Psychiater Persoonlijkheidsstoornissen Amersfoort (24-36 uur)

Regio: Amersfoort
Psychiaters en artsen
Opleidingsniveau: WO
Aantal uren per week: 36
Doorsturen
 
Doorsturen
 

Wat ga je doen?

Jij bent een specialist, met hart voor patiënten met een persoonlijkheidsstoornis. En draagt, in een prettige werkomgeving, bij aan de verdere ontwikkeling van ons Centrum voor persoonlijkheidsstoornissen. Het (zelf) geven van psychotherapie maakt onderdeel uit van de functie.

Je werkt in een multidisciplinair behandelteam met collega-psychiaters, AIOS-en, klinisch- en gz-psychologen, VS-en, SPV-ers, verpleegkundigen en psycho-, systeem- en sociotherapeuten.
 
Naast het verrichten van intakes, (diagnostische) behandeling en diverse vormen van groeps- en individuele therapie doe je medisch-psychiatrisch onderzoek en geef je psychotherapie en farmacotherapie.
 
Je bent een toegankelijke teamspeler, die ruimte maakt voor overleg. Bijvoorbeeld als andere medewerkers vragen hebben over een behandeling. Je neemt deel aan multidisciplinaire overleggen, denkt mee met het opstellen van het behandelplan en evalueert behandelingen. Verder lever je een actieve bijdrage aan de ontwikkeling en evaluatie van het behandelbeleid. Deelname aan en aansturen van (verbeter)projecten kan onderdeel uitmaken jouw werk.
 
Je zet jouw expertise en creativiteit graag in om obstakels te overwinnen. We staan zeer open voor ideeën om organisatie, processen en procedures verder te optimaliseren. Er is dus alle ruimte om jouw professionele en persoonlijke visie in te brengen.
 
Buiten kantoortijd ben je, net als jouw collega-psychiaters, inzetbaar als achterwacht ten behoeve van de 24-uurs bereikbaarheidsdienst voor onze regio.
Uitklappen

Wat heb je nodig?

  • je bent psychiater, BIG-geregistreerd en ingeschreven in het register psychiatrie van de Medisch Specialisten Registratie Commissie;
  • heb je de opleiding tot psychiater bijna afgerond? En wil je je specialiseren in het behandelen van patiënten met een persoonlijkheidsstoornis? Ook dan gaan we graag met je in gesprek;
  • interesse in de ontwikkeling van de behandeling van persoonlijkheidsproblematiek;
  • ervaring met DGT, schema-therapie en of MBT is een pré. 
Je voelt je thuis in een organisatie waar ruimte is voor het nemen van eigen initiatief en ondernemen, hebt gevoel voor humor en een groot relativeringsvermogen.
Uitklappen

Wat mag je verwachten?

  • afhankelijk van jouw voorkeur, bieden wij je een contract voor 24 tot 36 uur per week voor onbepaalde tijd; 
  • het salaris is conform de CAO GGZ en de AMS regeling van GGz Centraal;
  • diensten doen hoort erbij, bereikbaarheid kun je vanuit huis organiseren;
  • het doen van een referentiecheck en het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdeel van onze selectieprocedure;
  • wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl.
Uitklappen

Waar ga je werken?

Wij zijn GGz Centraal, specialist in geestelijke gezondheidszorg, verdeeld over vijf resultaatverantwoordelijke zorgeenheden. Onze bijna 3.000 medewerkers stimuleren wij om hun kwaliteiten te ontwikkelen en optimaal in te zetten voor de beste zorg van onze patiënten. Daarnaast werken we intensief samen met andere zorginstellingen, welzijnsorganisaties en gemeenten. Onderwerpen als samenwerking & kennisdeling, innovatie, accent op veerkracht & herstel, goed werkgeverschap en financieel krachtige bedrijfsvoering bepalen onze dagelijkse praktijk.

Onze locaties vind je in het midden van het land. Zon & Schild is een van onze grote locaties aan de rand van Amersfoort. Op het terrein is een breed behandelaanbod gehuisvest waardoor patiënten eenvoudig kunnen wisselen van behandeltype of zorgzwaarte. De bosrijke locatie Zon & Schild biedt voor deze patiënten een rustige en veilige behandelomgeving.
           
Het Centrum voor persoonlijkheidsstoornissen (PHS) is een polikliniek. Het team waarin je werkt wordt duaal aangestuurd door een teamleider bedrijfsvoering en een teamleider behandelzaken. We hebben een open en collegiale cultuur waarin we intensief met elkaar samenwerken.
Uitklappen

Gerelateerd

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Solliciteren

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Gera van den Berg (teamleider): +31 612971601. Zij neemt graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.
Sluitingsdatum: 17-03-2020
Doorsturen