Doorsturen
 
Doorsturen
 

Woonbegeleider Beschermde Woonvorm 't Harde (24 uur)

Als woonbegeleider werk je in een woonvorm beschermde woonvorm in 't Harde, waar per 1 juli 2019 een nieuwe collega nodig is. In de woonvorm wonen 17 volwassenen met enkelvoudige of gestabiliseerde, meervoudige problematiek binnen de groepswoningen. Daarnaast wonen er nog 7 cliënten in een eigen woning binnen het ...

 • Regio: 't Harde
 • Vakgebied: Begeleiding/agogie
 • Opleidingsniveau: MBO
 • Aantal uren per week: 24 uur

Wat ga je doen?

Als woonbegeleider werk je in een woonvorm beschermde woonvorm in 't Harde, waar per 1 juli 2019 een nieuwe collega nodig is. In de woonvorm wonen 17 volwassenen met enkelvoudige of gestabiliseerde, meervoudige problematiek binnen de groepswoningen. Daarnaast wonen er nog 7 cliënten in een eigen woning binnen het zorgpakket VPT (volledig pakket thuis). Je begeleidt de bewoners binnen de beschermde woonvorm op basis van een persoonlijk begeleidingsplan. Voor een deel van de bewoners zorg jij langdurig en de andere bewoners help jij te ontwikkelen naar een zelfstandigere vorm van wonen. Wij werken vanuit rehabilitatiebenadering en herstelondersteunende zorg.

Samen met elke bewoner stel je een begeleidingsplan, je begeleidt de bewoners en biedt ze professionele zorg. Zo lever je een bijdrage aan het optimaliseren van het leefklimaat binnen de woonvorm. Ook ben je als persoonlijk begeleider verantwoordelijk voor de daarbij behorende zorgcoördinatie taken en onderhoudt je contact met externe partijen om de maatschappelijke participatie van de bewoners te vergroten. 

Wat heb je nodig?

 • een afgeronde opleiding op mbo-/hbo niveau (bij voorkeur B-verpleegkundige of SPW4/ SPH);
 • een heldere visie op rehabilitatie en herstel hebben en deze kunnen vertalen naar praktisch handelen;
 • naast een professionele werkhouding ook inhoud kunnen geven aan de begrippen normalisatie, eerlijkheid en respect.
   

Wat mag je verwachten?

 • een parttime contract voor 24 uur per week voor de duur van 1 jaar met de zicht op een contract voor onbepaalde tijd;
 • salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 45 (minimaal € 1.843,- en maximaal € 3.135,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • actief scholingsbeleid;
 • uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden, je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl;
 • de VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is verplicht, wij vragen de verklaring voor je aan en de kosten worden vergoed.

Waar ga je werken?

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. 

GGz Centraal, specialist in ggz, in het midden van het land.
 
Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.

Solliciteren

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Annyta Pouwels (teamleider) 06- 57056231. Zij neemt graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 25-06-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen