Doorsturen
 
Doorsturen
 

Ambulant Verpleegkundige Gebiedsteam Almere (16-36 uur)

Flexibel werken, een eigen caseload, behandelen, overzicht houden en zo nodig snel schakelen, is dat voor jouw als verpleegkundige DE manier van werken? Geef jij graag vorm aan herstelgerichte patiëntenzorg? Kom dan ons gebiedsteam tijdelijk versterken. Als ambulant verpleegkundige ben je samen met de SPV een ...

 • Regio: Almere
 • Vakgebied: Verpleegkunde
 • Opleidingsniveau: MBOHBO
 • Aantal uren per week: 16 - 36 uur

Wat ga je doen?

Flexibel werken, een eigen caseload, behandelen, overzicht houden en zo nodig snel schakelen, is dat voor jouw als verpleegkundige DE manier van werken? Geef jij graag vorm aan herstelgerichte patiëntenzorg? Kom dan ons gebiedsteam tijdelijk versterken.
 
Als ambulant verpleegkundige ben je samen met de SPV een belangrijke partner in de verbinding tussen patiënt, gebied / netwerkpartners en het team. Jouw uitdaging is de case-load verder opbouwen en de samenwerking in het netwerk van jouw regio vergroten. Hierbij pak jij nadrukkelijk jouw expertise rol als GGZ verpleegkundige.

Je biedt herstelgerichte patiëntenzorg binnen een multidisciplinair team. Je werkt zowel ambulant als poliklinisch, waardoor je in een snel tempo een groot scala aan psychiatrische ziektebeelden leert kennen en herkennen.
Je werkt dus outreachend. Door middel van praktische ondersteuning help je de patiënt om te werken aan de eigen behandeldoelen. Je bent in staat om tijdig te signaleren, wanneer het thuis minder goed gaat en meer zorg geïndiceerd moet worden. Jij onderhoudt contact met de netwerkpartners en stemt de behandeling in goed overleg af. Je hebt een signalerende functie, je denkt mee en doet verbetervoorstellen. Je neemt deel aan multidisciplinaire overleggen, intervisie en richt je actief op intercollegiale kennisoverdracht.

Het team:
Je gaat werken in een professioneel en enthousiast team van; psychologen, psychiater, verpleegkundigen, SPV en maatschappelijk werker. We houden van korte lijnen en regelmatig intercollegiaal overleg. Inhoudelijke ontwikkeling van een goede organisatie hebben wij hoog in het vaandel staan. De ontwikkelingen van het team en van het individu krijgen dan ook volop aandacht. Je krijgt de ruimte om jezelf verder in je vak te ontwikkelen en samen met je vakgenoten zorg je actief voor het behoud en de ontwikkeling van vakspecifieke kennis.

Kernwoorden die ons team omschrijven: enthousiasme, ervaring, gedrevenheid, multidisciplinair werken, collegialiteit en humor.

Wat heb je nodig?

Je staat bekend om jouw super goede sociale vaardigheden en je vindt het leuk om mee te denken op beleidsniveau en de vertaalslag te maken naar de praktijk. Je bent je er bewust van dat de samenwerking met ketenpartners belangrijk is en dat samenwerken met meerdere partijen complex kan zijn. Jij bent in staat helderheid te creëren en zoekt actief contact met partijen die betrokken zijn bij een patiënt om tot een goede zorgafstemming te komen. Je richt je hierbij op mogelijkheden in plaats van beperkingen.
Verder is van belang:
 • diploma verpleegkundige niveau 4 of 6, met BIG registratie;
 • bij voorkeur ervaring met ambulant werken;
 • in bezit van rijbewijs en auto;
 • heb je kennis van de sociale kaart in West en Noord Almere, dan heb je een streepje voor.

Wat mag je verwachten?

 • het salaris is minimaal € 1.843,-- en maximaal € 3.135,-- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek (conform de CAO GGZ, functiegroep 45);
 • een parttime of fulltime arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd voor 16 tot 36 uur per week;
 • in eerste instantie ter vervanging van zwangerschapsverlof. Daarna optie tot vast dienstverband in één van de gebiedsteams Almere;
 • een persoonlijk inwerkprogramma;
 • via de afdeling Training & Ontwikkeling kun je trainingen en E-learning volgen, zoals ART(Agressie Regulatie Training), de MAT en diverse klinische lessen; 
 • een actief scholingsbeleid, waaronder een persoonlijk studiebudget, voor de herregistratie conform art.3 wet BIG, ter hoogte van € 500,- per jaar (werk je minder dan 24 uur dan geldt naar rato dienstverband);
 • doorgroei mogelijkheden via de opleiding HBO-V, SPV of uiteindelijk verpleegkundig specialist;
 • je wordt actief betrokken om je eigen rooster vorm te geven door middel van een digitale planning; 
 • uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder reiskostenvergoeding, eindejaarsuitkering, prima verlofregeling en levensfase-uren;
 • een VOG verklaring en herregistratie BIG worden door ons vergoed.

Waar ga je werken?

In Flevoland hebben wij de ambulante behandeling voor volwassenen georganiseerd in 7 gebiedsteams: 4 in Almere, 3 in Lelystad en 1 in de Noordoostpolder. Naast de gebiedsteams hebben wij een regio breed opererende 24-uurs crisisdienst en een IHT-team. Indien opname noodzakelijk is, kan dat in een van onze open of gesloten klinieken. De gesloten kliniek is gehuisvest in Almere en de open klinieken in Lelystad.

De gebiedsteams zijn multidisciplinair teams en bieden behandeling aan mensen met een breed scala aan psychische problemen (angst- en stemmingsproblematiek, persoonlijkheidsproblematiek trauma, schizofreniespectrum- en andere psychotische stoornissen en co-morbide problematiek). We leveren ‘outreachende’ en poliklinische zorg en behandeling. In contact met patiënten staat het vergroten van de eigen regie van cliënten voor op. De samenspraak met het systeem van de cliënt en eventuele andere zorgaanbieders (interne collega’s en of netwerkpartners) is hierbij van belang. We werken allemaal vanuit de “herstel ondersteunende zorg” gedachte.

We leveren outreachende en poliklinische zorg en behandeling. In contact met patiënten wordt gestreefd naar het vergroten van de eigen regie van cliënten, vaak in samenspraak met het systeem van de cliënt en eventuele andere zorgaanbieders (interne collega’s en of netwerkpartners). We werken vanuit de “herstelondersteunende zorg”-gedachte. 

Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.

Solliciteren

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Ruud Smit (teamleider bedrijfsvoering) 06-30443877. Hij neemt graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 15-07-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen