Basisarts FACT Amersfoort (28-36 uur)

Regio: Amersfoort
Psychiaters en artsen
Opleidingsniveau: WO
Aantal uren per week: 36
Doorsturen
 
Doorsturen
 

Zo werk jij

Zie jij als basisarts diverse deskundige mogelijkheden voor efficiënte behandeling? Laat jij de cliënt slagen op zijn weg naar herstel? Wij zoeken een basisarts voor ons FACT team in Amersfoort.  

Als basisarts werk je volgens het FACT-model (flexible assertive community treatment) en ben je goed toegankelijk voor de cliënten en hun netwerk. In samenwerking met de psychiater ben je verantwoordelijk voor het medicatiebeleid van de cliënten. Daarnaast heb je een eigen caseload en schakel je tijdig collega’s in voor overleg en ondersteuning. Ook ben je het eerste aanspreekpunt voor ketenpartners als het gaat om psychiatrische consultatie. In de behandelingen besteed je aandacht aan de somatiek en leefstijl van de cliënten. Je integreert dit in de behandelingen en je borgt de uitvoering. Laagdrempelig samenwerken met familie en naastbetrokkenen van de cliënt is hierbij essentieel. 

Het FACT team Amersfoort bestaat uit een vaste psychiater, gz psycholoog, basispsycholoog, verpleegkundig specialist, verpleegkundig specialist i.o, ervaringsdeskundige, maatschappelijk werker, SPV-ers, verpleegkundigen en een IPS trajectbegeleider. Het team is een mooie mix van ervaring en actuele kennis en inzichten. Als team maken we tijd voor elkaar vrij, we zien naar elkaar om en hebben lol met elkaar. We vinden het belangrijk dat we met elkaar verder groeien in onze ontwikkeling. We geven elkaar de ruimte om de eigen expertise verder te ontwikkelen en uit te dragen. 
Uitklappen

Met elkaar

Het behandelprogramma Sociale Psychiatrie Eemland is bestemd voor cliënten met problemen op verschillende levensgebieden die samenhangen met een ernstige psychiatrische stoornis (EPA). Het aanbod van Sociale Psychiatrie Eemland is beschikbaar voor alle cliënten die (begeleid) zelfstandig wonen in de regio Eemland en die voldoen aan de toelatingscriteria voor FACT.

Er wordt gewerkt volgens de methodiek van Flexible Assertive Community Treatment (FACT). Hiermee kan een in intensiteit toenemende, geïntegreerde behandeling van psychiatrische problemen en de daarmee samenhangende problemen op andere levensgebieden geboden worden. Daarnaast is de behandeling gericht op versterking van de eigen mogelijkheden van de patiënt.

Er zijn vijf FACT-teams, elk team is verantwoordelijk voor een deel van de regio Eemland, het ambulante behandelaanbod is opgebouwd uit verschillende disciplines:
 • Behandeling volgens stoornisspecifieke behandelrichtlijnen;
 • Zorg, verpleging, rehabilitatie;
 • Crisisinterventie: opname voorkomen en bekorten, zorg en behandeling in de thuissituatie intensiveren, 24-uurs (telefonische) bereikbaarheid garanderen;
 • Begeleiding bij het omgaan met problematisch alcohol en druggebruik;
 • Ondersteuning bij herstel: gericht op betaald werk, dagactiviteiten, sociale contacten, financiën, etc. 
Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.
Uitklappen

Wij zorgen voor jou

 • een baan als arts met een snelstroom aan leereffecten, goede werkbegeleiding en wekelijks supervisie van een psychiater;
 • sneller kans op een opleidingsplek binnen de A-opleiding tot psychiater bij GGz Centraal;
 • wij bieden een arbeidsovereenkomst voor 32 tot 36 uur per week, voor de duur van één jaar (wil je langer blijven dan heel graag);
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 65 (minimaal € 3.364,- en maximaal € 5.280,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • diverse trainingen en e-learning mogelijkheden via de interne afdeling Training & Ontwikkeling, zoals: motiverende gesprekken, ART(Active Recovery Triad), HOZ en training Verslaving, middelen en gokken;
 • uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden
Uitklappen

Wat neem je mee?

 • opleiding tot basisarts en BIG geregistreerd;
 • ervaring is fijn, maar je kunt ook solliciteren als je net jouw opleiding hebt afgerond;
 • flexibele instelling en enthousiasme om te gaan werken in een vernieuwende behandelorganisatie;
 • je hebt een collegiale houding en goede mogelijkheden tot samenwerking met diverse collega`s;
 • in het bezit van een rijbewijs.
Uitklappen

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Versterk ons

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Annelies Rooiman (teamleider) 06- 12853052. Zij neemt graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.
Sluitingsdatum: 17-02-2020
Doorsturen