HBO Verpleegkundige FACT-team Oost Amersfoort (32-36 uur)

Regio: Amersfoort
Verpleegkundigen
Opleidingsniveau:
Aantal uren per week: 36
Doorsturen
 
Doorsturen
 

Zo werk jij

Intensieve ambulante behandeling bieden aan cliënten en werken met een uitdagende doelgroep. Als ambulant verpleegkundige verpleeg je cliënten thuis, je werkt outreachend volgens de FACT-methodiek.

Jouw cliënten zijn mensen met ernstige psychiatrische aandoeningen, verslavingsproblematiek en soms een forensische maatregel. Door praktische ondersteuning help je cliënten te werken aan hun behandeldoelen. Je doet -onder begeleiding- intakes en hebt een signalerende functie als het met een cliënt minder goed gaat en meer zorg geïndiceerd is. De behandeling wordt in goed overleg met jouw collega's, de cliënt en naastbetrokkenen afgestemd. Samen met je collega's initieer, implementeer en borg je kwaliteitsverbeteringen. Tijdens multidisciplinaire overleggen lever je een actieve bijdrage, jouw mening doet ertoe en draagt bij aan continue verbetering van de zorg aan onze cliënten.
Uitklappen

Met elkaar

Het behandelprogramma Sociale Psychiatrie biedt ambulante behandeling en begeleiding naar herstel voor mensen met ernstige psychiatrische aandoeningen in combinatie met problemen op andere levensterreinen (wonen, werken, sociale contacten, financiën, etc.). We doen dit door middel van de FACT-methodiek. De behandeling en begeleiding vindt plaats in de directe omgeving van de cliënt, daar waar hij of zij het dagelijkse bestaan moet opbouwen. Met FACT houden cliënten zich steeds vaker staande in de maatschappij, krijgen ze mogelijkheden om zelf aan hun eigen herstel te werken.

Regio Eemland is volop in ontwikkeling. De aandacht is gericht op doelmatige behandeling waarbij herstelgerichte zorg centraal staat. We bouwen aan een bedrijfsmatig gezonde en betrokken regio van GGz Centraal, waar cliënten de zorg krijgen die aansluit bij hun situatie. Hiervoor is een heldere structuur neergezet waarbinnen de teams inhoudelijk en bedrijfsmatig gefaciliteerd worden en daarnaast worden uitgedaagd om de zorg en behandeling voor cliënten continu te verbeteren.
In deze regio werken we met 5 FACT-teams. 
 
Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.
Uitklappen

Wij zorgen voor jou

Een sociaal en betrokken team, licht chaotisch en creatief in het zoeken naar mogelijkheden. De kracht van humor en een groot saamhorigheidsgevoel maken ons sterk.
 • doorgroeimogelijkheden via de opleiding SPV, of verpleegkundig specialist;
 • werken op een goed bereikbare locatie;
 • afhankelijk van jouw voorkeur, een contract voor 32-36 uur per week voor onbepaalde tijd;
 • salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 50 (minimaal € 2.154,- en maximaal € 3.571,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • een actief scholingsbeleid, waaronder een persoonlijk studiebudget, voor de herregistratie conform art.3 wet BIG, ter hoogte van € 500,- per jaar (werk je minder dan 24 uur dan geldt naar rato dienstverband);
 • diverse trainingen en E-learning via “Mijn leerplein” van de afdeling Training & Ontwikkeling;
 • aantrekkelijk arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering, een levensfasebudget naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren en goede collectieve ziektekostenverzekeringen;
 • de VOG verklaring en herregistratie BIG worden door ons vergoed.
Uitklappen

Wat neem je mee?

Je bent in staat overzicht te houden en kalm te blijven, hebt daarnaast doorzettingsvermogen en een toegankelijke en optimistische houding. En verder:
 • een afgeronde opleiding hbo-verpleegkunde (met BIG registratie);
 • affiniteit met de doelgroep;
 • bij voorkeur ervaring met ambulant werken.
Uitklappen

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Versterk ons

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met  Annelies Rooiman (teamleider): +31 612853052. Zij neemt graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.
Sluitingsdatum: 20-02-2020
Doorsturen