Psychiater Stemming polikliniek Harderwijk (32-36 uur)

Regio: Harderwijk
Psychiaters en artsen
Opleidingsniveau: WO
Aantal uren per week: 36
Doorsturen
 
Doorsturen
 

Wat ga je doen?

Vanwege de pensionering van één van de psychiaters van de Zorglijn Stemming in Harderwijk, zoeken wij een nieuwe collega die het team wil komen versterken, eventueel gecombineerd met inhoudelijk teamleiderschap. Het team Stemming is onderdeel van de polikliniek Harderwijk, cluster Regio Noord en richt zich met name op patiënten met depressieve, angst- en somatoforme stoornissen. Er vinden zowel (psycho)diagnostische onderzoeken plaats als individuele en groepsbehandelingen, waaronder cognitieve gedragstherapie, interpersoonlijke therapie, EMDR, MBCT, acceptance and commitment therapie, schematherapie en farmacotherapie.

Als psychiater zorg je voor een duidelijk zichtbare en actief sturende bijdrage aan het behandelproces. Samen met collega´s geef je vorm aan de verdere professionalisering en ontwikkeling van het behandelaanbod binnen de zorglijn. Daarnaast behandel je individuele patiënten: psychiatrische diagnostiek, indicatiestelling, farmacotherapie en desgewenst psychotherapie. Voor een deel van de patiënten vervul je de rol van regiebehandelaar. Je geeft supervisie aan de artsen in opleiding tot psychiater en participeert als achterwacht in de dienstenstructuur buiten kantoortijden voor de kliniek en crisisdienst.

Binnen en buiten het team is samenwerking belangrijk. Je maakt deel uit van een multidisciplinair team met psychiaters, GZ-psychologen en psychotherapeuten, verpleegkundig specialisten, spv’en, een systeemtherapeut en collega’s die voor deze disciplines in opleiding zijn. Het team kenmerkt zich door een enthousiaste en gedreven instelling. Er wordt gewerkt volgens de meest recente richtlijnen en daarnaast is ruimte voor nieuwe ontwikkelingen en ambities.

Uitklappen

Wat heb je nodig?

Wij zijn op zoek naar een deskundige, enthousiaste en BIG-geregistreerde psychiater die graag met onze doelgroep werkt.

Verder:

 • heb je kennis van - en bij voorkeur ervaring op - het gebied van: algemene en specifieke therapeutische strategieën voor de behandeling van patiënten in onze doelgroep;
 • ben je op de hoogte van recente ontwikkelingen in het vakgebied;
 • hecht je grote waarde aan het leveren van de beste kwaliteit; 
 • werk je resultaatgericht;
 • werk je graag samen;
 • beschik je over een duidelijke visie op de zorg;
 • heb je een verbindende, open wijze van communiceren en draag je bij aan een inspirerend werkklimaat;
 • neem je verantwoordelijkheid voor noodzakelijke administratie en registratie waarbij je maximaal wordt ondersteund vanuit het secretariaat.
Uitklappen

Wat mag je verwachten?

Wij bieden een coaching systeem waarin beginnende psychiaters zich kunnen bekwamen in hun nieuwe rol als medisch specialist en regiebehandelaar. 

Verder bieden wij:  

 • afhankelijk van jouw voorkeur, bieden wij je een contract voor 32 tot 36 uur per week voor onbepaalde tijd; 
 • salaris conform de CAO GGZ en beleid van GGz Centraal (AMS regeling is van toepassing);
 • flexibele arbeidsvoorwaarden, je leest hier meer over op werkenbijggzcentraal
 • diensten doen hoort erbij, bereikbaarheid kun je vanuit huis organiseren. 
Uitklappen

Waar ga je werken?

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. Je gaat werken in Harderwijk, wij zijn gehuisvest in een modern gebouw die de samenwerking tussen de diverse zorglijnen goed faciliteert, op een locatie die goed bereikbaar is met auto en openbaar vervoer.

GGz Centraal, specialist in ggz, in het midden van het land.
 
Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.
Uitklappen

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Solliciteren

Wij zien jouw sollicitatie voor de vacature Psychiater Stemming polikliniek Harderwijk graag tegemoet.

Wil je eerst meer inhoudelijke informatie neem dan contact op met Roy van der Zwaard  (psychiater polikliniek Harderwijk), bereikbaar via telefoonnummer 0341-462300  of met Roely de Groote, teamleider polikliniek Harderwijk op 06-20251411. Zij nemen graag de tijd voor je!

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Sluitingsdatum: 14-04-2020
Doorsturen