Doorsturen
 
Doorsturen
 

Teamleider Bedrijfsvoering Expertisecentrum Autisme Kliniek en Werkplaats Amersfoort (32 uur)

Geef jij als inspirerende, coachende leidinggevende graag sturing aan een gemotiveerd, hardwerkend en enthousiast team? Draag jij bij aan de kwaliteit en ontwikkeling van de zorg voor onze patiënten door mee te denken over het beleid?  Voor onze klinische afdeling Emerhese met 36 plaatsen en de daarbij behorende ...

 • Regio: Amersfoort
 • Vakgebied: Staf en management
 • Opleidingsniveau: HBO
 • Aantal uren per week: 32 uur

Wat ga je doen?

Geef jij als inspirerende, coachende leidinggevende graag sturing aan een gemotiveerd, hardwerkend en enthousiast team? Draag jij bij aan de kwaliteit en ontwikkeling van de zorg voor onze patiënten door mee te denken over het beleid?  

Voor onze klinische afdeling Emerhese met 36 plaatsen en de daarbij behorende Werkplaats zoeken wij een teamleider bedrijfsvoering. Samen met het team geef jij het huidige veranderingsproces op zowel kwantitatieve als kwalitatieve zorgaanbod verder vorm. Je denkt op strategisch en operationeel niveau mee over het beleid. 

Als teamleider geef je direct leiding aan een team van sociotherapeuten, verpleegkundigen en activiteitenbegeleiders, totaal 25 fte. Je bent verantwoordelijk voor een adequate bedrijfsvoering en betrekt het team daar actief bij. Dit doe je taak - en mensgericht om samen de recente ontwikkelingen in de organisatie van zorg verder inhoud en vorm te geven. Je neemt het voortouw, komt met nieuwe ideeën en plannen en vertaalt deze naar een concreet project.  Daarnaast heb je een coördinerende rol in de aanmeldingen van patiënten voor de kliniek en werkplaats. In nauwe samenwerking met de regie behandelaar en collega teamleider van de kliniek Emerhese Jeugd zorg je voor afstemming van de patiëntenzorg en de inzet van personeel. Ook heb je nauw contact met het Hoofd Bedrijfsvoering van Emerhese waar je overleg mee voert. 

Wat heb je nodig?

 • afgeronde HBO opleiding bij voorkeur aangevuld met een management opleiding of de bereidheid die te gaan volgen; 
 • enige ervaring in het operationeel aansturen en coachen van een team; 
 • ervaring met het vormgeven en uitvoeren van veranderingsprocessen; 
 • een enthousiaste en pro actieve houding met humor en relativeringsvermogen; 
 • relevante vakkennis van primaire en ondersteunende administratieve processen binnen de GGZ.

Wat mag je verwachten?

 • een contract voor 32 uur per week voor onbepaalde tijd; 
 • salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 55 (minimaal € 2479,- en maximaal € 4.010,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek); 
 • actief scholingsbeleid en uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden, je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl
 • de VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is verplicht, wij vragen de verklaring voor je aan en vergoeden de kosten. 

Waar ga je werken?

GGz Centraal is een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg in het midden van het land en biedt specialistische geestelijke gezondheidszorg aan kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen met psychische problemen. Het werkgebied strekt zich uit over Flevoland, Gooi en Vechtstreek, Eemland, Veluwe & Veluwe Vallei.

Daarin biedt GGz Centraal met Emerhese -specialist in autismezorg- consultatie, diagnostiek en behandeling voor de problematiek die voortkomt uit de autismespectrum-stoornis aan volwassenen en ouderen. De mogelijkheden voor behandeling variëren van zowel ambulant tot deeltijd of klinisch. Dit doen wij voor een gedeelte van de werkgebieden van GGZ Centraal en werken we samen met andere partners in het netwerk van de regio’s.

Samen met Fornhese -specialist in Kinder en Jeugd ggz- Fornhese vormt het een resultaatverantwoordelijke zorgeenheid (RVZe) binnen GGz Centraal.

GGz Centraal, specialist in ggz, in het midden van het land.
 
Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.

Solliciteren

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Marjolein Lambooy (hoofd behandelprogramma) 06-23334287 of met Nienke de Bree (teamleider) 06- 10607473. Zij nemen graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 18-10-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen