Doorsturen
 
Doorsturen
 

Psychiater Acute Opname Amersfoort (32-36 uur)

Een van onze psychiaters gaat met pensioen. Jij bent van harte welkom om ons acute cluster te komen versterken. Geen dag hetzelfde is voor ons team heel herkenbaar, we werken met plezier en steunen elkaar daar waar dat nodig is. Dit jaar geven we het acute cluster verder vorm, dat doen we met elkaar. Zo ...

 • Regio: Amersfoort
 • Vakgebied: Psychiaters en artsen
 • Opleidingsniveau: WO
 • Aantal uren per week: 32 - 36 uur

Wat ga je doen?

Een van onze psychiaters gaat met pensioen. Jij bent van harte welkom om ons acute cluster te komen versterken. Geen dag hetzelfde is voor ons team heel herkenbaar, we werken met plezier en steunen elkaar daar waar dat nodig is. Dit jaar geven we het acute cluster verder vorm, dat doen we met elkaar. Zo werken we samen en zorgen we voor verdere professionalisering.
We nodigen je van harte uit om een dag mee te lopen met ons acute psychiatrie team in Kastanjehof.

De acute patiënt doet een beroep op alle aspecten van ons vakgebied, van triage en 'Grote Beelden' tot herstelvisie en gesprekstechniek. Samen met het multidisciplinair team, bestaande uit arts-assistenten, verpleegkundig specialisten en gz-psycholoog streven we ernaar de crisis te couperen en werken we aan maximaal herstel van ziekte en dagelijks functioneren. Mooi werk!

Deze functie bied je de mogelijkheid jouw werkzaamheden als psychiater te combineren met uitdaging op het gebied van management. Aan het vormgeven van het acute cluster lever je jouw speciale en actieve bijdrage. Met je collega psychiaters heb je dagelijks intercollegiaal overleg tijdens het ochtendrapport en het indicatieoverleg.
 • je bent eindverantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van een multidisciplinair behandelplan;
 • je adviseert rond voortzetting van juridische maatregelen bij onvrijwillig opgenomen cliënten;
 • meedraaien in de crisisdienstregeling hoort erbij;
 • GGz Centraal is een opleidingsziekenhuis. Meewerken aan de opleiding op verschillende manieren kan een onderdeel van je werk zijn, zoals het geven van werkbegeleiding aan een AIOS.

Wat heb je nodig?

 • je bent BIG-geregistreerd als psychiater; heb je de opleiding tot psychiater bijna afgerond? Ook dan ben je van harte welkom om te solliciteren;
 • je vindt het leuk om in de acute psychiatrie te werken;
 • je bent een echte teamspeler.

Wat mag je verwachten?

 • ruimte om jouw persoonlijke inbreng aan de directe patiëntenzorg toe te voegen;
 • een goed inwerkprogramma;
 • adequate administratieve ondersteuning;
 • er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en scholing;
 • werken op een goed bereikbare locatie (Amsterdam/Utrecht 30 min.);
 • afhankelijk van jouw voorkeur, bieden wij je een contract voor 32 tot 36 uur per week voor onbepaalde tijd; 
 • het salaris is conform de CAO GGZ en beleid van GGz Centraal (AMS regeling is van toepassing).

Waar ga je werken?

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. 

Regio Eemland is volop in ontwikkeling. De aandacht is gericht op doelmatige behandeling waarbij herstelgerichte zorg centraal staat. We bouwen aan een bedrijfsmatig gezonde en betrokken regio van GGz Centraal, waar cliënten de zorg krijgen die aansluit bij hun situatie. Hiervoor is een heldere structuur neergezet waarbinnen de teams inhoudelijk en bedrijfsmatig gefaciliteerd worden en daarnaast worden uitgedaagd om de zorg en behandeling voor cliënten continu te verbeteren.

Acute psychiatrie is een van de klinische afdelingen in gebouw Kastanjehof in Amersfoort. Van de 100 beschikbare bedden zijn er 20 voor acute psychiatrie. Het jaar 2019 staat in het teken van het verder vormgeven van het acute cluster. Dit doen we onder andere door samen met de afdeling spoedeisende psychiatrie een High Intensive Care (HIC) en Medium Care op te zetten, dit in nauwe samenwerking met de crisisdienst en het Intensive Home Treatment (IHT) team.

Solliciteren

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Hanneke van Dijk-du Mortier (psychiater/hoofd behandelzaken cluster kliniek) op 06- 20078293 of mail naar h.vandijk-dumortier@ggzcentraal.nl, of met Tjebbo Grijpma (teamleider bedrijfsvoering) op 06-23783773, of mail naar t.grijpma@ggzcentraal.nl. Zij nemen graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 12 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 03-09-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen