Doorsturen
 
Doorsturen
 

Medewerker patiëntenactiviteiten Volwassenen & Ouderen Amersfoort (24 uur)

Kom jij met jouw kennis en ervaring met muziekactiviteiten bijdragen aan het herstel van patiënten in de psychiatrie?Als medewerker patiëntenactiviteiten bied je herstelondersteunende activiteiten aan mensen met een psychiatrische ziekte, complexe psychosociale problematiek of verslaving. In deze baan gaat het ...

 • Regio: Amersfoort
 • Vakgebied: Begeleiding/agogie
 • Opleidingsniveau: MBO
 • Aantal uren per week: 24 uur

Wat ga je doen?

Kom jij met jouw kennis en ervaring met muziekactiviteiten bijdragen aan het herstel van patiënten in de psychiatrie?

Als medewerker patiëntenactiviteiten bied je herstelondersteunende activiteiten aan mensen met een psychiatrische ziekte, complexe psychosociale problematiek of verslaving. In deze baan gaat het vooral om op activerende wijze muziekactiviteiten te begeleiden.

Je ontwikkelt individuele en groepsactiviteiten, als onderdeel van het behandel- en/of begeleidingsplan. Bij het begeleiden van de activiteiten is het hersteldoel van de cliënten het uitgangspunt. Je zoekt samen naar mogelijkheden om de regie van de patiënt te vergroten. Samenwerking met ervaringsdeskundigen en herstelwerkers is hierbij erg belangrijk, om vanuit ervaring te komen tot het (door)ontwikkelen van herstelgerichte / ontwikkelingsgerichte activiteiten.

Het team:
Je komt te werken in een team met enthousiaste en betrokken medewerkers patiëntactiviteiten, daarnaast werk je ook samen met het multidisciplinaire behandelteam en andere interne en externe partijen.
Bij samenwerken hoort ook continuïteit en verbetering van de werkprocessen. Met een goede rapportage van de activiteiten in het elektronisch patiëntendossier leveren wij samen een bijdrage aan het behalen van behandeldoelen. 

Wat heb je nodig?

Je hebt een groot inlevingsvermogen en een mensgerichte tactvolle instelling. Je werkt graag zelfstandig en vraaggericht waarbij je jouw creatieve, activerende en open houding volop kunt inzetten.
En:  
 • een afgeronde vakgerichte opleiding op MBO 4 of HBO niveau op het gebied van agogisch werk/ pedagogisch werk;
 • aantoonbare ervaring m.b.t. het aanbieden van muziek-activiteiten;
 • kennis van psychiatrische ziektebeelden en omgang met psychiatrische cliënten;
 • een flinke dosis enthousiasme.

Wat mag je verwachten?

Je krijgt een creatieve baan waar je herstelondersteunend kunt werken samen met betrokken en enthousiaste collega's, ervaringsdeskundigen en vrijwilligers.
Verder bieden wij:
 • een goed bereikbare werklocatie in een mooie groene omgeving;
 • een parttime contract voor 24 uur per week, voor de duur van 1 jaar, met de mogelijkheid tot verlenging;
 • een fijn salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 40 (minimaal € 1.843,- en maximaal € 2.863,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • actief scholingsbeleid, o.a. kun je via ons Leerplein trainingen en e-learningen volgen;
 • uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden, je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl;
 • de VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is verplicht, wij vragen de verklaring voor je aan en de kosten worden vergoed.

Waar ga je werken?

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. 

De resultaat verantwoordelijke eenheid (RVZe) Eemland is binnen GGz Centraal een relatief grote regio met een divers behandelaanbod dat is toegespitst op volwassenen en ouderen.

Op Zon & Schild in Amersfoort en diverse locaties in de regio Eemland wordt behandeling en zorg geboden aan patiënten met complexe en ernstige psychiatrische problematiek, die veelal voor een langere periode op (intensieve) psychiatrische zorg zijn aangewezen. De zorg kan ambulant, in deeltijd en/of intramuraal zijn.  

Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.

Solliciteren

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Yolanthe Vas Dias (teamleider) 06 225 809 23. Zij neemt graag de tijd voor je! 

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 05-09-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen