Stafadviseur Vastgoed Amersfoort (32-36 uur)

Regio: Amersfoort
Management, staf en ondersteuning
Opleidingsniveau: HBO
Aantal uren per week: 36
Doorsturen
 
Doorsturen
 

Wat ga je doen?

Alle vastgoed op onze terreinen beheren, voor nu en in de toekomst. Jij zorgt ervoor. 

Als stafadviseur vastgoed zorg jij dat alle huisvesting op onze terreinen voldoen aan de gestelde kwaliteitseisen en volgens de laatste wet- en regelgeving voorzien zijn van alle benodigde vergunningen. Je bent en blijft op de hoogte van de wet en regelgeving, vergunningen en functionaliteiten van het vastgoed. Verder houd je voeling met de organisatie om te anticiperen op zorgontwikkelingen en om knelpunten actief te signaleren. Om te kunnen anticiperen op mogelijkheden, risico’s en ontwikkelingen op huisvestingsgebied stel je beleidsdocumenten op en zorg je dat deze up to date blijven. Je beheert de vergunningen en onderhoudt het contact met gemeente, provincies en brandweer. In samenwerking met een externe partner, die de onderhoudspartijen aanstuurt, zorg jij dat het vastgoed van onze organisatie voldoet aan de laatste kwaliteitseisen. Daarnaast ben je applicatiebeheerder van een aantal applicaties die op de afdeling gebruikt worden.

Binnen 1,5 jaar bestaat de mogelijkheid om door te groeien naar de rol van contract manager. In deze rol beheer je een aantal grote contracten en zie je erop toe dat de samenwerkingspartner de kwaliteitsdoelstellingen behaalt en de afspraken uit het contract nakomt.
Uitklappen

Wat heb je nodig?

 • een afgeronde HBO opleiding in de richting van vastgoedmanagement;
 • meerdere jaren werkervaring in het vakgebied vastgoedbeheer;
 • kennis van methoden voor het opstellen van project- en beleidsplannen; 
 • de wil om te leren, te ontdekken en te ontwikkelen.
Wat een pré is:
 • kennis van zorg gerelateerde systemen en op de hoogte van vastgoedbeheer ontwikkelingen;
 • ervaring met het werken in of met een vastgoed regie organisatie inclusief contractvormen die hierbij passen. 
Wij zoeken nadrukkelijk naar een team met een diverse samenstelling. Relevante werkervaring in andere sectoren dan de zorg, zien wij als een waardevolle aanvulling.
Uitklappen

Wat mag je verwachten?

 • een contract voor 32-36 uur per week voor de duur van 1 jaar (met de intentie dit om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd);
 • salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 55 (minimaal € 2.479,- en maximaal € 4.010,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • actief scholingsbeleid en uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden, je kunt deze vinden op onze website
 • de VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is verplicht, wij vragen de verklaring voor je aan en vergoeden de kosten. 
Uitklappen

Waar ga je werken?

Het vakcentrum bestaat uit het facilitair bedrijf & vastgoed. Hiermee zijn de krachten op het gebied van huisvesten en faciliteren van cliënten en medewerkers gebundeld. Het aanbod van producten en diensten van het vakcentrum is zeer gevarieerd. Zo verzorgt het onder meer de huisvesting van cliënten en medewerkers, de maaltijden voor de cliënten en catering voor de medewerkers, het schoonmaakonderhoud en beveiliging van terreinen en panden. 
 
Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.
Uitklappen

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Solliciteren

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? Bel dan met Ed Davids (contractmanager vastgoedbeheer)  +316 225 45 725 of Yvonne Nieland (manager vakcentrum) +316 225 16 235. Zij nemen graag de tijd voor je!

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingstermijn van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.
Sluitingsdatum: 30-03-2020
Doorsturen