GZ-Psycholoog Kinder- en Jeugdpsychiatrie (6-18 jaar) Lelystad (32-36 uur)

Regio: Lelystad
Psychologen en psychotherapeuten
Opleidingsniveau: WO
Aantal uren per week: 36
Doorsturen
 
Doorsturen
 

Zo werk jij

Als gz-psycholoog in dit multidisciplinair en regionaal georganiseerd team zoek je naar een passende transmurale behandeling bij ieder kind en zijn/haar gezin. Transmuraal wil zeggen; dat diagnostiek en behandeling zowel in poliklinische als in deeltijd en klinische setting (in de kliniek in Almere) kan plaatsvinden.

De patiëntenpopulatie omvat de jongeren van 6-18 jaar in de regio Lelystad. Veelal krijg je te maken met specialistische, complexe psychiatrische en systemische problematiek. Als gz-psycholoog verricht je diagnostiek en behandeling, intakes, psychiatrisch onderzoek, psychologisch onderzoek, neem je ontwikkelingsanamneses af en coördineer je eventueel aanvullende diagnostiek.

Als sturend behandelaar ben je verantwoordelijk voor het opstellen van het behandelingsplan en voor het uitvoeren c.q. coördineren van de behandeling van patiënten. Wanneer er sprake is van klinische behandeling ben je ook betrokken bij de bij jou in behandeling zijnde kinderen/jongeren en hun systemen. Ook werk je veel samen met het behandelprogramma spoedeisend en complex.

Als team ervaren wij de werksfeer als plezierig, laagdrempelig en transparant. Er is binnen het multidisciplinair team ruimte om zelfstandig te werken en veel ervaring op te doen en jezelf te ontwikkelen op meerdere vlakken.
Uitklappen

Met elkaar

GGz Centraal Fornhese is een aanbieder van specialistische geneeskundige jeugd geestelijke gezondheidszorg aan kinderen van 0 tot 18 jaar en hun naastbetrokkenen. Wij richten ons primair op diagnostiek en behandeling van complexe kinder- en jeugd psychiatrische problematiek, waarbij het (weer) op gang brengen van de ontwikkeling van deze kinderen en jeugdigen binnen het gezin, op school en in het 3e milieu centraal staat.

Het behandelaanbod bestaat uit diagnostiek en behandeling binnen een polikliniek, deeltijd- en klinische setting. Deze zorg is georganiseerd in behandelprogramma’s per regio en op leeftijd. Daarnaast is er een behandelprogramma voor spoedeisende en complexe ambulante zorg.
Als kinder- en jeugdpsychiatrische voorziening zijn wij actief binnen het brede veld van jeugdzorg en werken wij samen met andere zorg aanbieders.
 
Binnen het behandelprogramma Fornhese Flevoland 6-18 jaar is een verdere ontwikkeling en specificering van het behandelaanbod voortdurend gaande. Uitbreiding van het aanbod binnen een deeltijdsetting, het verder ontwikkelen van het klinisch (behandel)aanbod en het uitbreiden van de samenwerkingsverbanden met ketenpartners zijn daarvan voorbeelden. Ook werken we veel samen met het behandelprogramma spoedeisend en complex.

Fornhese biedt een uitdagende werkomgeving met veel ruimte voor zelfstandigheid en eigen initiatief. Collegialiteit en werkplezier vormen de basis voor een constructieve samenwerking met een hoge mate van professionaliteit.

Meer over Fornhese vind je op www.ggzcentraal.nl
Uitklappen

Wij zorgen voor jou

  • een contract voor 32-36 uur per week voor onbepaalde tijd;
  • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 65 (minimaal € 3.364,- en maximaal € 5.280,- bruto per maand), op basis van een 36-urige werkweek);
  • een actief scholingsbeleid en uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden, meer hierover vind je op werkenbijggzcentraal.nl;
  • referentiecheck en een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdeel van onze selectieprocedure, wij vragen aan en vergoeden de kosten.
Uitklappen

Wat neem je mee?

  • een afgeronde opleiding tot gz-psycholoog, differentiatie Kinderen en Jeugd;
  • ervaring met de kinder- en jeugdpsychiatrie;
  • opname in het BIG register GZ psycholoog;
  • gericht zijn op samenwerking, ontwikkeling en innovatie.
Uitklappen

Gerelateerd

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Versterk ons

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? Bel dan met Margreet van Lookeren Campagne (hoofd behandelprogramma 6-18 jr), telefoonnummer 036-5210400. Zij neemt graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.
Sluitingsdatum: 14-02-2020
Doorsturen