Doorsturen
 
Doorsturen
 

Teamleider Bedrijfsvoering Deeltijd Kinder- en Jeugdpsychiatrie Ermelo (24-32 uur)

De ontwikkelingen binnen de zorg verder vormgeven met de teams en de samenwerkingspartners. Dat kan bij ons!Als teamleider bedrijfsvoering geef je leiding aan de sociotherapeuten van de twee deeltijdbehandelingen, 6-12 jaar in Nunspeet en 12-18 jaar in Ermelo, voor 16 uur per week. Daarnaast participeer je 8 uur per ...

 • Regio: ErmeloNunspeet
 • Vakgebied: Financieel/economisch
 • Opleidingsniveau:
 • Aantal uren per week: 24 uur

Wat ga je doen?

De ontwikkelingen binnen de zorg verder vormgeven met de teams en de samenwerkingspartners. Dat kan bij ons!

Als teamleider bedrijfsvoering geef je leiding aan de sociotherapeuten van de twee deeltijdbehandelingen, 6-12 jaar in Nunspeet en 12-18 jaar in Ermelo, voor 16 uur per week. Daarnaast participeer je 8 uur per week in de ambulante behandelingen. Voor de in- en uitstroom van de jeugdigen in de deeltijdgroepen heb je een coördinerende taak. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een adequate bedrijfsvoering wat je in samenspraak doet met collega’s, die gewend zijn zelfstandig te werken en onderling af te stemmen. Over de dagelijkse gang van zaken heb je ook regelmatig overleg met het hoofd bedrijfsvoering van Fornhese Amersfoort/Ermelo. 
Naast de teamleidersfunctie van de deeltijden zal ook de coördinatie van de bijbehorende polikliniek tot jouw takenpakket behoren. Deze coördinatie bestaat uit het beheer en inplannen van de instroom/wachtlijst van cliënten en het uitvoeren van een aantal praktische organisatie taken, zoals de planning, de bezetting behandelaren etc.

Op dit moment is de zorg volop in ontwikkeling met de opdracht vanuit de gemeenten om integrale zorg te ontwikkelen met de visie: zorg dicht bij huis, zo kort als mogelijk en daar waar dat niet kan, langer en intensiever. Daarnaast oriënteren wij ons op alle veranderingen in het zorglandschap in onze regio. Wij zoeken naar kansen om een bijdrage te leveren en doen voorstellen om in samenwerking met andere zorgaanbieders een functionele bijdrage te leveren met onze kennis van het specialisme. Zo dragen wij bij aan het zo optimaal mogelijk laten functioneren van de jeugdigen in de maatschappij. Samengevat willen wij de beweging naar voren maken en onze expertise inzetten voor de jeugdigen en hun gezinnen in de regio.  

Met deze aankomende veranderingen heb je naast de dagelijkse gang van zaken, ook een belangrijke rol in de transformatie opdracht. Je werkt binnen de kaders van het regioteam Ermelo en levert input voor strategie en beleid en je draagt bij aan de veranderingen. Wil je meer werken dan 24 uur? Uitbreiding van uren van de ambulante begeleiding van de jeugdigen behoort dan tot de mogelijkheden. 

Wat heb je nodig?

 • hbo werk- en denkniveau en beschikt over een diploma hbo-v of SPH bij voorkeur aanvullend met een management opleiding ;
 • enige ervaring in het operationeel aansturen en coachen van een team;
 • ervaring met veranderingsprocessen;
 • relevante vakkennis van primaire en ondersteunende administratieve processen binnen de GGz;
 • een enthousiaste en pro actieve houding met humor en relativeringsvermogen;
 • Ervaring binnen de kinder- en jeugdpsychiatrie

Wat mag je verwachten?

 • een contract voor 24-32 uur per week voor bepaalde tijd in verband zwangerschapsvervanging, van februari 2020 - augustus 2020; 
 • Uitbreiding naar een fulltime dienstverband behoort tot de mogelijkheden; 
 • salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 50 (minimaal € 2.091,- en maximaal € 3.467,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • actief scholingsbeleid en uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden, je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl;
 • de VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is verplicht, wij vragen de verklaring voor je aan en de kosten worden vergoed.

Waar ga je werken?

Fornhese verzorgt voor de regio’s in midden Nederland de behandeling van jeugdigen met psychiatrische problematiek in 5 regio teams. Het regio team in Ermelo is er voor diagnostiek en behandeling van jeugdigen in de leeftijd van 0-18 jaar en het systeem waarin ze opgroeien. Deze kinderen en jongeren kampen met een gestagneerde ontwikkeling en de behandeling richt zich op het weer op gang brengen van deze ontwikkeling. Vaak gebeurt dit met het steunsysteem en in coproductie met een andere zorgaanbieder zoals het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG). Dit vindt plaats op de locatie in Ermelo zelf maar kan net zo goed ook in de thuissituatie of op een van de locaties van het speciaal onderwijs in Ermelo en in het najaar in Nunspeet plaatsvinden.

De behandelcontacten kunnen in intensiteit verschillen afhankelijk van de zwaarte van de problematiek. De zorg varieert van één of twee wekelijkse gesprekken, genaamd ambulante contacten, tot aan een deeltijdbehandeling waar men halve of hele dagen aanwezig is. De meest intensieve behandeling, 24 uurs, vindt plaats in de kliniek in Almere en valt niet onder het directe aandachtsgebied van Ermelo.
 
Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.

Solliciteren

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Anke Leentjens (hoofd bedrijfsvoering) +316 12451966 of met Nienke de Bree (teamleider) +316 10607473.  Zij nemen graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingstermijn van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 24-01-2020.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen