Basispsycholoog Persoonlijkheidsstoornissen Almere (28-36 uur)

Regio: Almere
Psychologen en psychotherapeuten
Opleidingsniveau:
Aantal uren per week: 36
Doorsturen
 
Doorsturen
 

Zo werk jij

Meedenken over diagnostiek, behandelingen en indicaties voor de verschillende therapieën in het deelspecialisme persoonlijkheidsstoornissen in de regio Flevoland. Daarnaast een actieve bijdrage leveren in het bewaken en verbeteren van het behandelproces bij patiënten met complexe persoonlijkheidsproblematiek. Bij De Meregaard in Almere zijn we op zoek naar een enthousiaste basispsycholoog met ervaring in schematherapie en/of traumabehandelingen of de wens zich op dit gebied te ontwikkelen.

Als onderdeel van een multidisciplinair behandelteam werk je nauw samen met de verschillende disciplines binnen het deelspecialisme persoonlijkheidsstoornissen. Je hebt een actieve rol in het bewaken en verbeteren van het behandelproces bij patiënten met complexe persoonlijkheidsproblematiek. Ook geef je therapieën, individueel en in groepsverband.
Uitklappen

Met elkaar

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten.

Regio Flevoland is een jong en dynamisch deel van GGz Centraal. Binnen onze moderne psychiatrie zijn ambulante-, klinische- en deeltijdbehandeling geïntegreerd. Ook hebben wij een eigen afdeling psychodiagnostiek die ondersteunende screeningen en onderzoeken afneemt.
Binnen het deelspecialisme persoonlijkheidsstoornissen wordt gewerkt met verschillende therapeutische methodes waaronder schematherapie en MBT.

Werken binnen onze regio betekent dat je volop je innoverend vermogen kunt inzetten, dat de samenwerking met collega’s open en toegankelijk is, dat jouw mening er toe doet en bijdraagt aan de continue verbetering van onze zorg aan patiënten.

Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.
Uitklappen

Wij zorgen voor jou

 • een contract voor 24- 36 uur per week, afhankelijk van jouw voorkeur, eventueel  is een combinatie met een andere vacature ook mogelijk; 
 • salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 60 (minimaal € 2.877,- en maximaal € 4.486,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • actief scholingsbeleid en flexibele arbeidsvoorwaarden, je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl;
 • werkbegeleiding –indien gewenst- door ervaren collega’s; 
 • een enthousiast en dynamisch team met grote affiniteit voor deze doelgroep; 
 • de VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is verplicht, wij vragen de verklaring voor je aan en vergoeden de kosten. 
Uitklappen

Wat neem je mee?

 • een afgeronde academische opleiding tot psycholoog;
 • affiniteit met de doelgroep, complexe persoonlijkheidsstoornissen;
 • plezier in intensief samenwerken in teamverband en je bent iemand die de verbinding aan gaat met zowel patiënt als collega;
 • ervaring met verschillende behandelvormen en kennis van multidisciplinaire behandelrichtlijnen; 
 • een aanvullende opleiding en ervaring in het geven van traumabehandeling en/of schematherapie heeft onze voorkeur. 
Uitklappen

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Versterk ons

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Cri-Cri Gouw (teamleider) +31 683219607. Zij neemt graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingstermijn van 4 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.
Sluitingsdatum: 28-01-2020
Doorsturen