Psychiater FACT team Huizen (24-36 uur)

Regio: Bussum
Psychiaters en artsen
Opleidingsniveau: WO
Aantal uren per week: 24
Doorsturen
 
Doorsturen
 

Zo werk jij

Wil jij werken in een team dat daar wil zijn waar de patiënt wil slagen? Dan ben je van harte welkom in ons multidisciplinaire FACT team in Huizen.

Als psychiater heb je een verantwoordelijkheid baan met ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Samen met je team maak je onderdeel uit van het cluster Sociale Psychiatrie. Het multidisciplinaire team bestaat uit; een gz-psycholoog, ervaringsdeskundige, sociaal psychiatrisch verpleegkundigen, ambulant psychiatrisch verpleegkundigen, een verslavingsdeskundige, maatschappelijk werkende en een IPS. Als psychiater ben je het aanspreekpunt binnen het team je de deur staat open voor overleg, je hebt ruimte in de agenda voor spoedeisende situaties en je werkt veel outreachend. Het doel voor komende periode is, met elkaar de beleidslijnen en de sociale psychiatrie in de gespecialiseerde GGZ en in het sociale domein stevig verankeren.

Verder bestaat jouw functie uit:
 • je hebt een voorbeeld functie en je draagt het werken volgens het FACT-model uit;
 • het doen van intakes, meedenken over het opstellen van behandelplannen, het uitvoeren van behandelingen, deelnemen aan multidisciplinaire overleggen en de evaluatie van behandelingen;
 • meedenken in en meewerken aan de verdere ontwikkeling van Sociale Psychiatrie in de regio en intensieve samenwerking zoeken met verschillende interne en externe partners.
Buiten kantoortijd ben je, net als jouw collega-psychiaters, inzetbaar als achterwacht ten behoeve van de 24-uurs bereikbaarheidsdienst voor onze regio.
Uitklappen

Met elkaar

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. 

Je gaat werken in Het FACT team regio Huizen BEL (Blaricum, Eemnes, Laren) onderdeel van de RVZe Gooi & Vechtstreek. Wij zijn gehuisvest in Huizen aan de Monnickskamp. Wij behandelen patiënten met ernstige psychiatrische aandoeningen (EPA). Deze behandeling vindt plaats volgens de geldende richtlijnen en FACT methodiek. Rehabilitatie, gezondheid/life-style, herstel, psychologische ondersteuning/behandeling en het bevorderen van de kwaliteit van leven zijn een wezenlijk onderdeel hiervan. Wij zijn ook actief op het gebied van consultatie en advies. Triage en zorgtoeleiding maken daar een onderdeel van uit. Op basis van ambulantisering werken wij nauw samen met diverse netwerkpartners.
 
Wil je meer weten over GGz Centraal en werken in de regio Gooi en Vechtstreek? Kijk op de website van GGz Centraal.
Uitklappen

Wij zorgen voor jou

 • een werkplek in een professioneel en enthousiast team, met oog voor inhoudelijke ontwikkeling;
 • een goed inwerkprogramma en supervisie binnen jouw leer/werkproces door een ervaren collega psychiater;
 • een contract voor onbepaalde tijd, voor 24 uur per week, een gecombineerde functie tot een fulltime dienstverband behoort tot de mogelijkheden;
 • salaris conform de CAO GGZ en beleid van GGz Centraal (AMS regeling is van toepassing);
 • wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op  werkenbijggzcentraal.nl;
 • diensten doen hoort erbij, bereikbaarheid kun je vanuit huis organiseren;
 • één keer per zes weken intercollegiale psychiater-middag;
 • adequate administratieve ondersteuning; 
 • het doen van een referentiecheck en het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdeel van onze selectieprocedure.
Uitklappen

Wat neem je mee?

 • een opleiding tot psychiater (bijna) afgerond, BIG geregistreerd en ingeschreven in register psychiatrie van medisch specialisten registratie commissie;
 • innovatieve geest en goede organisatietalenten voor beleidsmatige aspecten, zoals mede ontwikkelen van nieuwe concepten in samenwerking met ketenpartners;
 • interesse in de ontwikkelingen binnen de Sociale Psychiatrie;
 • affiniteit met verslavingsproblematiek en licht verstandelijke beperking bij patiënten is een pré;
 • pragmatische en resultaatgerichte werkhouding;
 • je bent een enthousiaste en proactieve teamspeler;
 • in het bezit van rijbewijs B.
Uitklappen

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Versterk ons

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? Bel dan met Bert Tijssen (hoofd bedrijfsvoering) +31 6 4084 8816 of Ingrid van der Schaaf (psychiater/hoofd behandelzaken) +31 341 565 366. Zij nemen graag de tijd voor je. 

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingstermijn van 12 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.
 
Sluitingsdatum: 14-02-2020
Doorsturen