GZ-Psycholoog Autisme Expertisecentrum Kliniek Amersfoort (24-36 uur)

Regio: Amersfoort
Psychologen en psychotherapeuten
Opleidingsniveau: HBO WO
Aantal uren per week: 36
Doorsturen
 
Doorsturen
 

Zo werk jij

De beste zorg bieden aan patiënten met een autisme spectrum stoornis en elke dag weer nieuwe dingen leren. 

Ons team is volop in ontwikkeling. De beste zorg voor de toekomst voor onze patiënten met een autisme spectrum stoornis, dat is ons doel. Om dit te realiseren denken we momenteel na over de invulling van deze zorg, daarbij werken we nauw samen met onze netwerkpartners. Met het oog op de maatschappelijke ontwikkelingen kijken we hoe we kunnen blijven inspelen op de behoeften van onze patiënten, hun zorgvraag is bepalend. In een klinische setting speel jij als gz-psycholoog een centrale rol bij de behandeling van de patiënten en de ontwikkelingen van deze behandelingen. 

Samen met het hoofd behandelprogramma, psychiater, verpleegkundig specialist, teamleider bedrijfsvoering en het team van verzorgenden, verpleegkundigen en sociotherapeuten geef je uitvoering aan de zorg en behandeling van onze patiënten. Jouw bijdrage hierin is waardevol voor ons. Vanuit jouw specialisme geef je vorm aan een herstelondersteunend behandelprogramma, denk je mee over ontwikkelingen en heb je zin om nieuwe ideeën met ons te delen.

Als je verwacht snel uitgeleerd te zijn bij Emerhese, dan is niets minder waar! Omdat onze 37 patiënten met een autisme spectrum stoornis wisselende talenten en beperkingen, maar ook co-morbiditeit hebben is het werken bij Emerhese veelzijdig.

Een deel van je werkuren zetten we je in voor de kliniek, ten aanzien van de overige uren zijn er mogelijkheden voor ambulante behandeling ook combinaties met een ander behandelprogramma zijn mogelijk. Wij kijken graag samen naar jouw wensen en onze mogelijkheden! 
Uitklappen

Met elkaar

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. 

Emerhese, ons Expertise Centrum Autisme, bestaat uit een polikliniek in Amersfoort en Almere, deeltijdbehandeling en twee klinische behandelvoorzieningen in Amersfoort. Volwassenen met (een vermoeden van) een autismespectrumstoornis kunnen er terecht voor specialistische diagnostiek en behandeling.

Wij bieden zorg aan (jong)volwassenen in de leeftijd 16 t/m 90+ jaar met een ernstige vorm van autisme en zijn gespecialiseerd in de behandelvormen voor deze groep mensen. Onze behandelaren werken samen in multidisciplinair teamverband waarbij het samenwerken met onze netwerkpartners een belangrijk onderdeel vormt. Het Expertise Centrum is prachtig gesitueerd in een prikkelarme omgeving op het beschermende terrein van Zon & Schild. 

Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.
Uitklappen

Wij zorgen voor jou

Een voortrekkersrol in een team dat de ambitie heeft om onze doelgroep nog beter te bedienen. Je kunt rekenen op professionele en betrokken collega’s die jou graag in het team verwelkomen.
  • een contract voor 24-36 uur per week, voor onbepaalde tijd;
  • salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 65 (minimaal € 3.364,- en maximaal € 5.280,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
  • afhankelijk van het aantal uren van je dienstverband is het mogelijk ook ambulante behandelingen op de polikliniek in Amersfoort te verzorgen;
  • een persoonlijk studiebudget, voor de herregistratie conform art.14 wet BIG, ter hoogte van € 1.800,- per jaar (naar rato dienstverband);
  • uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden, je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl;
  • het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is onderdeel van onze selectieprocedure, de kosten worden vergoed.
Uitklappen

Wat neem je mee?

Je bent niet bang om verantwoordelijkheden te dragen en je ziet onverwachte situaties als een uitdaging. Je bent gewend een voortrekkersrol te pakken en initiatief te nemen.
  • afgeronde opleiding tot gz-psycholoog, met BIG-registratie;
  • ervaring met verschillende behandelvormen en kennis van multidisciplinaire behandelrichtlijnen;
  • bij voorkeur vaardigheden en kennis op het gebied van specialistisch autisme onderzoek en begeleiding, of de bereidheid daarin (bij) te scholen. 
Ook als je in een vergevorderd stadium van je opleiding tot gz-psycholoog zit nodigen wij je van harte uit om te solliciteren.
Uitklappen

Gerelateerd

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Versterk ons

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Elly Visser (hoofd bedrijfsvoering): 06-20957722, of bel met Marjolein Lambooy (klinisch psycholoog): 033-4609400. Zij nemen graag de tijd voor je!

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingstermijnvan 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.
Sluitingsdatum: 06-02-2020
Doorsturen