Doorsturen
 
Doorsturen
 

Ambulant verpleegkundige FACT Harderwijk/Wezep (28-32 uur)

Als verpleegkundige in een zelfstandige en ambulante rol werken, waarin je gezamenlijk optrekt om met elkaar goede zorg te verlenen, iets voor jou? Werken in een FACT-team betekent voor een langere periode een verbinding aangaan met patiënten en collega’s. Je werkt aan herstel van volwassenen met ernstige ...

 • Regio: Harderwijk
 • Vakgebied: Verpleegkunde
 • Opleidingsniveau: MBOHBO
 • Aantal uren per week: 28 - 32 uur

Wat ga je doen?

Als verpleegkundige in een zelfstandige en ambulante rol werken, waarin je gezamenlijk optrekt om met elkaar goede zorg te verlenen, iets voor jou? Werken in een FACT-team betekent voor een langere periode een verbinding aangaan met patiënten en collega’s. Je werkt aan herstel van volwassenen met ernstige psychiatrische aandoeningen (EPA) in hun thuissituatie.

En wil jij je verder ontwikkelen? Dan is deze baan van psychiatrisch verpleegkundige in het FACT team van Harderwijk/Wezep een mooie kans voor jou. Als verpleegkundige werken in een FACT-team betekent zelfstandig en flexibel werken en denken in de wetenschap er nooit alleen voor te staan.

Je ondersteunt en begeleidt de cliënten en naasten volgens de FACT methodiek en de laatste inzichten rond herstelondersteunende zorg. Je werkt herstelgericht met de mogelijkheden van de doelgroep. Je neemt (binnen de grenzen van jouw beroepsprofiel) zelfstandig beslissingen en daar waar nodig doe je een beroep op jouw collega’s (shared caseload).

Naast behandelen van psychiatrische problematiek en structurele aandacht voor de somatische situatie van de cliënt staat aandacht voor leefstijl hoog op de agenda. Laagdrempelig samenwerken met familie en naastbetrokkenen van de cliënt is hierbij essentieel. Je hebt een sturende rol tijdens het behandeling- en begeleidings- en hersteltraject. Je draagt bij aan het opstellen van de behandelovereenkomst en je zorgt ervoor dat het rehabilitatieplan in samenwerking met de patiënt en het steunsysteem vorm krijgt.

Het team
Ons FACT team bestaat uit verpleegkundigen, SPV, maatschappelijk werker, IPS-er, psychiater, arts in opleiding, GZ-psycholoog. Het team is een mooie mix van ervaring en actuele kennis/inzichten. Als team maken we tijd voor elkaar vrij, we zien naar elkaar om en we vinden het belangrijk dat we met elkaar verder groeien in onze ontwikkeling. Onze FACT certificering geeft verantwoordelijkheid en handvaten aan de volgende doelen die wij willen behalen.
Je neemt actief deel aan het multidisciplinaire overleg, zodat wij met elkaar afstemmen hoe wij de kwaliteit en de continuïteit van de zorg en bewaken.

Wat heb je nodig?

 • een afgeronde opleiding verpleegkundige MBO niveau 4 of HBO-V (met BIG registratie); 
 • concrete motivatie voor het werken met deze doelgroep. 
Wil je weten of deze baan bij jou past? Als jij de volgende vragen met ‘ja’ kunt beantwoorden, willen we graag meer van je weten! 
 • je bent op je sterkst in een hectisch omgeving, waarin je snel moet schakelen;
 • je bent een zelfstarter en zoekt voortdurend naar creatieve oplossingen;
 • je bent vasthoudend en overtuigend;
 • zelfs onder druk verlies jij jouw humor niet;
 • je bent er voor jouw collega’s en staat open voor feedback. 

Wat mag je verwachten?

 • een zelfstandige functie in nauwe samenwerking met het multidisciplinaire team;
 • een persoonlijk inwerkprogramma, waarbij je de eerste week bovenop de formatie meedraait;
 • werken met een regelmatig rooster;
 • een parttime arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd voor 28-32 uur per week:
 • liever een gecombineerde functie als aanvulling tot een fulltime dienstverband, dat behoort eventueel tot de mogelijkheden;
 • het salaris is minimaal € 1.843,-- en maximaal € 3.135,-- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek (conform de CAO GGZ, functiegroep 45); 
 • een actief scholingsbeleid, waaronder een persoonlijk studiebudget, voor de herregistratie conform art.3 wet BIG, ter hoogte van € 500,- per jaar (werk je minder dan 24 uur dan geldt naar rato dienstverband);
 • via de afdeling Training & Ontwikkeling kun je trainingen en E-learning volgen, zoals ART(Agressie Regulatie Training), de MAT en diverse klinische lessen; 
 • doorgroei mogelijkheden via de opleiding HBO-V of SPV of uiteindelijk verpleegkundig specialist;
 • uitstekende arbeidsvoorwaarden, waar onder goede reiskostenvergoeding, een eindejaarsuitkering en naast de verlofregeling ook levensfase-uren;
 • een VOG verklaring en herregistratie BIG worden door ons vergoed.

Waar ga je werken?

De drie FACT-teams van de RVZe Veluwe & Veluwe Vallei bieden behandeling naar herstel voor mensen met ernstige psychiatrische aandoeningen in combinatie met problemen op andere levensterreinen (wonen, werken, financiën, sociale relaties, vrijetijdsbesteding etc.). In het FACT-team werken verschillende hulpverleners nauw met elkaar samen: psychiater, arts, klinisch psycholoog, (sociaal-) psychiatrisch verpleegkundigen, verslavingsdeskundige, ervaringsdeskundige en IPS-trajectbegeleider. Wij werken vanuit de visie Herstel Ondersteunende Zorg. De behandeling vindt plaats in de directe omgeving van de cliënt, dáár waar hij of zij het dagelijkse bestaan moet opbouwen. Met FACT houden cliënten zich vaak beter staande in de maatschappij en krijgen ze mogelijkheden om zelf aan hun herstel te werken.

Kijk voor meer informatie over de organisatie op www.ggzcentraal.nl.

Solliciteren

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Aldine de Graaf (teamleider en SPV) 06- 20003559. Zij neemt graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 16-08-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen