Doorsturen
 
Doorsturen
 

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige Persoonlijkheidsstoornissen & Depressie Hilversum (32-36 uur)

Wil jij werken in een gevarieerde functie in een werkomgeving die in ontwikkeling is met ruimte voor je persoonlijke inbreng? Je kunt volop je innoverend vermogen inzetten in ons team. Jouw mening doet ertoe en draagt bij aan continue verbetering van de zorg aan patiënten.Als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige stel ...

 • Regio: Hilversum
 • Vakgebied: Verpleegkunde
 • Opleidingsniveau: HBO
 • Aantal uren per week: 32 - 36 uur

Wat ga je doen?

Wil jij werken in een gevarieerde functie in een werkomgeving die in ontwikkeling is met ruimte voor je persoonlijke inbreng? Je kunt volop je innoverend vermogen inzetten in ons team. Jouw mening doet ertoe en draagt bij aan continue verbetering van de zorg aan patiënten.

Als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige stel je behandelplannen op en ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren en coördineren van deze behandeling in samenwerking met de regiebehandelaar. Afhankelijk van jouw wensen kun je naast het geven van individuele behandelingen ook participeren aan groepsbehandelingen, zoals trainingen, VERS, CGT en IPT. Ook waarderen wij jouw inbreng over de ontwikkelingen van het behandelprogramma binnen de regio Gooi en Vechtstreek. Je bent werkzaam binnen de doelgroep persoonlijkheidsstoornissen & depressie. Hier is ruimte voor groei en afwisseling op de competentiegebieden diagnostiek en behandeling/begeleiding.

Het overkoepelende jaarthema is "ontschotten verbinden". Dit betekent dat we maximaal gebruikmaken van elkaars deskundigheden en ervaring. Daarnaast werken we nauw samen met onze klinische teams, met IHT bij zorgopschaling en met de FACT-teams. Wat betreft de instroom van nieuwe patiënten ontwikkelen wij een entree waarin de kwaliteit van de intake door middel van een optimale triagering gerealiseerd wordt.

De samenwerking met collega's is open en toegankelijk. Je komt terecht in een ervaren team dat bestaat uit 25 medewerkers, waaronder: psychiaters, klinisch psychologen, gz-psychologen, psychotherapeuten, basispsychologen en vaktherapeuten. Tevens zijn nog twee sociaal psychiatrisch verpleegkundigen aan dit team verbonden en een drietal gz- en klinisch psychologen in opleiding.

Wat heb je nodig?

Je hebt affiniteit met het werken met deze doelgroep en je bent in staat zelfstandig een caseload te dragen en te coördineren. Stressbestendig zijn en goed kunnen relativeren heb je nodig in deze functie. Verder: 
 • een diploma verpleegkunde, met BIG registratie en aangevuld met opleiding tot SPV;
 • vakkennis van relevante wetgeving en sociale kaart en dit op een adequate manier in weten te zetten;
 • gedreven en flexibele instelling en enthousiasme om te werken in een vernieuwende behandelorganisatie;
 • collegiale houding en goede mogelijkheden tot samenwerking met diverse collega's, zowel intern als extern in de verschillende netwerken;
 • rijbewijs en beschikking over een auto.

Wat mag je verwachten?

 • een persoonlijk inwerkprogramma;
 • afhankelijk van jouw voorkeur, bieden wij je een contract voor 32-36 uur per week voor onbepaalde tijd;
 • betrokkenheid bij het vormen van je eigen rooster door middel van een digitale planning;
 • salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 55 (minimaal € 2.479,- en maximaal € 4.010,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek); 
 • een actief scholingsbeleid, waaronder een persoonlijk studiebudget, voor de herregistratie conform art.3 wet BIG, ter hoogte van € 500,- per jaar (werk je minder dan 24 uur dan geldt naar rato dienstverband);
 • diverse trainingen en E-learning via “Mijn leerplein” van de afdeling Training & Ontwikkeling;
 • afhankelijk van jouw wensen en ervaring zijn er doorgroei- en opleidingsmogelijkheden Deze worden samen met je besproken en vastgelegd in de functionerings-/jaargesprekken;
 • aantrekkelijk arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering, een levensfasebudget naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren en goede collectieve ziektekostenverzekeringen;
 • de VOG verklaring en herregistratie BIG worden door ons vergoed.

Waar ga je werken?

GGz Centraal Gooi & Vechtstreek in Hilversum biedt diagnostiek en behandeling aan personen vanaf 18 jaar. Onze zorg is georganiseerd in drie clusters; het cluster Diagnostisch Behandel- en Expertisecentrum, het cluster Zorgopschaling en het cluster Sociale Psychiatrie.  

In het Diagnostisch Behandel en Expertisecentrum vindt diagnostiek, indicatiestelling en behandeling plaats binnen de programma’s Persoonlijkheidsstoornissen & Depressie, Bipolaire & Psychotische Stoornissen, Jong Volwassenen, Eetstoornissen en Ouderenpsychiatrie. Vanzelfsprekend werken we nauw samen met onze klinische teams, IHT bij zorgopschaling en met de teams werkend met FACT-methodiek. Wij bieden patiënten een samenhangend aanbod dat in overleg met de patiënt, naastbetrokkenen en ketenpartners afgestemd wordt.  

Wij maken deel uit van een organisatie waar wordt ingespeeld op veranderingen in de GGZ, met behoud van expertise en met oog voor de behoefte en mogelijkheden van de patiënt.  
 
Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.

Solliciteren

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Karin Tobias (hoofd behandelzaken) 06-23437762 of Frans Bogers (hoofd bedrijfsvoering) 0622516211. Liever eerst een oriënterend gesprek onder het genot van een kopje koffie? Zij nemen graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 15-11-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen