Doorsturen
 
Doorsturen
 

Directiesecretaresse Hilversum (24 uur)

Ben jij degene die achter de schermen zorgt dat alles op rolletjes loopt? Kun jij snel schakelen en doe je gemakkelijk meerdere dingen tegelijk? Dan zoeken wij jou!  De directie, bestaande uit een directeur bedrijfsvoering en directeur behandelzaken, wordt ondersteund door een directiesecretaresse. In verband met ...

 • Regio: Hilversum
 • Vakgebied: Administratief
 • Opleidingsniveau: HBO
 • Aantal uren per week: 24 uur

Wat ga je doen?

Ben jij degene die achter de schermen zorgt dat alles op rolletjes loopt? Kun jij snel schakelen en doe je gemakkelijk meerdere dingen tegelijk? Dan zoeken wij jou!  

De directie, bestaande uit een directeur bedrijfsvoering en directeur behandelzaken, wordt ondersteund door een directiesecretaresse. In verband met uitbreiding van het secretariaat zijn wij op zoek naar een tweede directiesecretaresse. In jouw functie ondersteun je primair de directeur behandelzaken. Samen met je collega directiesecretaresse zorg je voor continuïteit op het secretariaat.

Voor veel interne en externe contacten ben je het eerste aanspreekpunt en stroomlijn je de communicatie. In de hectiek van de dag zorg je dat alles organisatorisch in goede banen loopt. Daarbij ben je klantgericht en geef je ruimte aan onverwachte zaken. Je bent creatief in het bedenken van oplossingen.

De basis werkzaamheden bestaan onder andere uit complex agendabeheer, je beheert het e-mailverkeer, filtert op urgentie, acties en deadlines en signaleert problemen. Je plant en organiseert diverse activiteiten, zoals medewerkersbijeenkomsten en strategiedagen. Je bereidt vergaderingen voor, verzorgt de verslaglegging en bewaakt de voortgang van acties. Naast deze algemene werkzaamheden ondersteun je de directeur behandelzaken specifiek op inhoudelijk patiënt gerelateerde onderwerpen, zoals afhandeling klachten, uitvoering protocol bij suïcides en calamiteiten en correspondentie met inspectie.

Wat heb je nodig?

Je beschikt over aantoonbare flexibiliteit en stressbestendigheid, er komen vaak onverwachte zaken op jouw pad gedurende de dag.

Verder vragen wij: 
 • hbo werk- en denkniveau en een afgeronde opleiding voor de functie van directiesecretaresse of managementassistent;
 • meerdere jaren aantoonbare ervaring als directiesecretaresse of managementassistent; 
 • ruime ervaring in het notuleren van vergaderingen op verschillende niveaus;
 • het vermogen om hoofd- en bijzaken te scheiden; 
 • je staat stevig in je schoenen en bent oplossingsgericht;
 • interesse om in een omgeving te werken die constant in beweging is. 

Wat mag je verwachten?

 • parttime contract voor 24 uur per week voor bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar, met de intentie het contract te verlengen in een contract voor onbepaalde tijd.
 • salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 45 (minimaal € 1.843,- en maximaal € 3.135,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • actief scholingsbeleid;
 • uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden, je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl;
 • de VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is verplicht, wij vragen de verklaring voor je aan en de kosten worden vergoed.

Waar ga je werken?

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. 

GGz Centraal Gooi en Vechtstreek heeft locaties in Hilversum, Laren, Bussum en Huizen.
Gooi en Vechtstreek biedt ambulante en klinische behandeling aan volwassenen en ouderen. Je komt te werken in een modern pand op de locatie Rembrandthof in het centrum van Hilversum. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.
 
Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.

Solliciteren

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Eric de Vos (directeur bedrijfsvoering) 06- 51938861. Hij neemt graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 2 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.
De sollicitatiegesprekken vinden eind augustus/begin september plaats. 

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.
 

Reageren kan tot 05-09-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen