Doorsturen
 
Doorsturen
 

Begeleider / Sociaal Pedagogisch Hulpverlener Cluster Herstel Ermelo (24-32 uur)

Kom jij als sociaal pedagogisch hulpverlener (SPH) bijdragen aan een gezonde Leefstijl voor onze patiënten?Je gaat werken binnen de kliniek voor langdurige zorg op de unieke afdeling “Hofplein”. De afdeling bestaat uit 35 HAT-woningen, iedere cliënt heeft een eigen voordeur. Hierdoor bied je op een ambulante wijze, ...

 • Regio: Ermelo
 • Vakgebied: Begeleiding/agogie
 • Opleidingsniveau: HBO
 • Aantal uren per week: 24 - 32 uur

Wat ga je doen?

Kom jij als sociaal pedagogisch hulpverlener (SPH) bijdragen aan een gezonde Leefstijl voor onze patiënten?

Je gaat werken binnen de kliniek voor langdurige zorg op de unieke afdeling “Hofplein”. De afdeling bestaat uit 35 HAT-woningen, iedere cliënt heeft een eigen voordeur. Hierdoor bied je op een ambulante wijze, individuele 24-uurs begeleiding.

De achtergrond en voorkomende ziektebeelden zijn zeer divers van aard. Zowel dubbel als triple diagnoses komen voor. Voor jou de uitdaging om iedere cliënt op de juiste wijze te benaderen. Vanuit de visie “herstelondersteunende zorg” stel je samen met de cliënt en het multidisciplinaire team een begeleidingsplan met hersteldoelen op. ART (active recovery triad) Leefstijl is daarbij steeds meer een onderdeel van de behandeling.

Jij hebt de rol van persoonlijk begeleider, wat inhoudt dat jij als hulpverlener/coach de spil bent in het organiseren, coördineren en structureren van de begeleiding van een aantal cliënten. Samenwerking en afstemming met de cliënt, overige disciplines en het sociaal netwerk is van groot belang. Hierbij wordt er voortdurend een beroep gedaan op je deskundigheid en creativiteit.

Het team
Je bent onderdeel van een team van 14 collega's die opgeleid zijn tot sociaal pedagogisch hulpverlener, verpleegkundige, medewerker zorg ondersteuning en activiteitenbegeleiders. en we bieden een leerplek aan een leerling en een stagiair. In samenwerking vormen we het behandelteam met psychiater, verpleegkundig specialist, maatschappelijk werker. Wij zijn professionals die de herstel gedachte oprecht en authentiek vorm geven. Een team waarin we van en met elkaar willen leren en ontwikkelen.

Wil je meer weten over leefstijl en herstel gericht werken en hoe wij dit vormgeven? Kijk eens hier op onze site. 

Wat heb je nodig?

 • diploma SPH, bij voorkeur met registratie GGZ-agoog;
 • ervaring met hanteren van groepsdynamische processen in de psychiatrie;
 • naast een professionele werkhouding ook inhoud kunnen geven aan de begrippen normalisatie, eerlijkheid en respect;
 • systemisch kunnen denken en participeren in de verder ontwikkeling van bestaande systemen;
 • reflectie op eigen handelen.

Wat mag je verwachten?

 • een parttime arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd voor 24 of 32 uur per week;
 • een persoonlijk inwerkprogramma, de eerste week draai je bovenop de formatie mee, om een start te maken in het leren kennen van de cliënten, je nieuwe collega's en de afdeling;
 • wij kennen een actief scholingsbeleid, oa. kun je via de afdeling Training & Ontwikkeling trainingen en E-learning volgen, zoals ART(Agressie Regulatie Training), de MAT en diverse klinische lessen; 
 • doorgroei mogelijkheden naar diverse andere behandelprogramma's van GGz Centraal;
 • het salaris is minimaal € 1.843,-- en maximaal € 3.135,-- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek (conform de CAO GGZ, functiegroep 45);
 • je wordt actief betrokken om je eigen rooster vorm te geven door middel van een digitale planning; 
 • uitstekende arbeidsvoorwaarden;
 • een VOG verklaring is verplicht, wij vragen aan en de kosten worden vergoed.

Waar ga je werken?

Een organisatie met geïnspireerde medewerkers, een actief scholingsbeleid en oog voor jouw talent, dat is GGz Centraal. Je krijgt bij ons alle ruimte je kwaliteiten te ontwikkelen om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. 
 
Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.

Solliciteren

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? Bel dan met Bertram van Rijssen (teamleider) via 0341-566911. Hij neemt graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 16-09-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen