Verpleegkundige nachtdienst High & Intensive Care Hilversum (32-36 uur)

Regio: Hilversum
Verpleegkundigen
Opleidingsniveau: MBO HBO
Aantal uren per week: 36
Doorsturen
 
Doorsturen
 

Zo werk jij

Als verpleegkundige werk je in de nacht op de afdeling High & Intensive Care (HIC). Je biedt directe zorg aan ernstig psychiatrische patiënten (EPA) op een acute opnameafdeling in een professioneel en enthousiast team. De nachtdienst wordt bemand door 4 verpleegkundigen, waarvan 2 op de HIC. De verpleegkundigen werken nauw samen en ondersteunen elkaar waar nodig.

Je diensten zijn divers, onvoorspelbaar en wisselend qua intensiviteit. Vind jij het een uitdaging om snel te schakelen en snel te kunnen handelen in acute situaties? Dan is werken op de HIC iets voor jou. In nauw overleg met je collega's geef je de dienst vorm en bepalen jullie samen welke zorg het beste past op dat moment.

Onze afdeling is actief in het verbeteren van kwaliteit van zorg. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verandering in dwangtoepassingen, familieparticipatie, leefstijl etc. Ons doel is het intensief begeleiden van ernstig psychiatrische patiënten op een zo prettig mogelijke manier. Wij gaan respectvol met elkaar om, zijn deskundig en optimistisch en staan open voor goede ideeën en eigen initiatief. Wij zijn innovatief, vooruitstrevend en blijven in ontwikkeling.

De vaste nachtdiensten worden gecombineerd met een aantal vroege of late diensten in de maand zodat je betrokken te blijft bij het bepalen van het beleid op de afdeling en feeling houdt met ontwikkelingen.
Jouw dienstenpatroon bespreken wij tijdens de sollicitatieprocedure. Qua indeling zijn we flexibel, veel is mogelijk, echter wel binnen de kaders van de ATW en het roostersysteem InPlanning.

Hoe ziet jouw nacht eruit?
Je begint de nacht met een overdracht. Als alle late diensten zijn uitgezwaaid kijk je met je 3 andere collega's hoe het is in het pand. Is het onrustig? Heeft iemand ergens hulp bij nodig?
De HIC is in principe de hele nacht bemand door jou en jouw collega en is de uitvalsbasis voor de andere wachten. Jullie komen hier samen om te overleggen, even samen koffie te drinken etc. 

In de nacht werk je als coördinator continuïteit zorg en heb je contacten met bijvoorbeeld de politie, huisartsenpost en andere partijen voor crisisvragen. Je bent tussenpersoon voor de crisisdienst en aanspreekpunt voor wachtartsen. Je zet de medicatie uit voor de dag en loopt regelmatig rondjes over de afdeling. En uiteraard ben je als eerste beschikbaar voor de patiënt. Zit iemand in de ICU of EBK, jij zit er bij. Is er iemand wakker, jij loopt naar de patiënt om te kijken wat hij/zij nodig heeft. De nachtdiensten zijn net als de dag onvoorspelbaar. Komt er een nieuwe opname, zijn er mensen wakker, is het onrustig op de afdeling, heeft een patiënt opschaling van zorg nodig? Of slaapt iedereen en geef jij jouw nacht met andere werkzaamheden invulling. Kortom, per nacht bekijken jij en jouw collega's hoe jullie de nacht vorm geven.
Uitklappen

Met elkaar

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. 

De High & Intensive Care afdeling binnen de Rembrandthof in Hilversum biedt kortdurende psychiatrische behandeling aan personen van 18-65 jaar. Binnen deze afdeling worden patiënten behandeld die in crisis verkeren en waarbij kortdurende opname noodzakelijk is. De patiëntengroep is erg divers: patiënten die voor het eerst worden opgenomen, instromen vanuit verschillende behandelprogramma’s (zoals psychotische stoornissen, persoonlijkheidsstoornissen en stemming en angststoornissen), of patiënten die al langer in ambulante behandeling zijn en in crisis verkeren. De kliniek werkt dan ook nauw samen met de ambulante teams zoals het IHT(Intensive Home Treatment)-team en de FACT(Flexible Assertive Community Treatment)-teams. 

GGz Centraal, specialist in ggz, in het midden van het land.
 
Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.
Uitklappen

Wij zorgen voor jou

 • je werkt met collega's die er voor elkaar zijn;
 • een goed inwerkprogramma;
 • een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd voor 32-36 uur per week;
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 45 (minimaal € 1.898,- en maximaal € 3.229,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • aantrekkelijk arbeidsvoorwaarden, waaronder een onregelmatigheidstoeslag, een eindejaarsuitkering, een levensfasebudget naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren en goede collectieve ziektekostenverzekeringen;
 • de VOG verklaring en herregistratie BIG worden door ons vergoed.
Uitklappen

Wat neem je mee?

Je staat bekend om jouw oplossingsgerichtheid en creativiteit. 
En verder: 
 • een opleiding Verpleegkundige niveau 4, met BIG registratie;
 • of SPH, met het certificaat 'medicatie verstrekken' of ben je bereid deze training te volgen;
 • ervaring stellen we zeker op prijs, maar ook wanneer je net klaar bent met je opleiding horen we graag van je;
 • overtuigingskracht en humor.
Uitklappen

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Versterk ons

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? Bel of app dan met Diana de Heus-van 't Hazeveld (teamleider HIC): +31 356557300 of +31 612332844. Zij neemt graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 4 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.
Sluitingsdatum: 11-02-2020
Doorsturen