Doorsturen
 
Doorsturen
 

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige (SPV) Kinder- en Jeugdpsychiatrie Hilversum (24-36 uur)

Heb jij als sociaal psychiatrisch verpleegkundige (SPV) verbindende kwaliteiten? Werk jij graag mee aan het (weer) opgang brengen van de ontwikkelingen van het kind? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als SPV werk je binnen het regioteam van Gooi en Vechtstreek voor de cliënten in de leeftijdscategorie 6 tot 18 ...

 • Regio: Hilversum
 • Vakgebied: Begeleiding/agogieVerpleegkunde
 • Opleidingsniveau: HBO
 • Aantal uren per week: 24 - 32 uur

Wat ga je doen?

Heb jij als sociaal psychiatrisch verpleegkundige (SPV) verbindende kwaliteiten? Werk jij graag mee aan het (weer) opgang brengen van de ontwikkelingen van het kind? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Als SPV werk je binnen het regioteam van Gooi en Vechtstreek voor de cliënten in de leeftijdscategorie 6 tot 18 jaar. Naast het leveren van een bijdrage in de intake- en diagnostiekfase, doe je zo nodig crisisinterventie, bij ingeschreven jongeren uit de regio. Ook geef je kortdurend behandeling en begeleiding aan cliënten of hun systeem. Je hebt zodoende veel contacten met huisartsen, wijkteams en andere ketenpartners.

Als SPV ben je werkzaam in 1 van de vaste regioteams en ben je een belangrijke schakel tussen de behandelaren, ketenpartners en de regio’s en vervul je een brugfunctie tussen het crisisteam en de kliniek. De doelgroep waarmee je werkt kenmerkt zich door ernstig disfunctioneren en/of complexe omgevingsfactoren in meer dan één milieu (functioneren in het gezin, school, werk en in de relatie met leeftijdgenoten). Veelal is er sprake van systeemproblematiek. Vanwege de complexiteit van de doelgroep zijn er regelmatig meerdere instellingen/ketenpartners betrokken.  

Het regioteam Gooi en Vechtstreek betreft een multi-disciplinair team waar jij als SPV een belangrijke rol vervult. Je bent de enige SPV in dit team. Er is veel samenwerking met de SPV-en van het acute jeugd GGZ team van Fornhese. Binnen het team zijn veel ontwikkelingen gaande. Er zijn op dit moment concrete plannen voor het opzetten van een deeltijdbehandeling 12-18. Als SPV is hier ook een rol weggelegd voor jou in de begeleiding van cliënten. Ook is er recent actieve samenwerking met onderwijspartners in de regio.

Wil jij ook weten hoe het is om te werken als sociaal psychiatrisch verpleegkundige bij GGz Centraal?

Lees dan het verhaal van Bonito.

Wat heb je nodig?

 • verpleegkundig diploma (niveau 4/5), met BIG registratie en aangevuld met opleiding tot SPV;
 • ruime ervaring in het werken met kinderen, jongeren en hun ouders is een pré
 • bij voorkeur ervaring in een ambulante setting;
 • systeemgericht kunnen werken; 
 • in bezit van rijbewijs BE en auto.

Wat mag je verwachten?

 • een persoonlijk inwerkprogramma;
 • afhankelijk van jouw voorkeur, bieden wij je een contract voor 24-36 uur per week voor onbepaalde tijd;
 • betrokkenheid bij het vormen van je eigen rooster door middel van een digitale planning;
 • salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 55 (minimaal € 2.479,- en maximaal € 4.010,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek); 
 • een actief scholingsbeleid, waaronder een persoonlijk studiebudget, voor de herregistratie conform art.3 wet BIG, ter hoogte van € 500,- per jaar (werk je minder dan 24 uur dan geldt naar rato dienstverband);
 • diverse trainingen en E-learning via de afdeling Training & Ontwikkeling;
 • aantrekkelijk arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering, een levensfasebudget naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren en goede collectieve ziektekostenverzekeringen
 • de VOG verklaring en herregistratie BIG worden door ons vergoed.

Waar ga je werken?

GGz Centraal Fornhese is een aanbieder van specialistische jeugd geestelijke gezondheidszorg aan kinderen van 0 tot 18 jaar en hun naastbetrokkenen. Fornhese richt zich primair op diagnostiek en behandeling van complexe kinder- en jeugdpsychiatrische problematiek, waarbij het (weer) op gang brengen van de ontwikkeling van deze kinderen en jeugdigen binnen het gezin, op school en in het 3e milieu centraal staat. Het behandelaanbod bestaat uit ambulante behandeling, deeltijd- en klinische behandeling georganiseerd in behandelprogramma’s in regioteams in Hilversum, Almere, Lelystad, Ermelo en Amersfoort. Daarnaast is er een overstijgend behandelprogramma voor spoedeisende en complexe ambulante zorg.

Als kinder- en jeugdpsychiatrische voorziening zijn wij actief binnen het brede veld van jeugdzorg en werken wij samen met andere zorgaanbieders. Fornhese biedt een prettige en uitdagende werkomgeving. Collegialiteit en werkplezier vormen de basis voor een constructieve samenwerking met een hoge mate van professionaliteit. Fornhese biedt ook opleidingsplaatsen voor onder andere de GZ opleiding.

Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.

Solliciteren

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Cor Anneveldt (hoofd bedrijfsvoering) +31 622591227. Hij neemt graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingstermijn van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 08-01-2020.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen