Doorsturen
 
Doorsturen
 

Verpleegkundige Gebiedsteam Almere (24-36 uur)

In een snel tempo een groot scala aan psychiatrische ziektebeelden leren kennen en herkennen. Door praktische ondersteuning help jij de patiënt om te werken aan de eigen behandeldoelen.De gebiedsteams zijn een samenvoeging van de poliklinieken angst- en stemmingsstoornissen en de FACT-teams. Een brede instroom van ...

 • Regio: Almere
 • Vakgebied: Verpleegkunde
 • Opleidingsniveau: HBOMBO
 • Aantal uren per week: 24 - 36 uur

Wat ga je doen?

In een snel tempo een groot scala aan psychiatrische ziektebeelden leren kennen en herkennen. Door praktische ondersteuning help jij de patiënt om te werken aan de eigen behandeldoelen.

De gebiedsteams zijn een samenvoeging van de poliklinieken angst- en stemmingsstoornissen en de FACT-teams. Een brede instroom van behandelvragen en diagnosen dus! Als verpleegkundige vang je signalen op wanneer het minder goed gaat met de patiënt en meer zorg geïndiceerd moet worden. De behandeling wordt in goed overleg met jouw collega's, de patiënt en de naastbetrokkenen afgestemd. Je levert een actieve bijdrage tijden multidisciplinaire overleggen en stelt de patiënten voorop. 

Het gebiedsteam Almere bestaat uit een mix van disciplines, binnen het team werk je samen met een klinisch psycholoog of psychiater die het team inhoudelijk aansturen, SPV-ers, ambulant verpleegkundigen, een ervaringsdeskundige, een maatschappelijk werker, en (gz/basis) psychologen. Een uitdaging voor het team is om het herstelgericht werken nog verder door te voeren in de behandeling. 

Wat heb je nodig?

Je staat bekend om jouw goede sociale vaardigheden en je vindt het leuk om mee te denken op beleidsniveau en de vertaalslag te maken naar de praktijk. Jij bent in staat helderheid te creëren en zoekt actief contact met partijen die betrokken zijn bij een patiënt om tot een goede zorgafstemming te komen. 
Verder heb/ben je:
 • diploma verpleegkundige niveau 4 of 6, met BIG registratie;
 • bij voorkeur ervaring met ambulant werken;
 • in bezit van rijbewijs en auto;

Wat mag je verwachten?

Je komt te werken in een dynamisch en vooruitstrevend team. Oog en zorg voor elkaar is kenmerkend voor ons team. Verder mag je verwachten:
 • een persoonlijk inwerkprogramma;
 • een contract voor 24-36 uur per week, voor de duur van onbepaalde tijd;
 • het salaris is minimaal € 1.898,- en maximaal € 3.229,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek (conform de CAO GGZ, functiegroep 45);  
 • diverse trainingen en e-learning mogelijkheden en sneller kans op een opleidingsplek binnen de A-opleiding tot psychiater bij GGz Centraal;
 • uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden;
 • werken tijdens aan de hand van een vast rooster binnen reguliere kantoortijden;
 • een Verklaring Omtrent Gedrag is een verplicht onderdeel van onze referentiecheck, wij vragen aan en vergoeden de kosten.

Waar ga je werken?

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. 

In Flevoland hebben wij de ambulante behandeling voor volwassenen georganiseerd in 8 gebiedsteams: 4 in Almere, 3 in Lelystad en 1 in de Noordoostpolder. Naast de gebiedsteams hebben wij een regio breed opererende 24-uurs crisisdienst en een IHT-team. Indien opname noodzakelijk is, kan dat in een van onze open of gesloten klinieken. De gesloten kliniek is gehuisvest in Almere en de open klinieken in Lelystad.

We leveren outreachende en poliklinische zorg en behandeling. In contact met patiënten wordt gestreefd naar het vergroten van de eigen regie van cliënten vaak in samenspraak met het systeem van de cliënt en eventuele andere zorgaanbieders (interne collega’s en of netwerkpartners). We werken vanuit de “herstelondersteunende zorg”-gedachte.
 
Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.

Solliciteren

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met  Ruud Smit (tamleider bedrijfsvoering) +31 640628393. Hij neemt graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 07-01-2020.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen