten. Bij voorkeur op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie.
  Jij weet hoe je informatie bondig, boeiend, SEO-proof en doelgroepgericht moet overbrengen.
 • Ervaring met programma’s als Adobe Indesign en/of Photoshop is een grote plus. Ervaring met CMS en social media willen wij zeker terugzien in jouw profiel. Ervaring met het maken van vlogs en video’s of de begeleiding daarvan is mooi meegenomen. En anders leer je het bij ons ;-)
 • Een praktische manier van dingen aanpakken. Je denkt vaak al een paar stappen vooruit. En hoe druk het soms ook is, je hebt je zaakjes altijd goed op orde.
 • Een creatieve mindset. Ideeën weet je om te vormen tot concrete acties. Daarnaast schakel je makkelijk tussen strategie en uitvoering.
 • Uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden. Dit maakt jou een prettige en overtuigende gesprekspartner op verschillende niveaus.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu en van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.
Lees meer

Versterk ons

Solliciteer direct via onderstaande button. Wij kijken uit naar jouw reactie!

Vragen? Neem voor meer informatie contact op met Laura Brouwer, adviseur arbeidsmarktcommunicatie & recruitment, via telefoonnummer +31 657063452 of via l.brouwer1@ggzcentraal.nl.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je hier vinden.
Lees meer
Sluitingsdatum: 30-01-2020
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Inge van Gent

Recruitment Coördinator