Doorsturen
 
Doorsturen
 

Psychomotore Therapeut Kinder en Jeugd Almere (32-36 uur)

Als psychomotore therapeut bied je specialistische zorg aan kinderen en jongeren tussen de 6-18 jaar in de regio Flevoland. De werkzaamheden bestaan uit het doen van onderzoek en het deelnemen aan diagnostiek, zowel individueel als in groepsverband,  en het behandelen van kinderen en jongeren met complexe ...

 • Regio: Almere
 • Vakgebied: Begeleiding/agogie
 • Opleidingsniveau: HBO
 • Aantal uren per week: 24 - 36 uur

Wat ga je doen?

Als psychomotore therapeut bied je specialistische zorg aan kinderen en jongeren tussen de 6-18 jaar in de regio Flevoland. De werkzaamheden bestaan uit het doen van onderzoek en het deelnemen aan diagnostiek, zowel individueel als in groepsverband,  en het behandelen van kinderen en jongeren met complexe kinder-en jeugdpsychiatrische problematiek.  Als psychomotorisch therapeut behandel je zowel individueel als in groepsverband en al dan niet samen met de sociotherapeuten van de dag- en deeltijdbehandeling. Ook is het mogelijk om gezins-PMT behandelingen uit te voeren samen met onze systeemtherapeut. Om dit te doen werk je samen in een multidisciplinair team. 
Binnen het team Fornhese heb je veel ruimte voor zelfstandigheid en eigen initiatief. Collegialiteit en werkplezier vormen de basis voor een constructieve samenwerking met een hoge mate van professionaliteit. Kortom; een uitdagende werkomgeving! 

Wat heb je nodig?

Wij zoeken een collega met humor en iemand die graag de handen uit de mouwen steekt.

Verder vragen wij: 
 • een afgeronde HBO opleiding psychomotorisch therapeut en als zodanig geregistreerd.
 • kennis van en ervaring met groepsprocessen, waarbij je in staat bent verschillende methodieken te hanteren; 
 • in teamverband de verbinding maken met andere disciplines waarbij de expertise van de PMT over het lichaam en het bewegen van het kind of jongeren duidelijk plek heeft; 
 • kennis van psychopathologie bij kinderen en jeugdigen;
 • relativeringsvermogen en niet afhankelijk van vaste structuren;
 • ervaring en affiniteit met het werken met kinderen en jongeren.

Wat mag je verwachten?

 • fulltime/parttime contract voor 32-36 uur per week bij gebleken geschiktheid volgt een dienstverband voor onbepaalde tijd; 
 • salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 55 (minimaal € 2.407,- en maximaal € 3.894,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • actief scholingsbeleid;
 • uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden, je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl;
De VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is verplicht, wij vragen de verklaring voor je aan en de kosten worden vergoed.

Waar ga je werken?

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. 

GGz Centraal Fornhese is een aanbieder van specialistische jeugd geestelijke gezondheidszorg aan kinderen en jongeren van 0 tot 18 jaar en hun naastbetrokkenen. Fornhese richt zich primair op diagnostiek en behandeling van complexe kinder- en jeugd psychiatrische problematiek, waarbij het (weer) op gang brengen van de ontwikkeling van deze kinderen en jeugdigen binnen het gezin, op school en in het 3e milieu centraal staat.

Binnen het behandelprogramma Fornhese Flevoland 6-18 jaar is een verdere ontwikkeling en specificering van het behandelaanbod voortdurend gaande. We werken veel samen met het behandelprogramma Acute Jeugd GGz spoedeisend en complex. Uitbreiding van het aanbod binnen een deeltijdsetting, het verder ontwikkelen van het klinisch (behandel)aanbod en het uitbreiden van de samenwerkingsverbanden met ketenpartners zijn daarvan voorbeelden.

GGz Centraal, specialist in ggz, in het midden van het land.
 
Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.

Solliciteren

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Cor Anneveldt (hoofd bedrijfsvoering) 06- 22591227. Hij neemt graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 15-08-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen